joi, 8 august 2013

Proiectul de reinnoire capilara cu Vichy Dercos Neogenic continua! (episodul doi)

Proiectul de reinnoire capilara cu Vichy Dercos Neogenic a inceput fix pe 18 iunie 2013, dupa cum v-am relatat chiar AICI si v-am promis atunci ca voi reveni cu detalii despre schimbarile care vor interveni pe parcursul celor trei luni de tratament. 
Ei bine, ma aflu la jumatatea acestuia si sunt fericita sa va anunt ca da, chiar functioneaza! In cazul meu, cel putin. Usor timizi la inceput, si-au facut aparitia pufuletzi noi de par, mai ales in frunte si in zona tamplelor, acolo unde parul meu cam plecase la plimbare in ultimele luni :)
Caderile masive din prima jumatate a anului au lasat spatii goale, insa ma bucur sa observ ca situatia sta pe cale sa se schimbe. 
podoaba mea capilara, cu putin timp in urma :)
Va imaginati ca n-am cum sa contorizez numarul exact al firelor de par noi care au crescut si nici n-as sti sa va spun daca sunt 2.000, asa cum promite Vichy, insa este lesne de observat ca o schimbare a avut loc in sensul acesta. Poate daca as avea un microscop care sa-mi analizeze scalpul, acei pufuletzi de fire noi de par s-ar observa mai usor, insa eu ii vad clar in zona fruntii si a tamplelor. In plus, parul a crescut mult mai repede decat de obicei si eu chiar ma pot lauda cu o crestere accelerata a parului. Daca ar fi dupa cel care imi tunde bretonul, ar trebui sa trec pe la salon o data la doua saptamani, cel mult, pentru ca ajunge sa-mi intre in ochi foarte repede, desi il tund mereu cu un deget deasupra sprancenelor. De cand aplic Vichy Dercos Neogenic, seara de seara, in ultima luna si jumatate, am lasat de izbeliste bretonul, sa creasca atat cat vrea el. Nu l-am mai tuns pentru ca, data fiind canicula asta, am preferat sa-l piaptan pe spate sau intr-o parte. Si, vai ce-a mai crescut! Si-a cam facut de cap bretonul meu, iar Vichy Dercos Neogenic i-a tinut isonul! :)


Si-am mai observat ca-i mai stralucitor si mai moale decat de obicei, desi folosesc aceleasi produse pentru par ca si inainte de inceperea tratamentului cu serumul minune de la Vichy. Din pacate, recunosc ca am mai chiulit in unele seri si am adormit inainte sa-mi rasfat scalpul cu Dercos Neogenic, din pricina oboselii sau pentru ca nu mi-am spalat parul inainte de culcare si s-a mai intamplat sa fie coafat cu spuma sau fixativ. M-am gandit ca nu are rost sa aplic serum din moment ce scalpul avea un strat, chiar si subtire fiind, de produs de styling. Asa ca am recuperat in seara urmatoare si am aplicat doua fiole odata! Nu stiu daca am facut bine, insa avand in vedere schimbarile favorabile despre care v-am spus mai sus, cred ca am procedat corect!


In rest, raman valabile parerile initiale, acelea ca serumul acesta foarte placut parfumat nu-mi ingrasa deloc scalpul si, implicit, parul; nu-i rapeste din stralucirea pe care i-o dau in mod normal o masca sau un balsam de buna calitate pe care le aplic dupa samponare, ba din contra, le sporeste efectele si daca primele actioneaza la suprafata, Vichy Dercos Neogenic hraneste parul inca de la radacina.
Procedura de aplicare a serumului/lotiunii este extrem de simpla si placuta, as putea spune, pentru ca acel capat metalic rotunjit al aplicatorului imi confera si un usor masaj al scalpului. Dupa ce termin continutul fiolei, ma folosesc de aplicator pentru a-mi masa un picut scapul si senzatia este foarte placuta.

Inca o data, puteti (re)citi AICI descrierea detaliata a produsului, parerile mele de inceput referitoare la el si puteti privi cum arata scalpul/parul meu acum aproape 45 de zile, inaintea - nu erei noastre :) - ci Vichy Dercos Neogenic.
domnite.ro spunea...

CHiar se vede o schimbare reala a aplicari acestui produse, motiv pentru care ma arat mai mult decat incantat.
Ma intreb daca are acelasi efect si pentru parul blond sau daca are nevoie de altceva.

Anonim spunea...

Buna, as dori sa stiu care sunt rezultatele finale ale tratamentului, cred ca au trecut cele 45 de zile.
Multumesc.

Zuzele spunea...

@ Anonim, diseara voi scrie impresiile finale :)

Anonim spunea...

Ceao, am inceput si eu tratamentul de o saptamana... dar nu inteleg de ce o inceput sa imi cada parul... Tie cum tio mers prima saptamana?? Samponul pe care il folosesc e de la Vichy Energic anticadere... oare sa fie de la el ca e prea tare pt scalpul meu?? Sunt putin speriata la fiecare periere imi cade vreo 10,15 fire ... nu e normal ... inainte sa incep tratamenul cu neogenic nu imi cadea deloc parul.... Eu am inceput tratamentul pentru regenerare... Am intrebat si dermatologul de pa situl vichy dar inca nu mia dat nici un raspuns... Tu ce parere ai?? Oare ce sa fac? sa continui tratamentul sau sa il opresc??

Anonim spunea...

PAI SI DACA NU ITI CADEA PARUL, DE CE TI AI DAT CU NEOGENIC, ACESTA ESTE BUN PT CADERILE MASIVE DE PAR , DACA INAINTE NU TI CADEAU NICI 10 15 FIRE CAND TE PERIAI DE CE AVEAI NEVOIE DE NEOGENIC?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search