joi, 19 iunie 2014

Recomandare pentru plaja: Avene Sun Care Spray pentru corp cu protectie solara SPF 30+In mod normal, pana pe 19 iunie as fi avut deja consumat cel putin un produs cu protectie solara, insa vara lui 2014 se lasa asteptata. Din cate imi amintesc, pe la buletinele meteo era anuntata o vara caniculara, secetoasa, cu temperaturi extrem de ridicate, insa celebrul "ne mintim ca la meteo" are, cu siguranta, un sambure de adevar in spate. In speranta ca vom avea ocazia sa facem si ceva plaja in vara asta, va supun atentiei spray-ul cu protectie solara SPF 30+ de la Avene Sun Care pentru ca va stiu oameni responsabili care nu s-ar dezgoli vreodata in fata soarelui fara o protectie temeinica! Si va rog insistent sa nu ma dezamagiti! Am mai vorbit despre soarele care si ucide, nu doar bronzeaza. Nu cred ca este cazul sa va mai repet! 


Asadar, spray-ul de corp SPF 30+ Avene Sun Care 
  • are o textură uşoară, invizibilă, neuleioasă, ceea ce face aplicarea extrem de plăcută
  • are o absorbție rapidă în piele, nu lasă urme albe și nu pătează hainele
  • protejează în siguranță pielea sensibilă de toate radiaţiile solare
  • este ușor de aplicat, prin pulverizare, iar formula este rezistentă la apă 
  • nu conține parabeni
  • previne riscul apariției foto-dermatozelor și a foto-sensibilizării
  • are la bază Apa Termală Avène, cu proprietăţi naturale calmante şi anti-iritante.

După expunerea la soare, o pulverizare fină și revigorantă cu apa termală Avène calmează imediat pielea arsă sau bronzată.

Pentru vara aceasta, nu uita să iei în bagaj varianta de călătorie – la 50ml sau 150 ml. 
În timpul verii, poți folosi apa termală când călătorești - pentru o senzație răcoritoare, după epilare – pentru calmarea iritațiilor, pentru fixarea machiajului sau după curățarea feței, pentru a calma tenul înroșit.
Cunoscută pentru proprietăţile calmante, cu ingrediente active naturale unice, apa termală Avene este recomandată pentru calmarea pielii sensibile sau iritate.

Preturi:

Apa termală Avene (50 ml) – 21 lei
Apa termală Avene (150 ml) – 37 lei
Apa termală Avene (300 ml) – 51 lei
Spray-ul de corp SPF 30+ Avene Sun Care (200 ml) - 80 lei

Va plac produsele pentru plaja Avene?

Ati testat spray-ul Avene Sunt Care SPF 30+? Eu inca nu am avut ocazia, dar am un feeling ca nu voi pleca in vacanta de vara fara el :)


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search