miercuri, 17 septembrie 2014

5 gesturi romantice inspirate de filme


Mici sau mari, tăcute sau strigate în gura mare, îndrăzneţe sau timide, gesturile romantice, inspirate de cărţi sau de filme, sunt cele care condimentează o relaţie plictisitoare. Nu există locuri greşite pentru un gest romantic: sub balconul persoanei iubite, cântând până când vecinii se enervează, scrierea mesajelor de dragoste pe zăpadă în parc sau cereri neaşteptate în căsătorie cu ajutorul unui flash mob sau pe un stadion. Fiecare pas al unei relaţii are nevoie de o notă de romantism. Totuşi trebuie să păstrezi un echilibru pentru ca gestul tău să fie perfect, nu prea mult, nici prea puţin.

  • Precum Quoyle ce se îndrăgosteşte de Wavey datorită modului în care ea merge şi se poartă, te poţi îndrăgosti fulgerător de un străin întâlnit pe drum, într-o cafenea sau într-o librărie. Îţi poţi reaminti de felul în care dragostea se naşte chiar şi în cele mai neaşteptate locuri vizionând The Shipping News pe Paramount Channel, vineri, 26 septembrie, la 22:40.
  • Acum eşti îndragostit, iar afecţiunea reciprocă pe care o trăieşti îţi aduce nu numai bucurie, ci şi puţin curaj. Să vă petreceţi timpului împreună este tot ce vrei şi visezi să adormiţi împreună pe aceeaşi canapea. A împărţi perna şi pătura cu persoana iubită este gestul corect. Personajele din Boomerang, Marcus şi Angela, îţi vor dovedi că acesta este primul pas al unei poveşti frumoase. Nu rata Boomerang pe 24 septembrie, la 22:40, la Paramount.
  • Iubirea înseamnă comunicare, iar o mulţime de mesaje şi apeluri telefonice sunt reţeta zilnică. Poţi recunoaşte o persoană fericită prin felul în care îi strălucesc ochii atunci când vorbeşte la telefon. Dacă doreşti să îţi surprinzi persoana iubită, un simplu telefon într-un moment neaşteptat poate fi un gest magic. Dacă nu eşti sigură de asta, aruncă doar o privire la Everybody’s fine pe 19 septembrie la 22:40, iar zâmbetul lui Amy  te va convinge.
  • Uneori, trecutul va pune unele obstacole in faţa noii tale relaţii. Un apel de la miezul nopţii de la o persoană din trecut te poate face să îţi pui întrebări. Pentru a evita această situaţie, lasă trecutul în urmă şi alege să îi dai o şansă unei alte persoane. Este timpul potrivit pentru a striga în gura mare că vrei un nou început. Mike, persoanajul principal din Swingers, o să îţi demonstreze că aceasta e cea mai bună alegere  pe 21 septembrie, la Paramount Channel.
  • Relaţiile nu sunt mereu uşor de gestionat, astfel că, după momentele grele, cel mai romantic gest este o privire către trecut plină de blândeţe şi calm şi gata de a merge înainte cu încredere. Aceasta este o lecţie foarte importantă, uşor de învăţat din 2 Days on the Valley, pe 20 septembrie, la Paramount Channel, de la ora 23:00. (foto)


În timp ce oamenii reci cred că gesturile romantice sunt legate de cadouri sau declaraţii pline de cuvinte mari, cei fericiţi ştiu că există posibilităţi infinite pentru ca un gest mic să devină un gest romantic.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search