miercuri, 18 decembrie 2013

Recomandari Avene pentru sezonul rece

Se anuntă vremuri din ce în ce mai friguroase, asa că vă prezint mai jos recomandările Avene pentru îngrijirea specială a buzelor si a mâinilor în sezonul rece, despre care stim toate ca sunt mult mai sensibile in aceasta perioada! Eu, cel putin, nu ies din casa fara un strat protector pe buze si inainte sa-mi hidratez bine mainile, balsamul pentru buze si crema de maini fiind doua dintre accesoriile iernii care nu-mi lipsesc niciodata din geanta! Intentionez sa testez si produsele Avene prezentate mai jos pentru ca mi-s absolut sigura ca sunt excelente, datorita experientelor anterioare cu Avene, my love!
Voi le-ati testat?



Cremă de mâini Avene Cold Cream

Asigură hidratarea intensă și confortul mâinilor uscate, crăpate și deteriorate, care sunt foarte expuse frigului. Previne uscarea și repară mâinile, intră repede în piele și lasă un film protector la suprafața ei. În mod natural anti-iritantă, apa termală Avene oferă acțiune calmantă imediată. Are mult-apreciatul efect de atingere “catifelată”, acționează progresiv și pe termen îndelungat. Nu lasă urme albe.
Pret (50ml): 30 RON


Stick de buze Avene Cold Cream

Pentru îngrijirea zilnică a buzelor uscate, pe timp de iarnă. Hidratează în profunzime și repară buzele uscate și crăpate. Buzele sunt instantaneu calmate, datorită beneficiilor ingredientului natural activ, apa termală Avene, și își recapătă suplețea și confortul. Formula este ideală pentru uscăciunea moderată.
Pret (4 gr): 35 RON


Balsam de buze Avene Cold Cream

Hidratează intens, are un efect rapid de reparare, calmează și protejează buzele cele mai uscate și deteriorate. Are o formula fluidă, ușor de aplicat, cu un efect de durată, fiind ideală pentru uscăciunea severă. Textură invizibila, non-grasă cu foarte bune calități cosmetice.

Pret (15 ml): 35 RON
Diana spunea...

Eu am avut stick-ul, luat la o reducere. E ffff bun, dar cam scumput... :(

adela sirghie spunea...

ASA CEVA… draga mea Zuzix, uite-te si tu: nu ai mai scris de o luna pe blog. Cine te-a suparat asa de tare?

Anca spunea...

Eu am avut crema de mâine pentru timp rece si este buna!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search