luni, 14 iulie 2014

CONCURS: castigati 3 kituri Eucerin Sun de produse cu protectie solara


Daca iubiti atat de mult soarele, marea, piscina, pielea bronzata incat nu puteti renunta la aceste elemente care definesc o vara perfecta, alegeti macar produse cu protectie solara ridicata si de foarte buna calitate! Astazi si dintotdeauna va recomand gama Eucerin Sun! Mai mult, va dau in dar cateva produse care sa va insoteasca la piscina sau pe insula exotica la care visati: 3 premii Eucerin Sun formate din spray SPF 50, gel-crema SPF 25 si gel-crema pentru ingrijirea pielii dupa expunerea la soare!

Cu riscul de a ma repeta, va rog sa nu subestimati niciodata efectele dezastruase ale radiatiilor solare asupra pielii noastre si, implicit, a sanatatii in ansamblu. Inca vad la plaja persoane care nu folosesc nici un produs cu protectie solara, isi ung pielea cu ulei de masline si stau o zi intreaga sub soarele torid pentru ca mai apoi sa bifeze, in locul unui bronz maroniu, arsuri grave si foarte grave, ale carei repercusiuni le pot afecta intreaga viata. Si nu mai vorbesc despre usturimea ingrozitoare, pielea care se exfoliaza si petele maronii pe care soarele ni le lasa amintire pe piele pentru intreaga viata. De cancerul de piele ar trebui sa ne temem cel mai tare, chiar daca avem impresia ca, printr-un miracol inexplicabil, noua nu ni se poate intampla asa ceva! 

V-am mai povestit si in vara trecuta despre produsele cu protectie solara din gama Eucerin Sun si mi-ati dat dreptate ca sunt unele dintre cele mai eficiente de pe piata (AICI), iar nu demult, cand va anuntam giveaway-ul Eucerin Sun de pe blogul AdeleiSirghie, v-am prezentat cateva dintre produsele Eucerin Sun!

Intre timp le-am si testat, atat eu, cat si un prieten caruia i le-am imprumutat weekendul trecut, la mare. Are pielea alba, sensibila, se arde destul de repede si se bronzeaza greu. In plus, are si cateva alunite destul de mari pentru care a fost sfatuit sa foloseasca extra-protectie. Ii era destul de teama sa se expuna la soare, dar iubeste marea si soarele ca si mine si cum ar fi sa mergi la mare, dar sa o admiri de sub umbrela, ascuns bine de haine si asta doar la rasarit si la apus? Exclus, am spus eu! Exclus, a spus si el! :)
Asadar, mi-a cerut ajutorul si pentru ca tocmai primisem premiul castigat pe blogul Adelei si nici nu aveam vreun gand de plaja in acel sfarsit de saptamana, i le-am imprumutat, asigurandu-l ca poate avea maxima incredere in spray-ul transparent Eucerin Sun cu SPF 50 pe care l-am sfatuit sa-l aplice din belsug, cu 20 de minute inainte de a pleca spre plaja, dar si in timpul expunerii la soare. 

L-am sfatuit sa puna in bagaj si gelul-crema cu factor de protectie 25, insa nu a reusit sa-l foloseasca pentru ca a indragit maxim spray-ul care l-a ajutat sa stea doua zile la plaja fara sa se inroseasca nici macar un pic! 
In schimb, acesta a ajuns in geanta de plaja a unei alte prietene, abia intoarsa dintr-o insula greceasca, deci foarte bronzata, care m-a rugat sa-i imprumut un produs hidratant, pentru piele sensibila daca se poate, fara parfum, rezistent la apa si cu protectie medie pentru ca ea are oricum o piele inchisa la culoare, care nu se arde niciodata si se bronzeaza foarte usor. In plus, v-am spus, abia se intorsese din Grecia si am considerat ca gelul-crema Eucerin Sun cu SPF 25 i se potriveste manusa! Si asa a fost! Atat de incantata a fost de acest produs ca si l-a cumparat la intoarcerea de la mare pentru urmatoarea vacanta pe care o are planuita pentru august! 

Ah, mi-a mai si zis: "agent de vanzari trebuia sa te faci! tot timpul ma convingi sa cumpar chestii despre care nici nu auzisem vreodata!" :))

N-ar fi prima prietena care imi zice lucrul asta! Dar nu pot sa tin pentru mine niste informatii despre care stiu sigur ca le-ar face bine cunoscandu-le!

Bineinteles ca am avut ceva munca de lamurire cu amicul meu, la intoarcerea lui de la mare pentru ca n-ar prea fi vrut sa-mi mai inapoieze sprayul Eucerin SPF 50, atat de tare s-a bucurat de protectia pe care i-a oferit-o, lui, cel cu pielea alba care se arde foarte usor si nu se bronzeaza niciodata! 

"Mi-a placut ca nu este uleios pentru ca nu mi-a placut niciodata sa arat ca un pitiponc de Dorobanti cu muschii uleiosi, intins la soare. Si nici lipicios. Ah, si mai este si rezistent la apa, asa incat n-a fost nevoie sa stau cu sprayul in mana toata ziulica, pentru aplicari continue! Ii dau nota 10!", mi-a spus amicul meu. N-am avut incotro si i-am facut cadou sprayul, de aceea vedeti in fotografii un spray SPF 30 si nu pe cel cu factor de protectie 50! :)) 
Am ramas fara el inainte sa-l pozez, insa premiile pentru voi contin spray Eucerin Sun spf 50!

Si apropo de asta, pielea lui nu numai ca nu s-a inrosit/ ars, dar s-a si bronzat, in ciuda credintei populare ca produsele solare cu protectie mare nu mai permit pielii sa se bronzeze

Total eronat, dragelor!


In cele 5 expuneri la soare pe care le-am bifat pana acum, in aceasta vara, am folosit numai produse cu SPF 50 si am pielea de ciocolata, va asigur!
La insistentele mele, amicul meu a acceptat sa foloseasca si gelul-crema Eucerin Sun pentru ingrijirea pielii dupa expunerea la soare. N-ar mai fi vrut sa se cremuiasca intocmai ca o femeie, asa cum zice el, mai ales ca nu il ustura pielea, dar este mai mult decat recomandat sa ajutati pielea sa-si revina, dupa ce a fost mangaiata de soare, cu un produs special pentru asta.
Nu trebuie sa va ardeti sau inrositi pentru a utiliza un produs after-sun, ci si pentru a preintampina posibilele alergii solare, mai ales daca aveti pielea sensibila.
Gelul-crema Eucerin after-sun contine puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, si vitamina E, care întareste sistemul de aparare propriu pielii împotriva radicalilor liberi – principala cauza a alergiilor solare. 
Mai mult, nu contine parfum si nici agenti de emulsionare pentru a minimaliza riscul alergiilor solare!

cele trei kituri Eucerin pe care le veti castiga voi contin aceste 3 produse 


CONCURS !!!

M-am lungit cu povestirile mele despre produsele Eucerin Sun pe care le tot iubesc de cateva veri incoace, dar asa mi se intampla cand sunt maxim de entuziasmata de ceva!

Acum sa va spun cum puteti castiga si voi trei seturi constand in:

- Gelul crema impotriva alergiilor solare cu SPF 25(UVA/UVB), protectie medie-fara miros, fara conservanti si emulsifianti, rezistent la apa, special creat pentru pielea sensibila (disponibil si in varianta cu SPF 50)
-Sprayul transparent cu protectie ridicata, SPF 50(UVA/UVB), recomandat si pentru pielea cu tendinte acneice; are un miros placut, discret. Important: nu se pulverizeaza in fata. Este disponibil si in varianta cu SPF 30
-Gelul-crema, pentru ingrijirea dupa plaja (piele sensibila si predispusa la alergii. Nu contine parfum, nici emulgatori, are o textura usoara  si calmeaza, racoreste si regenereaza pielea ce a fost expusa la soare.

Conditii de concurs:

- Like paginii de Facebook Pentru Dive
- Share anuntului concursului
- Mi-ar placea sa-mi spuneti, intr-un comentariu aici, in subsolul postarii de ce va doriti produsele Eucerin Sun


UPDATE

Castigatoarele celor trei kituri Eucerin Sun sunt:


  • Adryana Ady
  • Tatiana Marilena Udrea
  • Ioana Cristina Dragomirescu


Oanna P spunea...

A venit vara si odata cu ea, si zilele lungi si calduroase si razele soarelui stralucitoare.. Ca orice femeie, ma bucur din plin de zilele insorite, iubesc briza marii si adierea lina a vantului.. Imi place sa uit de mine pe o plaja intinsa cu nisip fin, sa citesc o carte buna si sa ma bucur de soare.. Imi place sa arat mereu bine si sa fiu sexy, iar pielea maronie este principalul atu.. Si ca tot am adus in discutie pielea bronzata, continui prin a spune ca o piele frumoasa trebuie mai intai de toate sa fie sanatoasa..Daca acum ceva timp luam in deradere "mitul" razelor ultrviolete, iata ca am ajuns la concluzia ca DA, intradevar sunt periculoase si DA, am nevoie de produsele Eucerin Sun pentru a-mi proteja corpul. O vorba din batrani, pe care mi-o aminteste bunica de fiecare data cand are ocazia este aceea ca "mai bine previi, decat sa tratezi", si consider ca are o mare dreptate!! De ce? Simplu.. pentru ca folosind gama Eucerin Sun scap de grija arsurilor solare, de roseata sau depigmentarea pielii si obtin si culoarea maronie mult visata.. Eucerin Sun ma va ajuta cu singuranta in lupta cu radiatiile, lasandu-ma sa ma bucur in voie de vacanta mult dorita. Eucerin Sun imi va fi aliat de nadejde in zilele toride.. Sa uitam de produsele traditionale, sau de leacurile babesti gen "impachetare cu iaurt" pentru combaterea arsurilor solare, este la indemana oricui sa foloseasca Eucerin Sun, simplu si rapid !!

Mihaela Barcer spunea...

imi doresc aceste produse, deoarece nu le-am folosit pana acum, iar din descriere am inteles ca sunt foarte bune.

Adriana spunea...

mi-ar placea produsele Eucerin oferite ca premiu pentru ca vreau sa merg impreuna cu familia la mare si imi doresc sa am produse de calitate, care sa imi confere incredere pentru pielea mea sia familiei mele

Unknown spunea...

Imi doresc produsele din gama Eucerin Sun , deoarece stiu ca sunt extraordinar de bune si voi fi garantat protejata de arsuri , avand in acelasi timp un bronz superb :)

lumi_ni_ta spunea...

Am nevoie de aceste produse.Am pielea sensibila si este greau sa gasesc produsul potrivit.Nu-mi ramanae decat sa testez.Ma pregatesc sa plec in vacanta si ar fi o perioada potrivita pentru testare.Prezentarea frumoasa pentru produsele Eucerin m-au determinat sa particip.De acum stiu ce lipsea vacantelor mele:produsele fotoprotectoare Eucerin!

Unknown spunea...

Mi-as dori kitul de produse pentru protectie solara Eucerin, in primul rand pentru ca voi merge la mare, si mi-ar fi de mare ajutor; iar in al doilea rand pentru ca mai am si alte produse Eucerin si mi se par foarte bune; pielea mea se intelege perfect cu ele.

FLOREA MONICA spunea...

Sunt produse fenomenale,cu efecte miraculoase...si indiscutabil la preturi rezonabile!Big like pt toata gama Eucerin!!

Unknown spunea...

Scuze, uitasem de link-ul pentru share https://www.facebook.com/mihaela.mitran.54/posts/696738740397779

Bafta tuturor :)

Anonim spunea...

As dori sa castig aceste produse Eucerin deoarece in curand voi vizita litoralul romanesc, si sper ca ele vor face fata pielii mele incapatnate, foarte palide.

Unknown spunea...

Eucerin,este o marca foarte buna si eu chiar imi doresc aceste produse.

nicoleta spunea...

mi-as dori foarte mult deoarece plec la mare si vreau protectia cea mai buna pentru pielea copiilor mei

Abigal Balan spunea...

Imi doresc produsele eucerin , pentru ca ma pregatesc de vacanta , la mare unde o sa petrec 11 zile si am nevoie de protectie , imi plac produsele Eucerin , sunt foarte calitative si destul de accesibile ca si pret . Nu mi-ar strica sa le castig , ca sa nu mai cumpar , asa cu banii pt cremele plaja imi mai iau ceva ce am nevoie , o palarie , un pareo :D

Paula Maria spunea...

Fb : Paula Maria
share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=249870975209746&id=100005605355243

Imi doresc produsele Eucerin pentru ca am o piele alba care se inroseste de fiecare data cand ma expun la soare,sunt pistruiata pe fata si am cateva alunite pe corp, care se inmultesc in fiecare care an ,si asta care ma inspaimanta. Mama natura a fost “darnica” cu mine, din pacate :))

caroline maria spunea...

fb: caroline maria
share:https://www.facebook.com/caroline.maria.1029/posts/683872298354952
Mi-as dori tare mult sa le castig pentru ca se anunta o vara torida iar noi vrem sa ne bucuram din plin de frumusetea verii , de mangaierea soarelui , dar si de un bronz frumos si sanatos ! Produsele Eucerin sunt perfecte ptr intreaga familie si ne-ar prinde numai bine ! sunt o mamica constienta de pericolele expunerii la soare si am grija intotdeauna de fetita mea sa poarte palariuta si neapaRAT cREmE DE protectie , iar eu fac la fel, mai ales ca fac alergie la soare , iar tenul meu sensibil are nevoie de o ingrijire speciala. Multumesc !

Georgiana Coconoiu Soltuz spunea...

imi doresc sa castig aceste produse pt ca marca Eucerin face parte dintre marcile mele favorite atat la adulti cat si la copii.

Beauty and others spunea...

FB: Nicoleta Alexandra

Share:https://www.facebook.com/nicoleta.alexandra.5099/posts/1441119919498954

Imi doresc produsele Eucerin pentru ca nu am folosit niciodata vreun produs de la ei si sunt foarte curioasa sa vad cum!

Anonim spunea...

Imi doresc aceste produse pentru ca am de gand sa petrec cateva zile la piscina si vreau ca pielea mea sa fie in siguranta !

Paula Karina spunea...

fb: Paula Karina
share: https://www.facebook.com/paula.karina.50951/posts/262811957255367
Imi doresc produsele Eucerin Sun pentru ca nu mi-am cumparat pana acum niciun produs cu protectie solara si as fi foarte bucuroasa daca nu as mai da bani pe produse, si le-as primi drept cadou. Am auzit numai lucruri bune despre produsele Eucerin Sun, citite de pe bloguri, si mi-as dori sa le incerc pe propria-mi piele.
Multumim pentru concurs!

Unknown spunea...

FB: Daniela Gabriela Ionescu
Share: https://www.facebook.com/daniela.ionescu.315/posts/676058075816489
Imi doresc aceste produse pt ca nu am folosit pana acum de la aceasta firma si in plus vara avem nevoie de creme/lotiuni de protectie solara.
Multumim pt concurs.

Unknown spunea...

Am dat like si share cu user Roxana Dumitrascuta https://www.facebook.com/roxana.mirela.9/posts/661833993887373

Imi doresc produsele Eucerin Sun pentru ca am o piele foarte alba si, din pacate, fac alergie la razele soarelui.Vreo 2 concedii la mare mi-au fost compromise de neplacerile date de alergia solara, asta pana am descoperit ca imi e necesara o protectie solara mai puternica, 50+ !

In plus, marca Eucerin imi confera incredere:)

neculai spunea...

Plec la mare cu familia si vreau sa le ofer o protectie superioara.

claudia bercea spunea...

FB;HOSSU CLAUDIA
produsul pe care il ador; -Sprayul transparent cu protectie ridicata, SPF 50(UVA/UVB), recomandat si pentru pielea cu tendinte acneice; are un miros placut, discret. Important: nu se pulverizeaza in fata.
soarele e puternic trebuie sa ma protejez
share; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/834238166593867
share; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/834238076593876
SUPER CONCURS MULTUMESC FRUMOS

Nicoleta Agache spunea...

fb:Nicoleta Agache
share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/677407932350602
Imi doresc sa incerc aceste produse pentru ca imi doresc un bronz frumos,o piele santoasa si hidratata.

DeeDee spunea...

Buna!As fi mai mult decat incantata sa folosesc si eu aceste produse fiindca am o pielicica tare ala si sensibila.Multumesc FB:DiaNa MariNa

Anonim spunea...

Le doresc deoarece sunt extrem de eficiente :)

Unknown spunea...

Imi doresc produsele Eucerin Sun pentru ca ador vara sa stau la soare,ori de cate ori am ocazia si vreau ca pielea mea sa fie protejata.De aceea am nevoie de produse de calitate pentru asta iar postarea ta m-a convins ca Eucerin Sun este cea mai buna alegere pentru un bronz superb si o piele protejata!

Unknown spunea...

multumesc pt descriere,m-ai convins sa incerc aceste produse

Ana Maria Birladeanu spunea...

Multumim pentru concurs si articolul foarte util,am avut acum 2 ani produse eucerin pentru plaja,am fost multumita de ele ,din acest motiv le doresc si pe acestea,succes tuturor!

Anonim spunea...

GHIZDAVU IULIANA SIMONA;mi-ar placea aceste produse deoarece sunt de calitate si de cate ori merg la plaja am nevoie de produse pentru protectie solara ,recunosc nu am folosit din aceasta gama

mandy spunea...

imi doresc ce e mai bun pentru protectia copiilor mei!

getuta spunea...

ma ard repede si as vrea sa incerc aceste produse

Unknown spunea...

Imi doresc produsele Eucerin Sun,pentru ca nu am folosit pana acum si mi-as dorii foarte mult sa le incerc,am inteles ca sunt foarte bune si cum am pielea foarte sensibila cred ca ar fii perfecte.

Zamfir Ramona-Dora spunea...

Mi le doresc deoarece vreau de mult timp sa le incerc, stiu ca sunt printre cele mai bune produse de protectie solara de pe piata si cum am planificat un weekend la mare, cred ca mi-ar fi de mare ajutor.

Natura este viata mea spunea...

imi doresc mult sa pot castiga produsele marca Eucerin deoarece Eucerin are produse excelnete si findca pe 3 august plec la mare si as dorin din tot sufletul sa le pot testa si sa imi dau cu parerea !

Aghinitei maria spunea...

Imi plac produsele Eucerin Sun fiindca nu au chimicale si sunt perfecte pt. plaja

Monica spunea...

Am un ten deschis si destul de pretentios, predispus la alergii si am devenit dependenta de cremele cu SPF ridicat, iar cele de la Eucerin imi plac mult. Le folosesc atat pentru mine cat si pentru micutii mei!
FB - Mariana Daliu
Share - https://www.facebook.com/?sk=welcome#!/monicamariana.daliu/posts/424803467662345

Unknown spunea...

sunt produse de calitate!

Diana Uricu spunea...

Buna!!! Imi doresc produsele din gama Eucerin pentru ca nu am avut ocazia inca sa le incerc si am auzit numai pareri bune despre ele. :*

pop aurelia spunea...

buna sa fiu sincera eu imi doresc pentru ca suntem in toiul veri si doresc sa plec la mare cu familia unde stim cu totii ca razele soarelui sunt mai puternice si dupa cum stim toate femeile ca aceste minunate produse pentru protectia razelor solare sunt perfecte pentru am proteja pielea si racori si hidrata corpul meu care trebuie sa o intretin sa arete frumos si placut.

Lacra Lacry spunea...

Cum sa nu iti doresti produsele? La ce descriere ai facut aici... Aceste produse sunt extraordinare.. Cu siguranta chiar daca nu le castig, le voi achizitiona anul acesta (mai exact peste doua saptamani) pentru ca plec la mare si vreau sa fiu sigura ca pielea mea va fi protejata! Nu le-am incercta niciodata, dar din prezentarea ta vad sa sunt foarte bune :) ..

Anonim spunea...

Mihaela Grigoras
Imi plac mult toate produsele Eucerin. Sunt produse de o calitate deosebita, imi inspira incredere si le-as aplica fara grija pe pielea copilului meu.
https://www.facebook.com/mihaela.grigoras.10/posts/663260987061306

Unknown spunea...

fb:Trica Viorica
share:https://www.facebook.com/trica.viorica.1/posts/329263940576328
Imi doresc aceste produse,deoarece sunt de mare calitate si mi-ar fi de mare folos.

Marius Sorin spunea...

Imi doresc produsele Eucerin pentru sotia mea care apreciaza aceste produse si stiu ca isi cauta produse pentru plaja, pentru a ne putea expune la soare.

Unknown spunea...

ahhhhh sunt prima
ador produsele Eucerin, sunt cele mai eficiente dupa piata, si crede-ma sunt cobai la asa ceva, am incercat toate tampeniile posibile si mi-am luat leapsa, pana am folosit Eucerin, si de vreo 2 ani tot le folosesc, a fost love at first sight sau mai bine zis la prima incercare
vine concediul si ar fi super daca Doamne Doamne m-ar ajuta sa le castig
share - https://www.facebook.com/gabriela.nastase.58/posts/10204419311192336
ps: imi place ce postezi, deci tot asa pe mai departe (nu te periez, n-am obiceiul, bafta in continuare

MARY ANTON spunea...

fb: Marilena Anton
share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/602701196512039
Imi doresc aceste produse pentru ca sunt bune, de calitate, ofera protectie si siguranta, exact ceea ce am nevoie cand merg la mare

Mikyangel spunea...

Like-Mikyangel Miky Angel
Share https://www.facebook.com/mikyangel.mikyangel/posts/723330581041683
Imi doresc produsele Eucerin pentru ca am auzit ca sunt foarte bune si vreau sa le incerc. Eu am pielea alba si ma ard foarte usor, am facut si vreo 3 insolatii serioase pana acum si nu vreau sa mai repet experienta.

Monica Marton spunea...

E important ca orice femeie sa aiba tenul frumos si sanatos, tenul/pielea e o carte de vizita a unei femei, cel/cea care ne da incredere in noi, spune o poveste despre noi.
Produsele din gama Eucerin mi-ar putea face pielea si viata mai frumoasa prin protectia pe care o ofera. Imi place ca pielea mea sa fie mangaiata de soare, razele lui sunt o binecuvantare, o energie pentru mine, dar, pentru a ma prezenta in fata lui, folosesc produse de protectie solara. Nu am incercat Eucerin pentru protectie solara. Folosesc produse de ingrijire/hidratare a tenului de la Eucerin si sunt incantata de ele. Daca si surorile lor - produsele pentru plaja Eucerin ar vrea sa faca parte din viata mea, sa imi catifeleze si protejeze pielea, eu le-as primi cu mare drag.
Multumesc.
FB: Monica Marton
GFC: Monica Marton
https://www.facebook.com/martonmonica/posts/543693599090735

Mara Pia spunea...

Fb Mara Pia
Inca nu am incercat nici un produs de la Eucerin, dar din parerile celorlalti am auzit ca sunt niste produse bune si calitative.

Lorena Diaconu spunea...

pentru ca sunt de calitate

vyky spunea...

Imi doresc aceasta gama pentru ca vreau o piele sanatoasa si fara arsuri solare. Am auzit atât de multe lucruri frumoase despre produsele Eucerin Sun și aș fi foarte bucuroasă să le încerc și să le introduc în rutina mea zilnică.Soarele nu este in totdeuna prietenul nostru ,prea mult soare strica: rideaza si imbatraneste pielea, ii modifica structura, dilata vasele de sange, poate favoriza aparitia cancerului si adesea produce eruptii alergice.Cremele protectoare ne feresc intr-o oarecare masura de razele ultraviolete. Trebuie sa ne alegem o crema cu Spf pentru a evita arsurile pielii.EUCERIN SUN ESTE ALEGEREA PERFECTA..

Jane spunea...

FB:Janeta Janet
Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/317947498329825
Imi plac aceste produse pentru ca ma protejeza de razele nocive ale soarelui ,ca nu pateaza hainele si ele mi-ar fi de folos acum cand voi pleca in concediu la mare.

Jane spunea...

FB:Janeta Janet
Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/317947498329825
Imi plac aceste produse pentru ca ma protejeza de razele nocive ale soarelui ,ca nu pateaza hainele si ele mi-ar fi de folos acum cand voi pleca in concediu la mare.

Briscoiu Madalina spunea...

Iti spun sincer ca nu am incercat nici un produs Eucerin pana acum..si in ceea ce priveste protectia solara am fost intotdeauna sceptica pentru ca nu am avut probleme.Probabil,din aceasta cauza nici nu am bagat de seama cat de importante sunt aceste creme.Mereu urmaream doar sa ma bronzez..natural,fara nici o crema,nici o lotiune,chiar fara "minunatul" ulei de masline..Ideea e ca lucrurile s-au schimbat..de ceva timp am observat ca soarele e tot mai nociv parca pentru pielea noastra,si au inceput sa se vada urmarile..tot felul de pete si urme cauzate de soare,sa nu mai spun de roaseata,arsuri si umflaturi ale pielii.Dupa ce trec toate astea,incepe pielea sa se dojeasca,deci adio bronz...Asa ca..spun un mare DA pentru produsele cu protectie solara,si tare tare mi-as dori sa le incerc!Multumim pentru concurs

Suta Maricica spunea...

Imi doresc produsele Eucerin Sun pentru ca urmeaza sa merg la mare si nu am produse cu factor de protectie, iar cele de la Eucerin ar fi grozave pentru pielea mea, plus ca sunt de foarte buna calitate!

Unknown spunea...

Imi doresc produsele pentru ca in luna august voi pleca in vacanta ,la mare, si sunt singura ca ma vor ajuta sa obtin un bronz frumos (o ,,piele de ciocolata,,asa cum tu ai spus ) si sa-mi protejez piele de razele puternice ale soarelui.

Unknown spunea...

Fb:Cristi Andreea
Share:https://www.facebook.com/andreea.cristi.94/posts/260569694136724
Mi-le doresc ca nu le-am incercat niciodata si sunt tare curioasa cat de bune sunt

Aurelia spunea...

Subiectul "soare plus plaja" este tabu pentru mine , pentru ca am pielea alba , care se "prajeste " de la cea mai mica urma de soare .Am incercat "n" variante de crema , dar inca sunt in cautarea celei care sa ma ajute sa ma bucur si eu de vara si de soare . Prin urmare , imi doresc produsele Eucerin Sun pentru a "gusta " din plin vara aceasta .


Facebook ;Aurelia Aura
share: https://www.facebook.com/aurelia.stelista/posts/316432511847948

Anonim spunea...

Am nevoie de produse de calitate pentru protectie solara. De ce sa nu le castig?
Gianina

Unknown spunea...

pentru o protectie maxima si un bronz frumos

Calin Andreea Daniela spunea...

fb: Calin Andreea Daniela
share: https://www.facebook.com/calin.andreeadaniela/posts/650323048386415
Imi place foarte mult sa merg la plaja, uneori apropiatii fac glume pe seama mea si-mi spun ca vreau sa iau tot bronzul numai pentru mine. De la un timp evit sa merg la plaja atat de des pe cat as vrea, pentru ca sotul are pielea sensibila si orice creme pentru protectia solara am incercat, s-a confruntata cu aceasi problema. Asadar, imi doresc produsele Eucerin Sun, in special gelul crema impotriva alergiilor solare pentru jumatatea vietii mele , dar nu in ultimul rand pentru puisorul nostru :).

Diana Tarhon spunea...

Ma incanta produsele Eucerin Sun! Imi doresc in orice moment al verii sa ma simt protejata de razele nocive ale soarelui, ce creeaza dependenta (cel putin pentru mine) mai ales pentru ca sunt posesoare a numeroase alunite. Desi nu ies in mijlocul zilei decat acoperita de ii largi, de bumbac, imi aplic si produse cu SPF, atat de benefice si necesare pentru sanatatea pielii. Produsele Eucerin Sun au o textura lejera, protejeaza cu maxima eficienta pielea, nu contin conservanti si sunt potrivite si pentru pielea sensibila.....deci, au toate calitatile produsului de protectie solara Perfect!!

ony spunea...

mi le doresc pt ca sunt un brand foarte cunoscut si apreciat in domeniu, nu se gasesc oriunde , ci in farmacii, sunt mai greu accesibile dar merita toti banutii pt protectia pe care o ofera pielii noastre

Mere Verzi spunea...

Pentru a folosi produse de calitate atunci cand soarele se joaca cu pielea mea si nu in ultimul rand, pentru ca nu am mai folosit un produs Eucerin de fff mult timp..

cristina patrascu spunea...

Imi doresc aceste produse pentru ca in curand voi pleca la mare in concediu, si inca nu m-am hotarat ce produse pentru plaja sa imi achizitionez, si in plus pe 21 iulie este ziua mea, ar fi un cadou minunat.

Unknown spunea...

Mi-ar placea sa ma rasfat vara aceasta cu asemenea produse de buna calitate. Imi doresc produsele Eucerin Sun si pentru ca sunt agreate de pielea cu probleme (alergica, sensibila, acneica).

Unknown spunea...

Mi se par utile mai ales vara. Am destule produse de protecție solară cu FPS 15, 20 și 30, dar nu și cu SPF 50, deci mi-ar prinde bine pentru că am un ten sensibil. :)

Radu Adina spunea...

fb adina radu
share https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/680534148690654
Imi doresc produsele Eucerin Sun pentru ca am citit ca sunt foarte bune.Produsele Eucerin pe care l-am folosit pana acum nu m-au dezamagit niciodata si inclin sa cred ceea ce am citit si despre Eucerin Sun. In afara de increderea in brand imi doresc aceste produse si pentru ca am pielea alba si expunerea la soare fara un produs de protectie bun, de calitate, ar insemna pentru mine arsuri si nopti nedormite ceea ce nu mi-as dori avand in vedere ca atunci cand mergi in vacanta iti doresti ca acele zile sa fie zile de relaxare, zile in care sa iti incarci bateriile pentru tot restul anului nu sa stai toata noaptea sa faci naveta la iaurtul rece din frigider.

Unknown spunea...

As vrea sa castig aceste produse, pentru ca stiu ca sunt de calitate si ca ofera o protectie ridicata.


https://www.facebook.com/elenamihaela.stefan

Groza Felicia spunea...

pentru ca in sfarsit reusesc sa ajung si eu la mare dupa 20 de ani :))) si pentru ca este primul concediu :D si am nevoie de ele pentru un concediu fara batai de cap in ceea ce priveste pielea mea

Anonim spunea...

Buna ziua. Imi pregatesc bagajele pt mare, dar inca nu am ajuns sa-mi caut cremele necesare pentru protectia mea si a familiei mele. Asa ca bine mi-ar prinde daca as castiga pana saptamana viitoare!

Crisstyna spunea...

Iimi doresc aceste produse pentr ca ador soarele si imi doresc sa profit la maxim de aceasta vara,sa ma bronzez uniform si frumos fara frica arsurilor solare.aceste produse sunt f bune si mi ar fi foarte utile

elissaingerash spunea...

imi doresc aceste produse deoarece am inteles ca sunt foarte bune

Steluta Ion spunea...

Cu toti iubim vara si in sfarsit a venit.De abia astept sa merg la mare,sa port rochite de vara scurte,pantalonasi scurti.Insa pentru acest lucru am nevoie de protectie solara pentru ca nu vreau ca pielea mea sa imbatraneasca prematur,nu vreau arsuri solare si in cel mai rau sa fac cancer de piele.Nimeni nu vrea acest lucru si chiar daca iubim pielea bronzata cred ca mai mult trebuie sa ne iubim sanatatea,mai ales acum cand avem la dispozitie atatea produse de protectie solara.Imi doresc aceste produse Eucerin de protectie solara pentru a avea un bronz sanatos,de durata si fara arsuri.

Legrand Andrea spunea...

Imi doresc aceste produse pentru ca sunt de calitate si pentru a ma feri de razele puternice ale soareului cand merg la strand.

Giorgiana Gio spunea...

Doresc aceste produse pt ca nu le am folosit pana acum si am auzit ca sunt foarte bune.
Fb Giorgiana Gio
Share https://www.facebook.com/giorgiana.gio.1069/posts/1442428559350532

lorelay spunea...

Imi doresc aceste produse pentru ca ma pregatesc de concediu la mare si as avea nevoie de ele. Am auzit ca sunt foarte bune calitativ.
FB: Mariana Loredana

Unknown spunea...

Fb: Ana-Maria Gurgu
Share: https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/827968987233477
Mi-ar placea sa testez si eu aceste produse avand in vedere ca nu cunosc beneficiile lor. Uneori produsele cu protectie solara sunt prea costisitoare pentru buzunarul meu. Te vad atat de entuziasmata vorbind despre ele incat nu ai cum sa nu-ti doresti asemenea produse :)

Cristina spunea...

FB: Cristina Popescu
Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10202694052011979
Luna viitoare merg cu familia la mare, iar Eucerin Sun ne va proteja pe toti de arsurile solare. Imi doresc sa castig gama Eucerin Sun pentru ca Eucerin este perfect pentru pielea mea si ma ajuta sa am un bronz de invidiat.

Unknown spunea...

Imi doresc aceste produse pentru ca in curand voi pleca la mare si pentru ca am incredere in aceaste produse ca fiind de calitate!

LAURA LOREDANA MYRVOLD spunea...

Buna ! Imi doresc aceste produse pentru ca sincera sa fiu nu le-am incercat pina acum si stiu ca produsele Eucerin sant foarte bune ...mi-ar fi de folos luna viitoare cand plecam in concediu pe litoral si le-ar putea folosi intreaga familie, ar fi super ! Nu am nici o crema cu SPF +50 si mi-ar fi tare necesara, caci anii trecuti am folosit numai cu SPF +30 , caci am zis ca nu ma bronzez altfel si din pacate am ramas cu pete urate de la soare pe fata :( ..posibil sa fie si datorita varstei ( am 43 de ani) si pielea trebuie protejata cand imbatranesti cu un factor mai mare de protectie...Multumim pentru concurs !

Unknown spunea...

Mi-as dori aceste produse pentru ca in curand voi pleca la mare si chisr nu am achizitionat nimic pt protectie, as fi foarte incantata!

Unknown spunea...

Inainte s ma inscriu efectiv la acest concurs, trebuie sa spun ca iti admir imaginatia, modul cum ai asezat produsele pentru pozat... acele poze te trimit instant cu gandul la o vacanta relaxanta la mare.. Dar gata cu vorbaria si sa trec la subiect :)
Sunt convinsa ca aceste produse vor fi un minunat cadou pentru oricare dintre noi, asa ca voi spune : ,alege-ma pe mine , alege-ma pe mine!! " GLUMESC :D
Oricum este un premiu super iar eu nu am avut inca sansa ,sau ocazia de a incerca aceste produse ,dar dupa atatea recenzii pozitive citite, sunt sigura ca nu are cum sa dezamageasca Eucerin ,ci poate doar sa surprinda asteptarile oricui. Mi-a placut mica ,,povestioara"despre cum ai ramas fara spray-ul de protectie 50. Sper sa am si eu sansa de a oferi cuiva drag spre exemplu gelul ,,after sun" . Multumesc mult pentru postare dar si pentru concurs! Kisses!

Geta spunea...

FB: Geta Alexiu
share: https://www.facebook.com/geta.alexiu/posts/736827266356073
Imi doresc produsele Eucerin Sun in primul rand pentru ca nu le-am folosit niciodata si am citit numai lucruri minunate despre ele. Desi nu am pielea alba, in ultimii ani ma confrunt cu tot felul de iritatii si alergie solara, lucru care ma obliga sa nu ma expun prea mult la soare. Tanjesc dupa bronzul de alta data si dupa leneveala pe plaja si sper ca Eucerin sun ma va ajuta sa ma bucur din nou!

Ramona Dancea spunea...

FB:Ramona Elena Dancea
Share:https://www.facebook.com/ramonaelena.dancea/posts/304915536350182
Imi place sa stau la soare, iar de la produsele Eucerin Sun imi doresc sa ma protejeze de arsuri solare.

Andrea Chitic spunea...

Fb: Andrea Chitic
share: https://www.facebook.com/andrea.chitic/posts/833315673346286
Imi doresc aceste produse pentru ca marca Eucerin este foarte foarte buna. Produsele lor sunt foarte calitative. Am pielea deschisa si cand merg la plaja, prima data ma ard si abia dupa 3 zile pot spune ca sunt ok si sa incep sa ma bronzez si eu ca tot omul... Doctorii dermatologi nici nu mi-au dat voie sa stau la soare, dar ia de ma tine departe de soare daca poti! :) Deci, nu pot pune pe mine orice fel de produs, chiar daca are SPF si se aluda ca face nu stiu ce. Produsele astea Eucerin sunt cea mai buna alegere pentru mine, pentru vara asta... Asa ca, le astept! :P Ale mele sunt! :)

Unknown spunea...

Produsele din gama Eucerin Sun sunt foarte bune, de calitate, protejeaza si ofera siguranta deplina.

Nu am fb, dar am dar share pe Google+, se pune?

Adryana spunea...

Imi doresc produsele Eucerin Sun pentru ca sunt de calitate,pentru o protectie maxima, fiindca nu au chimicale si sunt perfecte pentru pielea mea sensibila!!!

Adelina C. spunea...

Buna!
Imi doresc kit-ul pentru plaja de la Eucerin datorita faptului ca am citit numeroasele pareri pozitive legate de efectele acestor produse, dar si datorita faptului ca intetionez ca in perioada urmatoare sa ma expun la soare, sa incerc sa obtin acea nuanta ciocolatie sanatoasa si mult dorita:)

Adryana Ady spunea...

Imi doresc produsele din gama Eucerin pentru ca sunt calitative, sunt un brand cunoscut si apreciat, Eucerin Sun este cea mai buna alegere pentru un bronz superb si o piele protejata!

Anonim spunea...

Pentru a ma proteja pe mine si familia mea,deoarece toti avem tenul deschis la culoare.

claudia_mami spunea...

mi-ar placea produsele Eucerin oferite ca premiu pentru ca vreau sa merg impreuna cu familia la mamaia iar cum o piele frumoasa si sanatosa se intretine doar cu produse de calitate,pentru mine si familia mea sunt cele mai bune produse de piata ..

sanduleanu lenuta spunea...

Imi doresc produsele din gama Eucerin deoarece produsele din aceasta gama sunt de calitate, pentru protectie solara si un bronz frumos..

NADIA CANDREA spunea...

Buna!
fb: nadia alina candrea
share: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/834922756527735
Imi doresc produsele Eucerin Sun pentru ca urmeaza sa plecam in vacanta, la plaja si vreau sa fiu sigura ca ma pot proteja complet si eficient; eu am pielea foarte sensibila, ma confrunt uneori si cu alergii cutanate si sunt curioasa in privinta produselor din aceasta gama. Multumim!

Ramona Dancea spunea...



FB:Ramona Elena Dancea
Imi doresc produsele Eucerin pentru ca in curand voi pleca in vacanta, la mare. Imi place sa stau la soare, dar nu vreau o piele arsa, asa ca produsele Eucerin ma vor ajuta cu siguranta.

Unknown spunea...

PENTRU CA SUNT CELE MAI BUNE PRODUSE DE PROTECTIE SI INGRIJIRE A PIELII!!!

anca apopei spunea...

imi doresc produsele pt ca sunt cele mai bune

s spunea...

https://www.facebook.com/elena.gornescu/posts/762790910452266
Am incredere in gama Eucerin pentru ca si in anul trecut am apelat la o crema pentru protecte solara Spf 50 pentru ca eram insarcinata si m-a ajutat, m-a protejat, ne-am inteles chiar foarte bine! :)

Unknown spunea...

Buna!
Mi-ar dori produsele Eucerin Sun deoarece din articolul tau reiese ca sunt produse calitative, care ofera o protectie solara corespunzatoare, fiind si rezistente la apa.
Eu am o piele foarte sensibila, care se inroseste usor si se irita de la expunerea la soare, asadar produsele din gama Eucerin Sun cu SPF 50 mi-ar fi cele mai potrivite :).
Am dat share pe FB: https://www.facebook.com/sofy.ene.104/posts/1445091862425138.

Zi frumoasa!

laura delia spunea...

nu am mai folosit aceste produse pana acum si as vrea sa le incerc pt ca am citit despre ele si am inteles ca sunt foarte bune

Oana spunea...

FB: Oana Elena
Share:https://www.facebook.com/oana.elena0703/posts/514411998688250
Chiar sunt foarte curioasa sa le folosesc...inca nu am apucat sa folosesc niciun produs Eucerin...si in plus in august urmeaza sa plecam in concediu, asa ca nu mi-ar strica un kit de produse cu protectie solara.

Unknown spunea...

fb: Anca Gabriela Lupu
link share: https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400/posts/682136558522708
imi doresc aceste produse pentru ca nu am folosit niciodata produse de la ei

Violeta N. spunea...

Imi doresc aceste produse, deoarece nu am incercat produse pentru protectie solara din gama Eucerin si ar fi o ocazie buna sa ma laud cu un bronz frumos si o piele sanatoasa... in urma folosirii lor.

Maria Elena PASTIU spunea...

Imi plac produsele Eucerin...sunt excelente...chiar le doresc.

Anonim spunea...

produsele Eucerin sunt printre preferatele mele, astfel incat fie ca le castig, fie nu, tot le voi cumpara ; asatept rezultatul concursului pana sa le achizitionez ;


Adriana Huszar

Monika spunea...

fb-monika erzsebet
https://www.facebook.com/monika.erzsebet/posts/512650632200502
Imi doresc foarte mult aceste produse deoarece vreau sa ma duc la mare vara aceasta si am nevoie de o crema de protectie solara in care pot sa am incredere cum e Eucerin. Multumesc pentru sansa!

Dulce Ale spunea...

FB:Dulce Ale De ce mi le doresc? Pentru ca am cunostinta de calitatea exceptionala a produselor Eucerin si, sunt convinsa ca nici aceste produse nu fac exceptie.

Unknown spunea...

FB: Camy Gaby
Share: https://www.facebook.com/camy.gaby.39/posts/1453791038208008
Imi doresc sa incerc gama Eucerin Sun pentru ca am o piele foarte sensibila si alergica la soare si doar cu ajutorul unor produse cu SPF ridicat 50+ pot sta si eu la plaja fara sa ma umplu de bube. Stiu ca produsele de la Eucerin sunt foarte bune si am incredere ca nu voi fi dezamagita.
Multumim pentru giveaway! :)

Unknown spunea...

Pentru aceasta vara imi doresc protectie maxima si un bronz perfect,vacanta o sa o petrec la mare iar aceste produse sunt ideale pentru nevoile mele si ale familiei.

gabriela spunea...

https://www.facebook.com/gabriela.ungureanu.35/posts/879900948691577
fb ungureanu gabriela
mi doresc aceste produse, deoarece nu am incercat produse pentru protectie solara din gama Eucerin si vreua un bronz frumos si sanatos

Anonim spunea...

Am auzit ca sunt foarte bune si, cum deja folosesc cateva produse ale acestei firme de care sunt incantata, as vrea sa le incerc, cu atat mai mult cu cat mergem la mare in august

Elena Alina spunea...

imi doresc sa incerc aceste produse pentru ca o sa plec cat de curand la mare si mi-ar placea sa incerc pentru prima data produsele de la eucerin pe plaja de la noi.

ioana alexandrescu spunea...

https://www.facebook.com/ioana.alexandrescu.3/posts/590900577695724
fb ioana.alexandrescu
Imi doresc aceste produse pentru ca in luna august voi merge la mare si mi-ar placea sa folosesc produsele Eucerin

Unknown spunea...

https://www.facebook.com/kremer.anamariarut/posts/936756449683328 fb Kremer Anamaria Rut! Iubesc sa stau la plaja si mi-ar prinde bine!

Daniele spunea...

FB: Daniela Zaharia
share: https://www.facebook.com/danutza.florentina/posts/757939247581782
Imi doresc foarte mult sa pot lua aceste produse minunate in vacanta, anul asta. Dupa o pauza de cativa ani buni, iata ca a venit timpul sa merg si eu la mare si la munte. Sunt convinsa ca soarele abia asteapta sa ma arda, dar eu vreau cea mai buna protectie solara ca sa-i vin de hac, de la cea mai buna firma, Eucerin. Produsele pe care le-am folosit pana acum, de la Eucerin, au fost foarte bune pentru mine si am incredere ca setul Eucerin Sun este cel de care am nevoie acum.
Deoarece cremele mi-au facut tenul mai frumos si brusc am devenit mai increzatoare ca exista si produse minune, sper ca produsele pentru protectie solara sa intre in casa si in viata mea si sa pot avea grija de intreg corpul.
Multumim pentru concurs!

Copilitza Fara Minte spunea...

FB: Copilitza Fara Minte, share: https://www.facebook.com/pupazadinteii/posts/252223688309816.
Imi doresc un bronz sanatos, pielea mea sa nu fie afectata de ultraviolete, in orice moment al zilei cand ies in oras si nu numai. Imi doresc produse cu protectie mare pentru pielea mea, imi doresc o piele bronzata sanatos, imi doresc Eucerin Sun...

Elena Cmn spunea...

share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=609759652455947&id=100002657532022
nume fb: Elena Cmn

Am un ten deschis si foarte sensibil, ma bronzez destul de greu in comparatie cu alte persoane. Expunerea la soare uneori este un calvar. Ma inrosesc destul de repede si este indicat sa folosesc produse cosmetice cu factor ridicat si de buna calitate la fel cum sunt cele de la eucerin.
Mulumiri! Pupici!

oprea ion spunea...

https://www.facebook.com/ion.oprea.501/posts/677067439039969
fb ion oprea
mi le doresc pt un bonz frumos si sanatos

Mirela-Liliana Ion spunea...

Buna si multumim frumos pentru concurs !
Nu am folosit pana acum produsele Eucerin Sun si imi doresc sa le incerc pentru ca sunt in cautarea acelor produse cu protectie solara potrivite tenului si pielii mele.
Am o piele sensibila,ma inrosesc repede si ma bronzez destul de greu. Am si foarte multe alunite pe brate si pe spate,si cu atat mai mult nu pot sta foarte mult la soare.
Cu toate acestea, iubesc zilele toride de vara,iubesc apa si chiar si soarele,chiar daca am putin de furca cu razele lui stralucitoare.
Pentru a capata un bronz natural si cat mai uniform,am nevoie de o lotiune/crema-gel de protectie solara care sa se absoarba repede in piele,sa nu lase urme, sa fie rezistenta la apa si mai ales,sa fie eficienta.
Foarte importanta este pentru mine si ingrijirea de dupa expunerea la soare,asa ca imi trebuie si o lotiune de dupa plaja care sa calmeze,sa racoreasca si sa hidrateze pielea.
Acestea sunt motivele mele pentru care am nevoie de produsele Eucerin Sun,am nevoie de ajutorul lor pentru a capata un bronz natural,uniform si de durata, cu atat mai mult cu cat in luna septembrie voi fi si miresica, si in acea zi va trebui sa stralucesc in rochia de mireasa,voi fi admirata, si de ce nu,invidiata de unii.
O zi minunata si o vara splendida iti doresc !!

Unknown spunea...

Imi doresc aceste produse pentru ca stiu ca sunt foarte bune si foarte apreciate de consumatori :) Pana acum am facut prostia sa folosesc doar produse cu SPF foarte scazut (6 sau 10) pt un bronz rapid, dar nu vreau sa mai repet greseala asta...

Maria Ene spunea...

pentru ca am incredere in calitatea exceptionala a produselor Eucerin!

irinao spunea...

sunt convinsa ca alte concurente au o motivatie mult mai solida, insa eu imi doresc acest set nu pentru mine, ci pentru baietelul meu. am mai avut in trecut ocazia sa folosesc produse de-ale lor si sunt intr-adevar eficace, dar dispun si de un pret usor mai ridicat decat media. spray-ul cu protectie 50, mai exact, reprezinta varianta ideala pentru el deoarece are pielea deschisa si sensibila (la protectie 30 se inroseste), in plus este si mai usor de aplicat (in comparatie cu o crema/lotiune). si cred ca cel mic va fi incantat de faptul ca nici nu are textura lipicioasa :) pe care o detesta, evident

Tatiana Udrea spunea...

In vara aceasta voi merge prima data la mare impreuna cu fiica mea, motiv pentru care am nevoie de cea mai buna protectie solara pentru ea, am nevoie de Eucerin! Stiu sigur ca sprayul cu spf 50 ii va proteja pielea de arsuri si alergii solare. Pentru mine si sotul meu este foarte potrivit gelul crema cu spf 25, iar dupa plaja vom folosi toti 3 gelul eucerin destinat rasfatului pielii dupa expunerea la soare!
Nu am avut niciodata produse Eucerin si mi-ar placea mult de tot sa le pot testa in aceasta vara!

Adriana Barnovschi spunea...

Produsele cu factor de protectie solara nu trebuie sa lipseasca din ritualul de ingrijire al femeilor. Nu, nu sunt un moft, ci o reala investitie in sanatatea pielii noastre, fara nicio exagerare (!), lucru pe care orice dermatolog il poate confirma. Daca ne dorim o piele tanara, sanatoasa, plina de prospețime, luminoasa, fara pete pigmentare ori alte imperfectiuni produse de razele soarelui, trebuie sa folosim un produs cu spf indiferent de anotimp, nu doar vara, asa cum inclina unele persoane sa creada, iar pielea ne va multumi pentru asta. Desigur, adaptat tipului nostru de piele, iar vara cu un factor de protectie mai mare. Este cunoscut faptul ca expunerea la soare fara un filtru de protectie grabeste imbatranirea si ridarea pielii sau, chiar mai neplacut si riscant, poate genera afectiuni grave ale pielii. O piele sanatoasa si ingrijita este, fără indoiala, o piele frumoasa. Intotdeauna sanatatea primeaza!Si cum spuneam, sanatatea inseamna frumusete! Astea sunt motivele pentru care eu folosesc asemenea produse si pentru care, bineinteles, mi le doresc! In plus, am o slabiciune pentru Eucerin, asta pentru ca am folosit si folosesc produse din aceasta gama, produse ce nu m-au dezamagit niciodata. Sunt motive intemeiate si suficiente, nu? :)
Zi senina!

Dulce Aleka spunea...

FB:Dulce Aleka, share:https://www.facebook.com/dulce.aleka/posts/739869066080819 imi doresc produsele Eucerin Sun pentru ca sunt cele mai bune din categoria dermatocosmeticelor de vara, iar eu imi doresc ce este mai bun pentru pielea mea. Vreau sa ma bronzez in siguranta!

infofiltru spunea...

FB paola paola
Link Share : https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.pentrudive.com%2F2014%2F07%2Fconcurs-castigati-3-kituri-eucerin-sun.html%3Fspref%3Dfb&t=Ce+vor+fetele%3A+CONCURS%3A+castigati+3+kituri+Eucerin+Sun+de+produse...
Imi doresc produsele de la Eucerin deoarece am citit foarte multe recenzii pozitive despre ele si m-au facut curioasa, mai ales ca eu am tenul sensibil si daca ma expun la soare este predispus acneei si pistruilor. Pana acum nu am gasit produsul optim pentru a evita aceste efecte si pentru a avea un bronz frumos, insa daca reusesc sa impac cele doua aspecte cred ca pt mine va fi revelatia anului. Sper sa fie intr-un ceas bun si sa fiu norocoasa. Multumim pt concurs.

LARI spunea...

Imi doresc produsele din gama Eucerin pentru ca nu am avut ocazia inca sa le incerc si am auzit numai pareri bune despre ele.

Alina Gabriela spunea...

As dori sa incerc produsele Eucerin deoarece au o istorie pe piata, sunt o marca buna internationala, si merita sa le dam o sansa ca au multe ingrediente necesare pielii noastre.

Unknown spunea...

Imi doresc aceste produse, deoarece sunt de calitate si pielea mea are nevoie de acestea, mai ales ca sunt cuprinse toate produsele necesare pt bronz/dupa bronz.
Nu am FB, m-am logat cu GFC

Stefanescu Mihaela spunea...

Am avut ocazia si placerea de a folosi unul din produsele minunate de la Eucerin vara trecuta.Pielea mea are nevoie de protectie impotriva alergiilor solare si mi-am achizitionat un Gel-crema impotriva alergiilor solare SPF 25 – care este o crema de corp cu textura de gel, care se absoarbe imediat in piele, racoritoare si cu proprietati calmante pe langa faptul ca toate cremele au factor de protectie UVA si UVB cu care m-am inteles de minune.Nu am avut nici un fel de problema.Mi-as dori tare mult sa pot trece cu bine si peste aceasta vara cu produsele Eucerin Sun.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search