joi, 31 iulie 2014

Overmed Medical Center: analize gratuite pentru depistarea precoce a cancerului de col uterinOvermed Medical Center  anunta derularea unui program de depistare precoce a cancerului de col uterin a persoanelor de sex feminin asigurate de catre CASMB, in perioada 25 iulie 2014 – 25 octombrie 2014.

Incepand cu data de 21 iulie 2014, Overmed Medical Center este printre centrele private care a intrat in relatii contractuale cu CASMB, urmand a desfasura consultatii specifice specialitatilor obstetrica si ginecologie, gratuit pentu persoanele asigurate, in conditiile prevazute de hotararea nr. 400/2014 pentru aprobarea pachetelor de servicii si a contractului - cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii calendaristici 2014-2015. 
In cadrul serviciilor acoperite de CASMB persoanele de sex feminin asigurate pot beneficia de ecografii, colposcopii, recoltari de analize si spitalizarea de zi cu toata gama de proceduri aferente.
Pacientele asigurate vor beneficia gratuit de o consultatie, o colposcopie, un examen citologic Babes-Papanicolau si un examen de secretie vaginala.

Pacientele asigurate CASMB vor putea solicita o programare la centru:

- la numerele de telefon 0723.166.067 si 031.100.20.02 
- printr-un e-mail la adresa office@overmed.ro
- online, pe pagina de Facebook sau pe website: overmed.ro

in limita numarului de cazuri contractate si decontate de catre CASMB in fiecare luna, iar conditiile raman aceleasi ca in cazul relatiei cu orice alta clinica de stat sau privata. 
Astfel, pacientele trebuie sa aduca la centrul medical un bilet de trimitere de la medicul de familie si dovada asigurarii, adica o adeverinta de la locul de munca.

"Suntem entiziasmati si increzatori in aceasta colaborare cu CASMB. Cu acest program venim in ajutorul femeilor asigurate de catre CASMB care acum pot beneficia gratuit de servicii de specialitate pentru depistarea de cancer de col uterin si in cadrul unei clinici private, cum este Overmed Medica Center. Dorim sa oferim experiente la standarde inalte, printr-un mediu placut si impreuna cu o echipa profesionista, unita si care isi desfasoara activitatea in slujba pacientelor", declara reprezentantul Overmed Medical Center, doctor Dan Secara.

Overmed Medical Center isi propune sa devina unul dintre cele mai importante centre medicale specializate din tara specializat pe servicii medicale adresate femeilor cu varste intre 18 si 80 de ani. Astfel, face eforturi pentru a se asigura ca pacientii vor beneficia de cele mai bune conditii in cadrul consultatiilor si vor beneficia de urmarire medicala potrivita, fara evenimente neasteptate.

Date de contact ale OVERMED MEDICAL CENTER:

Bucuresti, Strada Stefan Negulescu, nr 53, Sector 1
Tel. mobil: +4 0723 166 067
Tel. fix: 031-100-2002
E-mail:  office@overmed.ro
Website: http://overmed.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/clinica.overmed


Loredana spunea...

Foarte frumos! Sanatatea noastra ar trebui sa conteze si sa primeze in fata frumusetei si a alotr lucruri! Uneori pot fi probleme interne si atunci sa nu ne simtim frumoase si bine in pielea noastra!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search