vineri, 29 noiembrie 2013

Un strop de primavara in miez de iarna: Couleur Kenzo rose-pink by KENZO




Nu m-am impacat niciodata cu ideea ca vara trebuie sa avem parfumuri de vara, iarna de iarna, primavara de primavara si asa mai departe pentru ca o iubitoare de esente tari ca mine nu va iubi niciodata un parfum in functie de anotimp, ci in toate anotimpurile. Pe acelasi, la fel de intens. Poate pentru ca in cazul meu indragostirea nu vine de pe o zi pe alta si dispare la fel de greu sau niciodata. Couleur Kenzo, in varianta rose-pink, este descris ca fiind un parfum primavaratic, probabil datorita notelor florale, trandafirii, proaspete, insa eu il iubesc deopotriva si in vremea sandalelor, si a frunzelor ingalbenite si, mai ales, cand zapada scartaie sub picioare.
Couleur Kenzo rose-pink este un parfum curat, creat de Jean Jacques şi Sylvie Fischer, floral, cu note de trandafir (doua soiuri distincte), sofran, grepfruit si angelica. Initial pare dulceag, se simte puternic aroma trandafirilor, insa nu este deranjanta asa cum am putea crede cand ne imaginam aceasta esenta, ci mai degraba ai senzatia unui covor de trandafiri multicolori in mijlocul caruia te afli si esti invaluit de arome diverse, din toate directiile. In scurt timp dispare aceasta prima senzatie si face loc alteia in care dulceata este inlocuita cu prospetimea, un iz citric pune stapanire pe simturi si ai tendinta sa inspiri puternic parfumul care iti mangaie incheietura mainii sau parul.

Desi vine intr-un recipient rozaliu, iar numele ne-ar putea transmite ideea ca este un parfum lejer, pentru fetite cu codite, eu nu-l percep asa si il consider, mai degraba, un parfum cu personalitate, adresat femeilor care ar avea curajul sa asorteze cizme cu tinte unui tricou Hello Kitty :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search