joi, 21 noiembrie 2013

Poftiti in mall-ul Stilago.ro!

Am facut o adevarata obsesie pentru albastru, in special cel royal, pornind de la oje si pana la genti, jachete, cercei, orice! As purta numai albastru daca ar fi dupa mine, macar sa fiu catalogata "zuza nebuna" cu un scop precis :)). Nu din cap pana in picioare, sa ne intelegem, dar mi-ar placea sa am cel putin un item albastru royal in fiecare zi! Si cand am mai deschis si usa stilago.ro si am gasit o geaca din piele - albastra, ati ghicit!- de care m-am indragostit pe loc, iremediabil, forever and ever, nu-mai-pot-trai-fara-ea gen, mi-am reamintit cat de frumoasa este aceasta culoare!
Am mai colindat prin magazinele mall-ului virtual Stilago.ro si am gasit o multime de haine, accesorii, incaltari pe care mi le-as cumpara... ieri, mai ales ca reducerile sunt substantiale, de pana la 70%! Gasiti sute de produse de la branduri precum NEXT, Best Connections, Alba Moda, Heine, Lisca, La Redoute, Desigual, Adidas, etc. 
Dar, daca iubiti rosul, aflati ca pe parcursul acestei saptamani, in perioada 18-24 noiembrie, profitati din plin de oferta din cadrul campaniei sugestiv intitulate “Feerie in rosu”: la cumparaturi de minimum 349 de lei, puteti achizitiona produse de fashion cu 15% reducere, folosind, la plasarea comenzii, codul “RED”. 
Si acum sa va arat cateva produse care mie mi-au sucit mintile :)












Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search