duminică, 27 iulie 2014

Concurs NIVEA: castigati 10 premii x 2 produse cu protectie solara


Tu unde iti petreci vara NIVEA?
Sunt curioasa pe ce plaje minunate te-ai bronzat, pe ce munti te-ai catarat, ce orase frumoase ai vizitat, prin ce locuri ai fost in vara asta sau urmeaza sa pleci in vacanta si, impreuna cu NIVEA, te premiez! Te ajut sa-ti faci bagajele si iti asigur protectia solara de care vei avea nevoie fie ca mergi la piscina, la mare, la munte sau vei cutreiera strazile vreunui colt superb de lume! Asadar, 10 premii constand in cate 2 produse cu superprotectie solara, respectiv o lotiune cu SPF 30 si un spray cu SPF 20, ambele din gama Nivea Protect & Refresh, vor merge catre cei mai norocosi dintre voi!



In aceasta vara deja am dat gata doua lotiuni Nivea pentru ca m-am indragostit din prima de textura, parfumul si efectul racoritor al spray-ului invizibil Nivea Sun Protect & Refresh. Desi fac pielea sa arate si mai bine, sub razele soarelui, nu-mi prea plac uleiurile, dar nici dupa cremele clasice nu ma dau in vant, asa ca lotiunea cu pompita de la Nivea este perfecta! Este ca apa, vorba unei prietene! Nu ramane lipicioasa pe piele, hidrateaza foarte bine, catifeleaza, parfumeaza si, mai ales, protejeaza foarte foarte foarte bine pielea impotriva deshidratarii si a arsurilor solare!
Am folosit lotiunea cu spf 30, atat eu, cat si gasca, la toate expunerile solare de pana acum si nu am avut nici o problema cu inrosirea pielii, usturimi, arsuri si ale nenorociri cauzate de radiatiile ultraviolete. Ba din contra, m-am bronzat foarte frumos, am pielea de caramel, bronz uniform, nu mi s-a exfoliat pielea nici macar un milimetru, desi au fost situatii in care am exagerat cu plaja! 



Astfel, pentru un bronz perfect, protectie eficienta, zero arsuri, racorire si piele satinata, recomand cu sinceritate lotiunea spf 30 Nivea Sun Protect & Refresh!

Dupa ce ati depasit momentul primei expuneri la soare si pielea nu mai are nevoie de protectie solara foarte mare, puteti folosi spray-ul Aerosol Nivea Sun protect & refresh spf 20! Dincolo de ambalajul foarte elegant, usor de utilizat si fitos - ar spune diva din mine :))- produsul este foarte eficient, aceeasi calitate Nivea pe care o regasim in toate gamele brandului, mai cu seama cele destinate protectiei solare! La fel ca si produsul precedent despre care v-am spus ca-l iubesc ma-xi-mum, nici acesta nu este lipicios, nici uleios, nici cremos! Este ca o boare, are din prospetimea si lejeritatea unei ape termale, racoreste pielea incinsa de soare si protejeaza in acelasi timp impotriva arsurilor!
Avantajul acestui spray in fata unei lotiuni clasice este acela ca nu necesita intinderea produsului cu mana, nu implica masare pana la absorbtie, ci doar pulverizare pe intreaga suprafata a corpului. V-am spus: intocmai ca o apa termala! :)

Pe site-ul nivea.ro exista o aplicatie speciala, AICI, cu ajutorul careia puteti identifica exact produsul cu protectie solara Nivea care vi se potriveste cel mai bine! Aruncati un ochi si un click de mouse, este foarte interesant, va asigur! :)

Ziceam ca NIVEA v-a pregatit 10 kit-uri de protectie solara care contin, fiecare, cate doua produse - lotiunea racoritoare cu spf 30 si spray-ul aerosol cu spf 20!

Ce trebuie sa faceti voi pentru a le castiga:

- sa dati Like paginii Pentru Dive - AICI
- sa dati Share anuntului concursului
- sa-mi lasati un comentariu pe Facebook sau aici pe blog prin care va anuntati participarea si imi spuneti unde ati fost in vacanta de vara sau unde va pregatiti sa plecati si sa luati cu voi premiul Nivea :)
- daca nu aveti cont de Facebook, stiti regula mai veche: trimiteti un e-mail catre 3 prieteni (cu divedecarton@yahoo.com in CC) prin care ii invitati sa participe la acest concurs

Concursul incepe acum si se desfasoara pana pe 3 august!
Bafta!
xoxo


UPDATE

Castigatorii celor 10 seturi Nivea sunt:

- Carla Ion
- Mirabela Alina
- George Mihaescu
- doar o fata
- elys_24
- Mireille Popic
- Mircea Tache
- Octavia Andrei
- Miri
- Luci Oprea

Felicitari si multumesc tuturor pentru atentia acordata concursului! 
Va doresc tuturor vacante superbe, faceti plaja cu cap - adica la orele corecte si cu protectie solara ridicata- si va astept sa va incercati norocul si cu alte ocazii! Va promit suprize minunate in continuare!

Ii rog pe castigatori sa-mi trimita e-mail la divedecarton@yahoo.com (chiar si pe cei care s-au inscris prin e-mail) cu datele din buletin, respectiv nume, adresa si numar de telefon pentru a va trimite cat mai repede premiile!

Va imbratisez cu drag pe toti!
xoxo
Paula Maria spunea...

Particip
share : https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=253117361551774&id=100005605355243

Am sa ma duc in August,de ziua mea, la mare in Constanta ,iar Nivea cred ca mi'ar fi un prieten de nadejde si ma va apara de ''razele insistente'' ale soarelui :))

Unknown spunea...

la mare vom merge

Yrynuka spunea...

particip. Vom merge la mare pe 18 august cu sotul si cei doi copii ai nostri ( baiatul de 2 ani si 9 luni si fetita de 5 luni), dar si cu soacra mea. abia astept sa vina luna august si sa pregatesc bagajele. am emotii pentru ca anul acesta avem si fetita si stiu ca va fi greu, dar speram totusi sa fie bine.

Unknown spunea...

Particip cu numele Elisa Ababei
Vara aceasta este toata o vacanta petrecuta pe drumuri intre Bucuresti si Calarasi (unde am stat cel mai mult prin soarele arzator si pielea mea resimte acest lucru) si la Bacau, unde locuiesc de altfel, si unde drumetiile pe munte si iesirile la picnic sunt alte ocazii de a sta in soare si as avea nevoie de produse cu SPF mare.
Multumim pentru concurs!

Nicoleta Agache spunea...

Particip
Am fost la munte si vom merge si la mare.

Unknown spunea...

Voi merge la mare,in Mamaia Luna viitoare :).Multumim pentru concurs!

Unknown spunea...

https://www.facebook.com/kremer.anamariarut/posts/943510869007886 particip! L-as lua cu mine la strand! ;) fb Kremer Anamaria Rut

Stefanescu Maria Mihaela spunea...

Particip

Unknown spunea...

mergem la mare pe 18 August as avea nevoie de aceste produse de calitate pentru a evita arsurile solare

Tandara Cristina spunea...

am fost la munte si voi merge si la mare pe litoralul bulgaresc. :)

ilioiu nicoleta alexandra florina spunea...

vrem sa mergem la mare in eforie nord si avem nevoie de protectie :))

popikaoana spunea...

Particip! In aceasta vara vreau sa ajung neaparat in Turcia, unde este un loc minunat pentru a imi petrece vacanta alaturi de Nivea!

Unknown spunea...

FB: Alexandra Ioana
Share: https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701/posts/1498731537029740
Sper sa avem o minivacanta la inceputul lui septembrie, dar nu este nimic sigur inca. Pana atunci, ne bronzam prin imprejuriri deci avem nevoie de Nivea.

MARY ANTON spunea...

fb: Marilena Anton
share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/609659222482903
Saptamana trecuta am fost in vacanta cu familia la munte si in august mergem la mare ,as lua cu mine produsele Nivea.

greti spunea...

particip,in vacanta vom merge la mare si ar fi frumos sa luam cu noi si premiul Nivea:)
share:https://www.facebook.com/serban.greti/posts/690874580967599

Anonim spunea...

Am fost la mare,la Mamaia , urmeaza si cateva zile de relaxare la munte. fB Claudia Simion

Unknown spunea...

Particip
Fb: Ana-Maria Gurgu
Share: https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/835486616481714
Pana acum m-am cam ferit de soare dar exista toate sansele sa fac o iesire cu iubitul pe litoral, in urmatoarea perioada. Nivea cu siguranta m-ar ajuta cel mai mult.

Mioara spunea...

la mare, la Costinesti

Di Ana spunea...

Particip :*
Share: https://www.facebook.com/Danielle.Gociu/posts/833867509966049

Tocmai ce m-am intors de la mare , de la Mamaia , dar voi pleca joi 31 iulie la munte, la Predeal si la sfarsitul lunii august din nou la mare la Costinesti ( aici mi-ar prinde foarte bine produsele Nivea pentru protectia solara)!!

Unknown spunea...

Particip.. Pe 18 august o sa plec la mare si mi-ar prinde bine produsele de la Nivea :D

Ioana Rosu spunea...

https://www.facebook.com/ioana.alexandra.rosu/posts/788591831160848
FB Ioana Rosu
Anul asta am fost deja la mare, pe plaiuri romanesti. Chiar si asa sunt nelipsita de la piscina atunci cand vremea ne permite. Sper ca Nivea ma va insoti de acum incolo :)

mysulika spunea...

https://www.facebook.com/butnaru.mihaela.9/posts/707180932651264
Butnaru Mihaela
In luna august vreau sa merg la mare la Mamaia.

Octavia Andrei spunea...

Particip! Sunt fun Nivea, imi plac toate produsele lor si acest concurs a venit la momentul potrivit pentru ca saptamana viitoare plec in vacanta in Skiathos :). Multumim ,,Pentru Dive'' pentru toate concursurile si sfaturile pe care ni le impartasesti. pupici si succes participantelor

Anonim spunea...

GHIZDAVU IULIANA SIMONA ;cateva zile cred ca ma duc la mare pe litoralul nostru la inceputul lunii septembrie ,share;https://www.facebook.com/iulianasimona.ghizdavu/posts/1441582546119343

anasam spunea...

particip
La mare cu familia, la Costinesti

DUMITRU MIHAELA spunea...

Particip cu mare drag ! Momentan nu am fost nicaieri, insa urmeaza sa mergem la munte ( la Padina si apoi sa urcam la Babele, deci clar avem nevoie de muuultaaa protectie), apoi o fuga pe la Costinesti.

Natura este viata mea spunea...

Buna!
particip
share-
https://www.facebook.com/brindusa.aluculesei/posts/578280188949327
in august voi pleca la Costinesti simi-ar place sa ma bucur de minunatele produse.

Anonim spunea...

Fb constantin aurora. Am fost in Turcia -Kusadasi ,dar in august vom merge si la mare impreuna cu fetita noastra

lumi_ni_ta spunea...

share:https://www.facebook.com/luminita.diaconu.7/posts/905935832756040
Am avut o vara lungaaaaa.....am fost la Costinesti cateva zile si urmeaza sa plec la Mamaia....Sigur ca am nevoie de multa protectie solara de calitate.Am incredere in produsele Nivea si le folosesc cu placere.Sigur vara asata va fi mai lunga si mai frumoasa.Cu ''Nivea'' si ''Ce vor fetele''!

Anonim spunea...

la mareeee <3

Paula Karina spunea...

Particip :) Ma voi duce la inceputul lui august in Grecia
Share: https://www.facebook.com/paula.karina.50951/posts/266517280218168
Multumim pentru concurs!!

Unknown spunea...

particip,in august voi pleca la mare cu prietenii

Unknown spunea...

Particip cu mare drag cand vine vorba de produse Nivea. Vom merge pe la jumatatea lunii august la mare, la soare, la distractie, cu famila si o gasca nebuna de prieteni si cu siguranta vom avea nevoie de produsele Nivea, sa ne faca saderea mai placuta.
share link: https://www.facebook.com/georgianaloredana.lazar/posts/553710258068311

Gavriloi Adina spunea...

Particip
FB like: Adina Gavriloi
Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/748657428510589
Anul acesta avem o vară aglomerată, dar sper să ajung câteva zile la mare, unde Nivea îmi va fi de mare ajutor.

infofiltru spunea...

Link share https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.pentrudive.com%2F2014%2F07%2Fconcurs-nivea-castigati-10-premii-x-2.html%3Fspref%3Dfb&t=Ce+vor+fetele%3A+Concurs+NIVEA%3A+castigati+10+premii+x+2+produse+cu+...
Am dat share si am tag-uit 3 prieteni, asa cred ca am imbinat bine ultimele 2 reguli :) Anul asta ne pregatim sa mergem din nou in Republica Dominicana. Amfost acum 2 ani si am fost foarte multumiti de tot. Sper sa ma insoteasca si produsele de la Nivea peste ocean :)

A. spunea...

Particip.
Noi vom merge la mare in august si premiul de la Nivea se potriveste perfect!

Unknown spunea...

Particip plecam in august la eforie nord

Unknown spunea...

Particip
share https://www.facebook.com/ank.haba/posts/760369584009402
Inca nu am fost in vacanta anul acesta si nu stiu sigur daca voi mai reusi,dar daca ma duc,merg la Eforie Nord cateva zile,macar un week-end!

pop aurelia spunea...

fb.pop aurelia
sharehttps://www.facebook.com/pop.aurelia.5/posts/619371871503279
in acest an vom pleca cu familia la mare in mamaia.

Diana Uricu spunea...

Particip
Fb : Diana Uricu
Share : https://www.facebook.com/diana.uricu/posts/10204218034232336
N-am mai fost la mare de mult timp iar anul acesta ne-am gandit sa fugim :D la Mamaia.

LARI spunea...

https://www.facebook.com/gradinariu.larisadelia/posts/703522146350030
vreau sa plec la munte in august cu familia

ANDREA LEGRAND spunea...

https://www.facebook.com/andrea.dea08/posts/807120105989257
Anul acesta nu ne permitem sa mergem la mare dar produsele Nivea ne vor fi de folos la strand.

vyky spunea...

https://www.facebook.com/victoriarosia/posts/759294724123075
,in luna august vom merge la mare :)

Daniela Dany spunea...

Particip la acest minunat concurs <3. O sa plecam la mare, in Grecia, pe 10 auust :)

Unknown spunea...

share https://www.facebook.com/aliciuc.daniel.5/posts/10202601911032103
Anul acesta inca nu am mers in vacanta insa voi merge la sfarsitul lui august atunci cand este si ziua mea de nastere,cateva zile la mare.

Sandu Florina spunea...

LA MARE LA NOI LA ROMANI.
SHARE https://www.facebook.com/flory.ioana/posts/755365354509700
FB FLUTURI ROZ

IULIA SAVA spunea...

particip,nu am fost pana acum in vacanta dar sper sa ajung la Eforie Nord

Cristina spunea...

Particip!
FB: Cristina Popescu
Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10202769196730550
Pe 16 august mergem la mare in Eforie Nord: noi si cei 2 baieti. Nivea Sun ne va fi de mare folos.

NADIA CANDREA spunea...

Buna!
fbL: nadia alina candrea
share:https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/840773235942687
Noi vom merge de pe 11 august la Baile Felix, asa ca mi-ar prinde tare bine premiul!
Multumim!

Unknown spunea...

Buna!Sunt atat de nerabdatoare sa merg la mare,la Mamaia,impreuna cu familia!Atata nevoie avem cu totii de cateva zile de odihna,iar tu esti atat de draguta sa ne oferi premii minunate!Multumim!

Unknown spunea...

As vrea sa ma duc cu familia la Salina Praid in august!

smarandache daniela spunea...

Voi merge la mare,in Mamaia Luna viitoare :).Multumim pentru concurs!
share https://www.facebook.com/smarandache.daniella/posts/1493786464190128

Claudia petrea pitulac spunea...

Voi pleca la Costinesti :)

DanaMakeup spunea...

Am fost deja la mare cu copii, pe litoralul nostru. Planuiesc o iesire tot la mare si cu sotul meu asa ca o lotiune pentru fiecare este perfect!
Share: https://www.facebook.com/gramu.daniela/posts/891039014243272

Anonim spunea...

fb ene maria share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=273842556137148&id=100005342163092 In acest an vom pleca cu familia la mare PARTICIP

Unknown spunea...

particip
share: https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/580937118681660
FB: crystyna nichita
Voi merge la mare.

Unknown spunea...

Voi merge in italia♡

Orhidee9 spunea...

Particip
FB:Aniela Doca
Share:https://www.facebook.com/doca.aniela/posts/10152186382476059
As vrea sa plec la mare un weekend cu familia dar sa vedem ce ne rezerva vara asta

Corina Podocea spunea...

Am sa plec in august la mare, Nivea ma va insoti, ca de fiecare data!
FB< Gabriela Corina
https://www.facebook.com/gabriela.corina.79/posts/280027068869690 share-ul

Unknown spunea...

Vom merge o saptamana la mare

Jane spunea...

FB:Janeta Janet
Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/320985314692710
In August voi pleca la mare cu familia si imi doresc aceste produse pentru ca imi vor fi utile.

ana spunea...

concediul mult asteptat va fi in august in turcia... nu mai am rabdare... cu siguranta imi va fi de folos :*

Raluca ANUTA spunea...

Oi fi eu cu gandul la o vacanta la Paris (pentru a-l vedea a nu stiu cata oara, dar ce sa-i faci daca m-am indragostit iremediabil si ''pour toujours''), insa corpul meu tanjeste dupa relaxarea, aerul, apa si spa-ul din neaosa noastra statiune montana-Caciulata (recent renovata si cu muuuuuuuulte proceduri benefice pentru corp, asa ca acolo voi merge, mai bine zis-acasa. Dar soarele arde bine si la munte, asa ca ar fi binevenit un astfel de cadou, pe care nu am reusit sa-l incerc in vara asta, ca deee...numai vara nu a fost. Cine stie, poate fi un lucky charm si ne aduce si soarele arzator pentru un bronz frumos!:))

Zamfir Ramona-Dora spunea...

Pana acum nu am mers nicaieri, insa imi doresc mult ca in vara asta sa ajung la mare, in Grecia mi-ar placea foarte tare.

claudiu teodor spunea...

share: https://www.facebook.com/claudiu.teodor.1/posts/345250872297289
fb : claudiu valentin
Am sa lec cu iubita la mare si voi lua cu siguranta produsele Nivea sigur i-as face o surpriza placuta.

Unknown spunea...

particip
FB:Georgiana Nuta
share:https://www.facebook.com/GynaNutaPalada/posts/819850704714826
in august plec la mare impreuna cu produsele de protectie de la Nivea

Unknown spunea...

Particip!Luna aceasta pe data de 5 plec la mare-Costinesti si as fii foarte fericita sa am cu mine produsele de la Nivea!

constantin mary spunea...

Voi merge in concediu in aceasta vara pe plaja la Costinesti si voi lua sigur aceste minunate produse.
share: https://www.facebook.com/constantin.mary.50/posts/268249346705730
fb : constantin Mary

LAURA spunea...

Danemarca Billund Givskud safari parc zoo +Legoland

Unknown spunea...

Mergem la mare acusica...

Unknown spunea...

Particip, urmeaza sa plec la sfarsitul lunii August in Grecia :)

angi_ionut26 spunea...

Multumim de concurs :)
Share FB: https://www.facebook.com/aroxandi.stefan1/posts/788432091189083

Am fost de 2 ori la mare la Mamaia si vom mai merge pana la sf verii la Piatra Neamt si inca o data la mare, in august, pt ca puiului meu ii place tare mult la mare. Produsele Nivea ne vor fi de mare folos in vacanta noastra.

Anonim spunea...

FB.Micu Mihaela
ne pregatim sa mergem la Baile Telega
share:https://www.facebook.com/micu.mihaela.39/posts/341804309303926

claudia bercea spunea...

FB;HOSSU CLAUDIA
SHARE; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/842664799084537
SHARE; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/842663575751326
O SA MERG IN VACANTA LA SINAIA O SA IAU SI NIVEIA SUN CU MINE SA MA BRONZEZ FRUMOS

alexandra andreea spunea...

fb platon alexandra andreea
share https://www.facebook.com/platon.alexandraandreea/posts/816553305046224
urmeaza sa mergem la mare, asa ca avem nevoie de protectie solara

Loredana spunea...

Particip!!!
FB: Lory's Blog
Share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1596471920579754&id=1590628181164128

In acest an in vacanta voi merge in Croatia. Am pielea alba si nu am voie la soare, decat cu protectie solara! Sunt fototipul 1 - ceea ce inseamna ca am nevoie de produsele NIVEA pentru a ma bronza putin si eu, sa ma bucur de vara :)
Multumesc pentru concurs!

Sibel spunea...

Particip. Voi pleca impreuna cu sotul meu in vacanta in Grecia sau in Spania,nu ne-am hotarat inca.

pink_diva spunea...

la Costinesti sa intinerim atmosfera ... :)

Share: https://www.facebook.com/uniculk/posts/10152694529952577

pink_diva spunea...

la Costinesti sa intinerim atmosfera ... :0

Shared: https://www.facebook.com/uniculk/posts/10152694529952577

Kaiyo Aino spunea...

Fb Lina Catalina

https://www.facebook.com/kaiyo.aino.9/posts/601858283264051

Super concurs! Eu planuiesc o vacanta in Roma pentru mijlocul lui august. Setul de produse Nivea ar sta numai bine la mine in bagaj :D

slly spunea...

fb: Mihaela Scurtu
share https://www.facebook.com/mihaela.siatat.5/posts/912801008736491
vara aceasta merg cu familia in Malta! Abia astept sa inceapa luna septembrie!!!!!

ony spunea...

fb axela stanciu https://www.facebook.com/axelynostanciu/posts/757527450937431
la mareee clar!!1

Deya spunea...

https://www.facebook.com/bandreia.daniela/posts/10204381405034768

Sper sa ajungem in septembrie la mare .Daca nu mergem la reghin ,tg neamt sau baile figa ..de folosit avem unde sa folosim produslee acum Doamne ajuta sa le si castigam :)

Unknown spunea...

NU AM FOST INCA IN VACANTA VOI MERGE IN LUNA AUGUST LA MARE

Anonim spunea...

particip, am fost la mare cu produsele nivea...

Aurelia spunea...

facebook : Aurelia Aura
share :https://www.facebook.com/aurelia.stelista/posts/321174031373796
Nu am fost inca in vacanta si nici nu o s-o am anul asta pentru ca muncesc non-stop , dar o sa merg o zi la Lacul Sarat si as lua , cu cea mai mare placere , premiul Nivea la "plimbare".

Doda spunea...

Share : https://www.facebook.com/diana.belean.1/posts/688760041216361
GFC: Doda
Inca nu am fost vara aceasta, sper sa ajung la mare in luna august ! :D

Stefanescu Mihaela spunea...

Voi ajunge la mare la mijlocul lunii si mi-ar fi foarte folositoare produsele Nivea deoarece pielea mea este sensibila si necesita protectie.

Beauty and others spunea...

Am fost la mare!

FB: Nicoleta Alexandra

Share:

kamy karmen spunea...

Voi merge la mare in tara, voi lua cu siguranta aceste produse cu mare drag
share: https://www.facebook.com/marina.carmen1/posts/10203890673882869
Fb: karmensita kamy

lautarescu adriana spunea...

https://www.facebook.com/adriana.lautarescu/posts/577474135709136
fb /adriana.lautarescu
Voi merge la mare in tara

Unknown spunea...

Particip!
Facebook: Surugiu Alina
Share: https://www.facebook.com/bogdan.bianca.77/posts/10203624526285716
O sa merg la sfarsitul lunii august in Dubrovnik, Croatia si mi ar fi de un mare ajutor produsele Nivea.

Alina Gabriela spunea...

O iesire este planuita pe 15 august la mare, in Vama.

ioana alexandrescu spunea...

https://www.facebook.com/ioana.alexandrescu.3/posts/5984572 august13606727
fb ioana alexandrescu
plec la mare pe a15 august

Unknown spunea...

Fb: Ioana Dan
https://www.facebook.com/ioana.dan.315

Pe 14 August plec in tabara la Costinesti! <3

Anonim spunea...

Particip.O sa merg impreuna cu familia la Baile Herculane

Anonim spunea...

Particip.O sa merg impreuna cu familia la Baile Herculane

Anonim spunea...

la munte

Anonim spunea...

la mare

Anonim spunea...

la mare

Anonim spunea...

la mare

Stefania Petcu spunea...

Fb:Stefania Petcu
share: https://www.facebook.com/stefania.petcu.9/posts/686912111357715
Cred ca am sa plec cateva zile la sfarsitul lunii sa caut soarele de la mare:)

STEFAN NADIA IRINA spunea...

LA MARE

Unknown spunea...

share https://www.facebook.com/maryelisa.amza/posts/10204076755860112

Voi merge la noi pe litoral :D

Unknown spunea...

Buna! Particip!
facebook- tataru tym
Am fost la munte vara asta si planuim o noua escapada tot acolo, poate in toamna dam putin si pe la mare.

LAURA LOREDANA MYRVOLD spunea...

Buna, multumim pentru concurs, premiile sant super ! ...luna aceasta mergem la mare pe litoralul bulgaresc, la Nisipurile de Aur si mi-ar fi necesare produsele de la Nivea !
Fb: Laura L. Myrvold
Link share: https://www.facebook.com/laura.myrvold/posts/10203784951960150

Raluca ANUTA spunea...

Am uitat sa adaug link-ul de pe Fb, pentru ca nu m-am inregistrat cu Id-ul de Fb, asa ca iata-l:

https://www.facebook.com/raluca.anuta

PS: Scriam pe 28 iulie asa:
Raluca ANUTA spunea...

Oi fi eu cu gandul la o vacanta la Paris (pentru a-l vedea a nu stiu cata oara, dar ce sa-i faci daca m-am indragostit iremediabil si ''pour toujours''), insa corpul meu tanjeste dupa relaxarea, aerul, apa si spa-ul din neaosa noastra statiune montana-Caciulata (recent renovata si cu muuuuuuuulte proceduri benefice pentru corp, asa ca acolo voi merge, mai bine zis-acasa. Dar soarele arde bine si la munte, asa ca ar fi binevenit un astfel de cadou, pe care nu am reusit sa-l incerc in vara asta, ca deee...numai vara nu a fost. Cine stie, poate fi un lucky charm si ne aduce si soarele arzator pentru un bronz frumos!:)

Ioana Mihai spunea...

share https://www.facebook.com/ioana.mihai.395/posts/613688198749453
fb:Ioana Mihai
dupa 15 august ajung la mare,mai exact in statiunea Mamaia,ca in fiecare an,pupici si succes fetelor

Anonim spunea...

voi merge la mare saptamana viitoare impreuna cu sotul si fetita mea de doar 8l si 2s,este prima ei vacanta si bineinteles ca ne vom proteja cu crema de protectie asa ca premiul il voi lua cu mine

Mirela-Liliana Ion spunea...

Buna ! Un concurs minunat de vara, multumim !
Nu am fost plecata in vacanta de vara,la mine concediul din anul asta va fi de fapt o mica luna de miere in luna septembrie,dupa nunta !
Ca si locatie, ne gandeam sa ajungem undeva in Grecia, in conditiile in care acolo, la sfarsitul lunii septembrie, cand vrem noi sa mergem,sunt inca temperaturi ridicate, preturile mai scad putin, ca la final de sezon ! Sper sa reusim sa ajungem acolo, pana acum nu am iesit din tara!!
Link-ul ptr share este : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/824587084240330
O zi minunata !!

Cristiana spunea...

Buna. Cand se decid castigatorii?

Mireille Popic spunea...

In Creta!!!!! Iubesc Grecia si abia astept sa plec cu familia pe 20 august!!! Sunt atat de fericita! Sper sa am noroc sa iau si Nivea cu mine! Multumesc!

Anonim spunea...

din pacate nu-mi permit altceva decat 2 mai, voi sta o saptamana cu sotul meu. sper sa dam o fuga si pana la bulgari, in functie de finante :)))
merci

Ionela Tache

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search