luni, 24 martie 2014

Discount 50% pentru epilarea definitiva prin IPL in centrele Nomasvello


Nu am incercat, deocamdata, epilarea definitiva prin metoda IPL, asa ca nu va pot prezenta aceasta procedura din proprie experienta, insa cateva prietene au testat-o si n-am auzit plangeri. Daca sunteti tentate, aflati ca in centrele Nomasvello exista discount de 50% pentru zonele mici.

In urma cu aproape doi ani am testat procedura de rejuvenare faciala prin metoda IPL, intr-unul dintre centrele Nomasvello (v-am povestitit AICI o parte din experienta mea), si am fost extrem de multumita. Mi-am propus, atunci, sa incerc si epilarea definitiva, insa n-am mai reusit sa-mi gasesc timp si determinare. Cateva dintre prietenele mele au fost, insa, la cateva sedinte de epilare definitiva si le-am auzit incantate de rezultate, inca de la primele sedinte.
Este un "job" destul de stresant acesta al indepartarii chiar si zilnice - in cazul meu- al parului de pe picioare, din zona axilelor, etc, avand in vedere ca mi-e teama de durerea pe care o implica epilarea cu ceara sau cu ajutorul epilatorului electric. Prefer crema sau aparatul de ras, asa ca sunt nevoita sa apelez la acesti doi prieteni ai pielii mele fine aproape zilnic.
Asadar, daca te-ai saturat sa te lupti in fiecare luna cu parul nedorit sau zilnic, in cazul meu, epilarea prin metoda IPL poate fi solutia salvatoare. Un tratament complet presupune un numar de 6-12 sedinte iar numarul de sesiuni depinde de: culoarea pielii, a parului, adancimea radacinii firului de par, zona tratata, sexul si varsta clientului sau statusul hormonal.
De aceea este recomandat ca tratamentul sa se inceapa in sezonul rece sau primavara, pentru a pregati din timp corpul pentru expunerea la soare si a scapa de stresul parului nedorit in orice moment al zilei.
Epilarea definitiva prin metoda IPL (lumina intens pulsata) este procedura de indepartare a parului nedorit de pe suprafata corpului prin individualizarea tratamentului in functie de caracteristicile fizice ale fiecarei persoane (fototipul acesteia), astfel incat sa fie nedureros, eficient, rapid si cu efecte de lunga durata.
Un lucru important de mentionat ar fi acela ca tehnologia Nomasvello Sun & Safe, ultima inovatie in domeniu, iti permite epilarea cu aceeasi eficienta a zonelor deja afectate de razele soarelui sau altor raze UV.
Luna martie este luna propice inceperii unei sesiuni de epilare definitiva, iar centrele Nomasvello vin in intampinarea ta cu o oferta mai mult decat atractiva: ai 50% discount pentru zonele mici!

Mai multe informatii puteti gasi accesand site-ul official si adresa de Facebook a Nomasvello:

www.nomasvello.ro 

www.facebook.com/NomasvelloRomania

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search