marți, 16 iulie 2013

FARA EXPUNERE UV! Un bronz sanatos cu Biocyte Terracotta Cocktail



Marturisesc ca nu am folosit acest produs, insa mi s-a parut interesant, ca de altfel toate metodele sanatoase de bronzare a pielii pentru ca, de cativa ani incoace, ma tem tot mai tare de radiatii si efectele lor devastatoare nu numai asupra pielii, ci si a sanatatii! Am deja 31 de ani si nu-mi doresc riduri inainte de vreme, nici pete maronii pe piele, nici piele zbarcita si lipsita de luminozitate! Asa ca, incerc pe cat posibil sa fac tot ce-mi sta in putinta sa ma bronzez sanatos si sa nu cobor protectia solara sub 50 atunci cand merg la plaja. 

Biocyte Terracotta Cocktail este un supliment alimentar cu efect antioxidant, ofera pielii un bronz sanatos, intensifica bronzul si previne deficienta de vitamina D. In plus, contine ingrediente active care ajuta la mentinerea in permanenta a unui look radiant, precum:
  • Annatto (Bixa orellana) – are continut ridicat de bixina, pigment puternic pentru piele, bogat in Seleniu. Acesta consolideaza proprietatile elastice ale pielii, actioneaza ca o bariera impotriva radicalilor liberi si previne imbatranirea pielii. 
  • Luteina si licopenul – carotenoizi puternici, care se depun in tesuturile pielii sub forma de particule mici, consolideaza pigmentarea acesteia si stimuleaza productia de melanina.
  • Vitamina D – vitala pentru organism - este sintetizata in organism in timpul expunerii la soare. Daca expunerea la soare nu este suficienta, se poate ajunge la o deficienta de vitamina D. Biocyte Terracotta Cocktail inlocuieste soarele si asigura aportul de vitamina D necesar organismului.
Ingrediente/doza zilnica (2 capsule): pulbere din fructe de Annatto (Bixa orellana) 400 mg; invelisul capsulei: gelatina, licopen (din 25 mg extract din fructe de Tomate/Lycopersicum esculentum, titrat la 10% licopen) – 5 mg; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu, siliciu coloidal, vitamina D3 (colecalciferol, in baza de guma acacia, sucroza, amidon din porumb, trigliceride cu catena medie, DL-alfa-tocoferol) – 2,5mcg/50%DZR*, maltodextrina.


Ingrediente/doza zilnica (1 flacon 50ml): apa, suc concentrat de Afine (Vaccinium myrtillus), pulbere din fructe de Annatto (Bixa orellana) 200 mg, fructoza; corector de aciditate: acid citric monohidrat, vitamina C 80 mg (100% DZR*); agenti de ingrosare: pectina din citrice (Citrus sp.; sucroza), suc concentrat de Mere (Malus domestica); indulcitori: sucraloza, acesulfam de potasiu; corector de aciditate: acid malic, Luteina (din extract din flori de Craite/Tagetes erecta) 5 mg, Licopen (din fructe de Tomate/Lycopersicum esculentum) 0,1 mg, vitamina D3 (colecalciferol) - 5mcg/100%DZR*

Mod de utilizare:

Faza 1: Se recomanda cate 1 flacon de 50 ml pe zi, dintr-o singura doza, timp de 8 zile. A se agita flaconul inainte de utilizare.
Faza 2: Cate 2 capsule pe zi, dimineata, cu un pahar mare de apa, timp de 3 saptamani.

Centrofarm este unicul importator si distribuitor al acestui produs fabricat in Franta si poate fi cumparat online de pe plafar.net

Click pe banner pentru a intra in magazinul online plafar.net!

Plafar

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search