miercuri, 15 mai 2013

PENTRU TENUL GRAS: apa micelara fara clatire Avene Cleanance



Din punctul meu de vedere, curatarea pielii este cel mai important pas in rutina de ingrijire a tenului si asta pentru ca inainte de a fi hidratata, tonifiata, machiata, pielea trebuie sa fie perfect curata. De multe ori aleg sa sar peste aplicarea unei creme de noapte sau de zi atunci cand sunt extrem de multumita de un produs demachiant/de curatare pentru ca imi simt pielea atat de catifelata, luminoasa si hidratata, incat pur si simplu nu consider ca-i mai trebuie altceva. De aceea, aleg sa investesc mai mult intr-un produs de curatare, decat intr-o crema, intr-o masca sau chiar intr-un fond de ten!

In acest caz, preferatele mele dintodeauna au fost lotiunile micelare, cu atat mai mult in sezonul cald, atunci cand nici ca mai suport demachierea cu produse cremoase care sa-mi lase tenul gras, lucios si incarcat si pe care simt nevoia sa-l spal tot timpul dupa aceea sau sa finisez operatiunea cu inca o cotoneta imbibata in micelara. 
Unde mai pui ca sebumul in exces, transpiratia, caldura sunt factori care incurajeaza aparitia acneei, a punctelor negre si a iritatiilor de tot soiul, iar tenul meu pare sa fie terenul prielnic pentru toti monstrii de tipul asta! Pe canicula, lotiunile micelare sunt prietenele cele mai bune ale tenului meu si nu ezit sa curat pielea chiar de mai multe ori pe zi atunci cand sunt acasa, cu ajutorul unei cotonete de bumbac, dupa care aplic apa termala din belsug si atat. Fara crema. Fara nimic altceva. Doar curatare. Si la plaja iau cu mine lotiunea micelara si (aproape) de fiecare data cand ies din piscina/mare imi curat tenul si aplic apa termala, inainte de pelicula protectoare a cremei cu SPF ridicat.
 
Dupa cum ziceam,
pentru ca este multi-functionala, usor de folosit si indeplineste cu succes cei 3 pasi in ingrijirea tenului - demachiere, reimprospatare si hidratare - apa micelara este un must-have vara aceasta.

Divelor, va prezint noua apa micelara fara clatire lansata de AVENE in gama sa de ingrijire a tenului gras, Avene Cleanance!

Apa micelara fara clatire Avene Cleanance este solutia ideala pentru persoanele cu tenul gras, cu tendinta acneica, pentru care alegerea unui produs eficient de ingrijire poate fi o provocare, mai ales vara, cand tenul este mai predispus la probleme. Cu un gest simplu de folosire, apa micelara Avene Cleanance are proprietati de curatare si de demachiere eficiente, avand o toleranta ridicata atat pentru fata, cat si pentru ochi.
Putem sa o folosim pentru demachiere, ori doar pentru reimprospatare sau in loc de tonic, iar pielea devine curata si fina. Apa micelara curata bland ochii si tenul, regland in acelasi timp secretia de sebum, un lucru atat de necesar tenului gras. Produsul este hipoalergenic, non-comedogen, nu contine alcool si este fara parabeni.

Desi nu am incercat-o inca, sunt convinsa ca este excelenta si se afla in pozitia fruntasa a wishlist-ului meu din acest moment! 

Pret 400 ml: 77 RON
Disponibil in farmaciile din toata tara.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search