sâmbătă, 10 august 2013

Bioderma Photoderm KID spf 50+, lotiune de plaja pentru copiii mai mici si mai mari

Despre importanta protectiei solare v-am vorbit in repetate randuri si stiu sigur ca stiti si singure/ singuri ca nu trebuie sa ne expunem la soare fara a utiliza in prealabil produse speciale cu factor de protectie. Eu recomand factorul de protectie ridicat si pentru ca va anticipez intrebarea, va raspund ca DA, va puteti bronza foarte bine si utilizand lotiuni/ creme cu spf 30/50. Am facut plaja de cateva ori anul acesta, vreo zece insumate, si am folosit doar Bioderma SPF 50 spray pentru piele intoleranta. Insa, ma pregatesc sa plec in Thassos si in bagaje voi pune Bioderma Photoderm KID 50+, lotiune pentru copii si nu pentru ca as pleca intr-o gasca de pitici, ci pentru ca am fost intotdeauna foarte multumita si protejata ca la carte de produsele solare pentru copii.

Cumva, am cam obosit sa tot repet ca putem obtine un bronz minunat, de lunga durata si sanatos utilizand creme si lotiuni cu protectie solara ridicata, mai ales ca zilele trecute, o colega de serviciu care se tot mira de bronzul meu m-a intrebat curioasa ce factor de protectie am folosit de m-am bronzatat atat de frumos. I-am raspuns, asa cum raspund de fiecare data de vreo trei ani incoace, ca spf 50. A facut ochii cat cepele si a tinut sa-mi precizeze ca ea, desi alba ca branza, a folosit o crema cu spf 20 si nu s-a bronzat nici pic. Am avut tendinta sa-i spun ca nu are legatura spf-ul cu bronzul, insa mi s-a parut ca n-ar intelege si nu m-am mai obosit! Conteaza ingrijirea pielii pe termen lung, este important sa avem o piele hidratata pentru ca altfel riscam sa ne inrosim/ardem imediat ce ne aratam soarelui. O piele sanatoasa este mult mai rezistenta, hidratare insemnand atat cea externe, cu produse pentru corp, de buna calitate, cat mai ales cea interna, cu ajutorul apei, ceaiurilor din plante, fructelor, legumelor.
Asadar, renuntati, va spun pentru a milioana oara, la a mai face plaja cu ulei din masline sau doar stropindu-va, din cand in cand, cu apa, crezand ca astfel va bronzati mai repede si mai bine. Nu este nimic mai fals! Pe langa faptul ca va puneti sanatatea si, pe termen lung, chiar viata in pericol, bronzul vostru va rezista cat o ploaie de vara. Pielea arsa se cojeste imediat si in cateva zile veti pierde tot bronzul ala obtinut cu pretul unor nopti nedormite din cauza usturimii pielii.
Dar, pana la urma, fiecare are dreptul sa faca fix ceea ce vrea cu viata si sanatatea lui! Informatii sunt peste tot, trebuie numai sa deschideti ochii si sa nu luati in deradere avertizarile medicilor!

Acest Photoderm KID de la Bioderma este un spray destinat pielii sensibile a celor mici, insa fiti siguri ca nu face rau nici copiilor mai mari :)
Are o culoare albastruie, insa nu ramane asa pe piele. Este o lotiune lejera, absorbita imediat de catre piele, nu ramane grasa sau unsuroasa, are rezistenta la apa si miroase foarte placut. Si pentru ca este spray, se adreseaza inclusiv copiilor ceva mai neastamparati care nu au rabdare sa stea la uns :) In timp ce copilul se joaca, mamica, taticul sau bunica il pot spraya in voie, fara sa-l rapeasca de la construirea castelelor din nisip.

Sistemul de filtrare anti-UVA-UVB al Photoderm KID protejează pielea delicată a copiilor prevenind arsurile solare. Complexul exclusiv patentat Cellular BIOprotection®, amplificat de Peptida C, oferă o protecţie dublă a ADN-ului celular.

Despre alte doua produse Bioderma, pentru oameni mari de data aceasta, insa care pot fi la fel de bine folosite si pentru pitici pentru ca ofera o protectie excelenta, v-am mai vorbit AICI 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search