duminică, 11 august 2013

Sephora fall 2013: parfumul Justin Bieber Girlfriend

Girlfriend este al doilea parfum semnat de Justin Bieber si se afla deja in parfumeriile Sephora, la preturi rezonabile. Este un parfum interesant si m-a uimit rezistenta lui pe piele, de cateva ore bune, desi este apa de toaleta. Miroase ... adolescentin, daca ma intelegeti :), proaspat, a fructe, mult prea usor pentru o dama ca mine careia ii plac "babaciunile" :)), adica Opium, Dior Addict, Shalimar... Chiar si asa, l-am purtat cu drag cateva zile si n-am simtit nevoia sa fac rapid un dus pentru a-l indeparta, asa cum mi s-a intamplat de cateva ori cu anumite parfumuri floral-fructate cu care nu ma impac deloc.

Ambalajul este fooooarte dragut, sticla parfumului forma de inima si intra intr-un soi de cosulet impletit, colorat... Vedeti mai bine pozele si veti intelege ce ma chinui eu aici sa explic! :))
Parfumul este descris ca fiind flirtant, invitant si personal.

 
Notele de varf sunt concepute pentru a ilustra o  "Sansa" in dragoste si sa ofere un dus emotionant de mandarine, mure, pere si capsuni. Mijlocul parfumului este intitulat ca "Vis" si include acorduri de frezie roz, iasomie stelata, caise si flori de portocal. Baza este "Sarutul" si contine note de orhidee vanilata, mosc luminos si ambra alba.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search