miercuri, 17 iulie 2013

C'est merveilleux: parfum de Craciun in mijlocul lui iulie!

Mi se intampla des in ultimul timp sa descopar chestiuni prafuite - la figurat, desigur :)- care imi trezesc amintiri extrem de placute, precum fotografii care ma ajuta sa rememorez momente sterse total din memoria mea recenta sau cateva picaturi de parfum intr-o sticluta pitita de cativa ani printr-un dulap care, de asemenea, imi trezesc amintiri emotionante legate de vremurile in care purtam acel parfum... 

Zilele trecute am gasit o scrisoare - scrisoare, scrisoare, pe hartie, scrisa de mana unei prietene bune, plecate de multi ani din tara- primita acum vreo zece ani in care Simonne imi povestea despre un baiat pe care il place, ganduri din alea de pustoaica desteapta, dar care in momentele alea nu mai gandea normal de indragostita ce era :)) Si la final mi-a desenat, cu stiloul, un catel - ca pentru o iubitoare de caini ce sunt din frageda pruncie -, cu mesajul "Te iubesc, scufitzo!". Asa de tare m-am emotionat si m-a prins un dor de ea...
Am mai descoperit, tot zilele astea, cateva melodii vechi pe care le uitasem cu atata Inna si Nicole Cherry in playlistul meu din ultima vreme!
Dar cel mai mult si mai mult m-a patruns amintirea Craciunului cu zapada si brad impodobit care mi-a venit in minte atunci cand am dat peste gelul de dus si crema pentru corp Marvellous Flowers (Fleurs Merveilleuses, dupa cum spun francezii), o editie limitata L'Occitane care s-a aflat pe piata asta iarna, in perioada sarbatorilor. 
Pe o caldura sufocanta mie mi-a mirosit a brad si-a turta dulce si jur ca pentru o fractiune de secunda mi-a inghetat nasul ca atunci cand iesi din casa in diminetile de iarna si iti scartaie picioarele pe zapada! :)
Merci beaucoup, L'Occitane pentru acest moment special!


Paul spunea...

Cred ca este un pic prea dulce pentru perioada asta

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search