luni, 3 martie 2014

Vino si tu la El Studio SP Selective Days!


Anul acesta, luna martie este luna frumusetii si a feminitătii. Fie ca îti doresti să întâmpini primăvara cu o stare de spirit pozitivă, fie că plănuiești o schimbare de look surprinzătoare, te vei bucura să descoperi cea mai nouă surpriză marca El Studio, la SP Selective Days!
 
Patru zile la început de primăvară sunt rezervate pentru ca tu să te simti specială. 
Vino pe 4 martie la El Studio Floreasca, 6 martie la El Studio Moșilor, 10 martie la El Studio Tei sau 11 martie la El Studio Timpuri Noi, între orele 16:00 – 20:00, si descoperă ritualul complet System Professional by Wella (samponat, mască si infuzie, coafat). Adaugă la acesta consiliere personalizată oferită de stilistii salonului si o surpriză de la Wella, iar rezultatul va fi spectaculos! Toate acestea vor fi cadoul El Studio pentru tine!
 
Formată din specialisti atent selectati si pregătiti, echipa El Studio detine cunostințele si experienta necesare pentru a le oferii clientilor săi cele mai bune sfaturi în materie de look personal si ingrijire. Calitatea serviciilor si a produselor utilizate, precum si atmosfera plăcută sunt garantia unei experiențe relaxante si a imaginii tale perfecte.
 
Beneficiază de promoție primele 30 de persoane care se înscriu pe Facebook pentru fiecare dintre cele patru zile mentionate. 
Ritualul tău de frumusete te asteaptă! 
Detalii pe: www.el-studio.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search