vineri, 13 iunie 2014

Si eu iubesc EUCERIN SUN! ps: giveaway la Adela :)

Peste doua ore plec la mare! Sunt atat de fericita pentru ca intre mine si mare este o chimie speciala, mi-e dor de a si cand o am aproape. Imi da o senzatia de calm, de liniste, de fericire completa si tot ce-mi doresc este sa nu plec niciodata de la malul ei. Iubesc marea iarna, o ador toamna, plang de drag la malul ei si primavara, insa vara... vara... mi-e fericirea suprema. Dar nu pot sa nu iau in calcul combinatia periculoasa pe care o reprezinta marea, soarele si vara pentru piele. Dar EUCERIN s-a gandit la toate. Si Adela Sirghie, la fel! Are in plina desfasurare pe blogul ei, beautynewsbyadelasirghie.blogspot.ro, un giveaway Eucerin tare dragut, in urma caruia ofera celor care isi iubesc pielea, creme cu protectie solara!


Ador pielea bronzata. Are un luciu aparte, se asorteaza cu orice tinuta, este sexy, este sarutabila, pare mai sanatoasa. Dar nu este. Nu intotdeauna. Bronzul este, de fapt, o reactie a pielii de a se proteja impotriva agresiunii soarelui, a ultravioletelor, a radiatiilor, a radicalilor liberi. Da, este adevarat ca stim cu totii, din frageda pruncie ca unde nu intra soarele pe geam, intra doctorul pe usa si ca in prezenta soarelui pielea  secreta vitamina D, atat de importanta pentru absorbtia Calciului. Insa, stiti ce? Pielea are nevoie de doar maxim 5 minute pe zi pentru a-si secreta vitamina D, asa ca nu va pacalati cu treaba asta. Nu trebuie sa adormiti la soare, din zori si pana-n seara, pe sezlong, in ideea ca o faceti pentru sanatate.
V-am tot spus ca soarele ucide, nu numai bronzeaza si mi-ar placea ca nu-i subestimati puterea, ca nu mergeti niciodata la plaja fara protectie (umbrela, palarie, ochelari de soare si, mai ales, crema de buna calitate cu un factor de protectie solara ridicat, cat mai ridicat, peste 30), ca beti suficienta apa si ca nu va "bucurati" de radiatiile pe care le trimite catre noi in orele interzise expunerii: 11.00-17.00.
In tinerete stateam la plaja de la 8 dimineata la 8 seara si chiar mai mult, nu ma miscam de pe sezlong si nu ieseam din apa decat atunci cand simteam ca lesin de sete :)
Insa niciodata nu am uitat de protectia solara, indiferent ce buget am avut alocat cremelor solare. Am cumparat lotiuni, creme sau uleiuri mai ieftine atunci cand nu mi-a permis buzunarul, dar am cumparat! Niciodata nu mi-am expus pielea fara a aplica in prealabil protectie, de minim 25 - maxim 50.
Nu neglijati importanta SPF-ului pentru ca o faceti pe pielea voastra! La propriu!
Cazurile imbolnavirilor de cancer de piele cresc de la un an la altul si nu sunt doar statistici prezentate de brandurile produselor pentru plaja, din dorinta de a-si creste vanzarile! Nici vorba! Si poate nu intelegeti cat de mare este pericolul pana cand un prieten, un vecin, o matusa, un coleg sau chiar cineva mult mai apropiat voua nu este diagnosticat cu cancer de piele! 
AICI puteti vedea o mostra din pericolul reprezentat de soare!
Indiferent ce alte produse as mai avea cu mine la plaja, din geanta nu-mi lipseste niciodata cel putin unul Eucerin. Anul trecut am avut, in vacanta din Thassos, dar si in weekend-urile la piscina, crema si gel after sun de la Eucerin si am avut un bronz minunat. Nu am suferit arsuri, nu mi s-a inrosit pielea, nu s-a cojit, iar culoarea maronie a rezistat luni bune, pana in iarna.
Mi-am facut si pentru weekendul acesta bagajul de plaja si da, am strecurat si o lotiune Eucerin cu SPF 50. Este prima expunere pe anul acesta si am nevoie de mare ajutor din partea Eucerin ca sa nu ma intorsc duminica rosie ca un rac!



Iata si de ce iubesc Eucerin:

Gama Eucerin Sun contine  filtre UVA/UVB concepute la cel mai inalt standard stiintific, sistem de filtre cuTinosorb® S, in concordanta cu recomandarile Uniunii Europene si standardele Cosmetics Europe (Colipa), este testata dermatologic si ofera protectie solara prin doua ingrediente active:

1-Alpha-Glucosilrutin (AGR), un flavonoid din arborele Pulmeria ( pagoda) modificat biotehnologic cu o inalta eficacitate antioxidanta (reduce formarea radicalilor liberi), cu tolerabilitate extrema pentru piele (patent Beiersdorf pentru acest ingredient)

2-Licochalcone A -ce are efecte multiple: anti-oxidanta, anti-iritanta si anti-inflamatoare
Este un ingredient natural din radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza inflata), planta ce rezista foarte bine la conditii extreme de mediu, Intrerupe cercul vicios al stresului oxidativ si reactiilor inflamatorii.
Eficacitatea si siguranta sunt dovedite clinic prin studii pe mai mult de 4000 de pacienti

Un alt produs nou, tot din gama Eucerin Sun 2014 este crema de fata bronzanta cu FPS 50+, dedicata tenului normal si mix, cu filtru de protectie foarte eficient UVA/UVB cu TINOSORB®S si filtru biologic cu Licochalcon.Este recomandat si dupa tratmente peeling sau cu laser deoarece  ajuta la prevenirea aparitiei petelor pigmentare. Nu contine parfum.

Pentru protectia solara a copiilor, Eucerin propune doua variante, sub forma de lotiune si spray, ambele cu SPF50+
-protejeaza impotriva arsurilor solara
-reduce riscul deteriorarii provocat de radiatia UV pe perioada lunga, cu protectia ADN-ului celular
-fara parfum, coloranti si parabeni
-tolerabilitate dovedita clinic la copii > un an fiind eficienta chiar si la copii cu dermatita atopica
-aplicare extrem de usoara



Si acum, sa va fac putina pofta :), iata ce contine kit-ul pe care Adela il ofera, impreuna cu Eucerin:

-Gelul crema impotriva alergiilor solare cu SPF 25(UVA/UVB), protectie medie-fara miros, fara conservanti si emulsifianti, rezistent la apa, special creat pentru pielea sensibila (disponibil si in varianta cu SPF 50)
-Sprayul transparent cu protectie ridicata, SPF 50(UVA/UVB), recomandat si pentru pielea cu tendinte acneice; are un miros placut, discret. Important: nu se pulverizeaza in fata. Este disponibil si in varianta cu SPF 30
-Gelul-crema, pentru ingrijirea dupa plaja (piele sensibila si predispusa la alergii. Nu contine parfum, nici emulgatori, are o textura usoara  si calmeaza, racoreste si regenereaza pielea ce a fost expusa la soare.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search