miercuri, 20 noiembrie 2013

Scrisoare moşcrăciunească timpurie


Draga Mos Craciun, 
stiu ca ti-am mai scris un milion de alte scrisori si din refuzul tau de a-mi indepli dorintele ar trebui sa inteleg ca trebuie sa o las balta si sa nu te mai bat la cap, dar eu sunt un Taur incapatanat, pe alocuri insistent si (de foarte putine ori) enervant de cicalitor! Asadar, cum as putea sa nu-mi trimit gandurile mele cele mai pure, mai frumoase, mai ingeresti cu putinta, atunci cand vad aceste doua minuni care plang de dorul meu, pe un raft rece si iluminat artificial, din Sephora?!
Desi nu ne-am intalnit inca, practic nu ne-am vazut in... sticlute, buze si unghii si lacrimi de fericire, afla ca telepatia dintre noi functioneaza incredibil! E ca o dragoste la prima vedere, daca intelegi ce vreau sa spun.... poate iti mai amintesti... sper!
Le simt de la distanta celor cativa kilometri care ne despart cum suspina dupa mine si tot numara zilele, orele, minutele pana la prima noastra intalnire... Si eu imi pun toata nadejdea, speranta, fericirea in mainile tale si-n sacul tau cel rosu si foarte incapator ca poate - zic poate, nu musai- strecori, in bunatatea si marinimia care te caracterizeaza, strecori si aceste doua minuni in culoarea atat de draga tie!
Ti-as mai putea scrie inca doi kilometri de scrisoare, dar mi-e teama sa nu te enervez. Nu de alta, dar imi sta in zodie sa fac asta, nu e vina mea absolut deloc daca asa scrie in stele...
Acestea fiind spuse, draga Mos Craciun - pot sa-ti zic "tinerel" daca tu crezi ca ar da roade posibila colaborare dintre noi - voi lasa Universul sa contribuie la realizarea dorintei mele, cu ajutorul tau, desigur!
Iti foarte multumesc si, te rog inlacrimata, sa nu ma dezamagesti si tu! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search