marți, 4 martie 2014

Dove Purely Pampering cu fistic, magnolie si nuca de cocos


Recent - tarziu, ce-i drept- am descoperit uleiul de cocos, o minune pentru piele, pe care il recomand cu mare drag voua, tuturor celor care va doriti o piele catifelata, matasoasa, luminoasa. Il folosesc atat pe fata, cat si pe corp si sunt extrem de incantata de beneficiile lui. Convingeti-va si voi, pe pielea voastra, daca nu ma credeti pe cuvant! 
Acestea fiind spuse, cand am aflat ca Dove a lansat o gama noua de produse care contin, printre altele, si lapte de cocos am fost cu atat mai incantata. 



Gelul de dus Dove Purely Pampering cu extract de fistic si parfum de magnolie si sapunul Dove Purely Pampering cu lapte de cocos si iasomie sunt o incantare atat pentru piele, cat mai ales pentru simturi, parfumul lor completand cum nu se poate mai bine ritualul de rasfat al fiecarui dus.


Gelul de dus formeaza o spuma cremoasa care curata delicat si eficient pielea, dar o si hidrateaza datorita formulei cu Nutrium Moisture, chiar din timpul dusului. La randul sau, sapunul-crema Dove Purely Pampering Coconut Milk and Jasmine contine ¼ crema hidratanta si lapte de cocos ce ofera o piele hidratata si catifelata. Sunt absolut minunate si am observat ca functioneaza foarte bine si pe post de odorizant de baie :) 

Preturi recomandate:
Gelul de dus Dove Purely Pampering Pistachio Cream and Magnolia, 250 ml – 13,52 lei
Sapunul-crema Dove Purely Pampering Coconut Milk and Jasmine, 100 gr – 3,62 lei



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search