luni, 17 martie 2014

Bioderma travel size, salvarea beautyholicelor cu bagaje mereu neincapatoare


Nici o vacanta nu-mi este scutita de corvoada bagajelor, indiferent ca plec sapte luni pe mare sau pentru un sfarsit de saptamana la Sinaia. Tot timpul mai am de adaugat ceva dupa ce am reusit, cu chiu, cu vai, sa inchid fermoarul gentii de voiaj si absolut niciodata nu plec pe deplin satisfacuta in calatorie, avand mereu senzatia ca ar mai fi trebuit sa iau si crema cutare, si lotiunea aceea, si fardul nu-stiu-care, si micelara x, si gelul de dus y. Inghesui cremute si sticlute si cutiute si tot nu iau cu mine tot ce trebuie, iar gandurile mele zbuciumate zboara atunci catre fabricantii de cosmetice, care ar trebui sa faca, toti, si variante mini pentru produsele mele iubite. Bioderma m-a ascultat si a creat micelare si geluri si in chip travel size, fiecare la pretul de 15 lei, in cantitati suficiente chiar si pentru o luna de miere exotica.



Cand ajungeam la capitolul demachiere, tot timpul trebuia sa aleg intre laptele demachiant sau lotiunea de curatare sau apa micelara sau gelul spumant pentru ca nu-mi incapeau toate in bagaje. Si tot combinam sticlute si punem si d-aia, si din cealalta in tot felul de recipiente, asa incat sa le am pe toate cu mine pentru ca orice beautyholica stie ca nu-s totuna. Fiecare are rolul ei bine stabilit in rutine de ingrijire! Tocmai de aceea sunt mai mult decat incantata de ideea Bioderma de a lansa cateva produse, probabil aflate in topul celor mai indragite produse ale brandului, in varianta travel size, adica in cantitati potrivite pentru o vacanta / calatorie. Si nu numai. Avem nevoie sa ne curatam tenul sau corpul si atunci cand mergem la sala, la piscina sau la salonul de infrumusetare si dorim sa ramanem fidele cosmeticelor noastre si nu suntem dispuse sa ne curatam pielea cu cele de acolo. Sau cand dormim in deplasare, daca intelegeti ce vreau sa spun :)
Asadar, Bioderma a lansat doua produse in varianta travel size: Atoderm Gel de dus 100 ml si Sebium gel spumant 100 ml. Alaturi de noile produse, gama „Travel size” este completata de binecunoscutele solutii micelare Sensibio H2O 100 ml si Sebium H2O 100 ml. Fiecare dintre ele are un pret prietenos si anume 15 lei, fiind valabile in farmacii din luna martie.


  • Atoderm gel de dus 100 ml  hidratant pentru pielea uscata si sensibila. Formula sa eficienta si sigura, fara detergent asigura o curatare blanda, pastrand intact stratul hidrolipidic, atat de necesar pielii. Complexul brevetat DAF reduce sensibilitatea cutanata, crescand toleranta impotriva agresiunilor externe. Trio-ul  glicerina, xilitol si capriloil glicina, ofera pielii hidratare suplimentara si emoliere in profunzime.
  • Sebium gel spumant 100 ml pentru igiena cu clatire a pielii grase cu tendinta acneica, imbunatateste calitatea sebumului, impiedicand blocarea porilor si aparitia leziunilor acneice, gratie brevetului Fluidactiv. Pielea este curatata in profunzime, secretia de sebum este redusa si proliferarea bacteriana redusa. 
  • Sensibio H2O 100 ml, preferata makeup artistilor din intreaga lume. Un produs de igienă în acord perfect cu pielea, o calmează și o reîmprospătează, asigurând o toleranță de neegalat pentru pielea și ochii hipersensibilii
  • Sebium H2O 100 ml, singura solutie micelara care imbunatateste calitatea sebumului, impiedicand blocarea porilor si aparitia leziunilor acneice, gratie brevetului Fluidactivâ. Pielea este curatata in profunzime, secretia de sebum si proliferarea baceriana sunt reduse.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search