marți, 8 aprilie 2014

Despre pediatrie si puericultura la domiciliu


Orice femeie, fie ca isi doreste sa devina mama, fie ca tocmai a devenit, simte nevoia sa afle mai multe despre cum se creste cel mai bine un copil. La pachet cu aceasta grija naturala fata de cei mici, vine si dorinta sa ii stim intotdeauna in siguranta. Sanatatea lor, insa, intra uneori in contradictie cu factori din mediul inconjurator – vremea potrivnica de afara sau ora prea tarzie -  care ne impiedica sa gasim cele mai rapide si benefice solutii pentru cei mici. Acum, insa, clinicile private, precum NEI Medica Asist si-au diversificat foarte mult oferta de servicii, incluzand pediatria si chiar puericultura la domiciliu.

Unul dintre beneficiile principale ale pediatriei la domiciliu este acela ca se evita, astfel, ca starea de sanatate a celor mici sa se inrautateasca din cauza transportarii la spital, in special in cazul unor boli obisnuite ale copilariei precum varicela sau oreionul. Cele mai comune servicii incluse in acest caz sunt consultatiile si vaccinarile, iar cei mici nu au decat de castigat, luand contact cu medicii pe un teritoriu cunoscut lor si avand, astfel, un risc mai scazut de a dezvolta fobii.
Pe langa grijile pe care mamicile si le fac pentru sanatatea copiilor, mai apar si spaimele obisnuite momentului in care in familie apare si un nou-nascut: ce trebuie sa faci si ce nu in primele luni de viata ale bebelusului? Cum se diversifica hrana la sugari? Cum ii poti ajuta sa treaca mai usor peste perioada cresterii primilor dintisori? Intrebari obisnuite la care orice femeie devenita de curand mama trebuie sa gaseasca raspunsuri. Sfaturile referitoare la ingrijirea, igiena, si nutritia celor mici vin de obicei din partea bunicilor acestora, insa apar de multe ori situatii in care se simte nevoia de informatii suplimentare oferite de medici si de specialisti din domeniu. Intrucat cei mici ne ocupa, insa, cea mai mare parte din timp, in ultimii ani au aparut cursuri de puericultura la domiciliu.
In final, ceea ce este important de retinut e ca pentru probleme de sanatate obisnuite ale bebelusilor sau copiilor, precum si pentru nevoia de a afla cum trebuie sa procedezi ca tanara mamica, exista acum servicii medicale si de puericultura chiar la tine acasa. Pentru ca tu sa gasesti cele mai bune metode de a pastra zambetul pe chipul bebelusului tau.


Despre importanta ambulantei aeriene


Pe fondul lipsei de timp a pacientilor sau a nevoii acestora siguranta, tot mai multe institutii private de sanatate au inclus in portofoliul lor si astfel de servicii, ale caror beneficii nu sunt nici putine, nici de trecut cu vederea. Dintre cele mai importante, amintim:

-  Transport rapid al pacientilor in conditii de maxima siguranta;
-  Acces in zone la care e greu de ajuns pe cale terestra;
-  Asistenta medicala la cele mai inalte standarde pe toata durata calatoriei;
-  Posibilitatea de a parcurge distanta dintre doua unitati spitalicesti intr-un timp mult mai scurt si fara intreruperea unor proceduri sau tratamente;
-  Echipament medical ultramodern, dar si confort sporit;
-  Asigurarea intimitatii pacientilor;
-  Posibilitatea ca pacientii sa aiba unul sau, in unele cazuri, chiar doi insotitori.

Fata de serviciile medicale din aceasta categorie oferite de institutii ale statului, NEI Medica Asist pun ambulante aeriene la dispozitia pacientilor si in situatii care nu implica proceduri de urgenta. Companii si persoane fizice deopotriva pot beneficia in urma contractelor cu astfel de institutii medicale de o gama larga de servicii de cea mai buna calitate.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search