joi, 19 iunie 2014

Hai sa-ti iei o vacanta la mare! Face LIPTON cinste!


Daca esti lipton-dependent ca si mine (Lipton Verde Mojito, mai exact), probabil stii deja ca Lipton a lansat campania "Ia-ti vacanta cu Lipton" pentru ca este anuntata pe toate etichetele produselor Lipton, mai mici si mai mari. Dar, daca n-ai fost pe faza, pana acum si ai golit sticla de ceai fara sa-ti arunci privirea pe eticheta, de familiara ce-ti este bautura cu pricina, afla ca dependenta ta te poate trimite la mare! :) Intre timp, a filmat si difuzat deja pe TV si spotul publicitar care anunta campania si ai carui protagonisti sunt Dorian Popa si Sore.


Vara aceasta, consumatorii Lipton sunt invitati sa-si petreaca vacanta in Casa Lipton din Costinesti si pe plaja special amenajata in aceeasi statiune, inscriind codurile promotionale de pe sticlele de Lipton Ice Tea pe site-ul www.ovarapezi.ro. 

Anul acesta ne-am propus sa fim altfel. Am inceput sa cream si sa vorbim altfel, am venit cu o noua imagine si o repozitionare a brandului la nivel global, cu noi produse – precum Lipton Mojito, Lipton Ice Tea fara zahar si produsele din gama de baza  in care am inlocuit o parte din zahar cu stevia. Dar, mai ales, am venit cu o noua atitudine”, spune Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton. 
„In 2014 Lipton Ice Tea vorbeste cu tinerii din Romania, fiind mult mai aproape de starea lor de spirit, de emotiile lor. Ei considera ca viata se traieste la maxim cand ai mintea deschisa pentru noi experiente si asta am dorit sa le oferim prin acest proiect, alaturi de ambasadorii Lipton Ice Tea in Romania, Sore si Dorian. Timp de noua saptamani, in fiecare zi, le vom oferi cate o pereche de ochelari de soare pe ora si cate o vacanta de o saptamana pentru doua persoane in Casa Lipton din Costinesti”, adauga Dana Iordache.

Ia-ti vacanta cu Lipton e un proiect exact pe gustul meu. Imi place mult vara, iar soarele si marea sunt accesoriile mele preferate in sezonul estival. Asa ca atunci cand am primit invitatia Lipton de a fi ambasadorul campaniei de anul acesta, am spus imediat ”da”. De la decorarea Casei Lipton din Costinesti, la filmarea spotului campaniei si pana la week-endurile pe care le voi petrece alaturi de castigatorii de pe pagina mea de Facebook in Casa Lipton, totul m-a convis ca anul acesta sa-mi iau vacanta cu Lipton”, a declarat Sore Mihalache.


Anul acesta resedinta mea de vara e… Casa Lipton. Ma bucur sa fiu ambasadorul campaniei Ia-ti vacanta cu Lipton, impreuna cu Sore, si abia astept sa petrec cateva zile alaturi de castigatorii concursului de pe pagina mea de Facebook in Casa Lipton. Mergem la mare sa gustam #ovarapezi”, spune Dorian Popa.

Spotul publicitar pentru campania "Ia-ti vacanta cu Lipton" cu Sore si Dorian



Si cateva fotografii dragute de la filmare







Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search