miercuri, 18 decembrie 2013

Elie Saab eau de parfum intense, un parfum ca o poveste cu printese si feti-frumosi

What I love most about this project for Elie Saab is this very positive air of self-assured femininity.” Francis Kurkdjian































De cand am mirosit prima data parfumul Elie Saab eau de parfum intense am stiut ca imi aminteste de o alta mireasma cunoscuta, insa nu am putut sa-mi dau seama pana cand nu am cercetat ce parfumuri a mai creat Francis Kurkdjian. Are si nasul meu o limita, totusi si din cauza catorva zeci de miresme testate de-a lungul anilor cred ca se autoprotejeaza uitand aromele cu care a intrat, candva, in contact :)  Astfel, am aflat ca Elie Saab eau de parfum intense ma trimite cu gandul la Rumeur de la Lanvin, un parfum extrem de drag mie in urma cu cativa ani. 

Am adorat mult timp Rumeur si, daca stau bine sa ma gandesc, nici nu cred ca am avut vreodata un parfum mai proaspat si mai floral, in cea mai curata definitie a acestor termeni. Deloc dulceag, deloc ametitor, insa fresh ca o gradina plina cu flori, intr-o dimineata de vara. Lasa in urma adieri de magnolie, lacramioare, floare de portocal, trandafir, iasomie, ambra... Divin, de-a dreptul! 
Iar Elie Saab eau de parfum intense mi-a conferit fix aceeasi senzatie, aceeasi dorinta de a inspira cu toata puterea aroma lui, ca atunci cand deschizi fereastra dimineata si in fata ochilor ai un covor alb, imaculat, de zapada, iar primul lucru pe care il faci, inconstient chiar, este sa inspiri puternic, aer proaspat, pana cand simti ca iti dau lacrimile de cat de rece si curat este aerul. Notele ultimei creatii parfumate Elie Saab, lansate in toamna acestui an, sunt trandafir, miere, ylang-ylang, floare de portocal, ambra, paciuli. Este un parfum-opera de arta, intocmai ca si rochiile de poveste far' de care eu nu ma concep mireasa :) 
Cand imi imaginam eu ziua cea mare, din frageda adolescenta si pana-n zilele noastre, una dintre dilemele care ma framantau pana nu demult era legata de parfumul pe care l-as alege intr-un moment atat de special. 
Desigur ca voi purta cea mai frumoasa rochie de mireasa pe care a creat-o Elie Saab pana in momentul acela, din cea mai fina matase de pe pamant, diafana, de printesa, vaporoasa, fara ca pretul sa ma intereseze catusi de putin - as vrea sa cred! 
Si stiu ca atunci cand imi doresc ceva pana la lacrimi, Universul gaseste o cale sa-mi indeplineasca dorinta. Si nu vorbesc din carti. Viata mi-a demonstrat ca se poate si ca cele mai fierbinti dorinte ale mele se vor fi indeplinit mai devreme sau mai tarziu.
Iar daca eu ma vreau mireasa Elie Saab, voi fi mireasa Elie Saab! :)
Iar in urma mea vor fi simtite adieri de trandafir, miere, ylang-ylang, floare de portocal, ambra, paciuli...
Am zis! :)



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search