joi, 18 septembrie 2014

„6 ani fără griji" cu LiebherrLiebherr, specialist de înaltă clasă în industria frigiderelor şi a congelatoarelor, lansează „6 ani fără griji”, o campanie prin care producătorul extinde cu 2 ani garanția tradițională a tuturor aparatelor de uz casnic Liebherr (aparate frigorifice, lăzi frigorifice și vitrine pentru depozitarea vinurilor).


Astfel, orice persoană care achiziționează un produs Liebherr până pe 30 septembrie poate beneficia de 6 ani garanție (4 ani garanție standard + 2 ani extra garanție). 
Tot ce trebuie să facă este să-și activeze această garanție sunând la numărul de call centre 0344 40 30 30/ 0755 023 790 și se poate bucura apoi fără griji de produsul cumpărat. Promoția se aplică produselor Liebherr comercializate în toate magazinele partenere din țară.

„Clienții care își doresc aparate frigorifice cu tehnologii inovatoare, design exclusivist și super-economice știu de-acum că se pot baza pe Liebherr mai mult decât pe oricare alt aparat frigorific”, spune Marian Burlan, Director Executiv Marelvi. 
Calitatea extraordinară a aparatelor frigorifice Liebherr este certificată încă o dată de cea mai îndelungată perioadă de garanție acordată pentru astfel de produse în România”, adaugă acesta.


În România, Liebherr este importat și distribuit în exclusivitate de Marelvi, cel mai mare distribuitor de electrocasnice din țară. Aparatele frigorifice Liebherr sunt distribuite prin toate canalele de retail ale Marelvi, atât în magazine, cât și online. Totodată, acestea sunt comercializate și în Flanco, Altex  și Dedeman, dar și în toate magazinele independente de profil. Liebherr este prezent pe piața din România din 2006, oferind consumatorilor gama de produse exclusiviste Premium, dar și gama de produse accesibile Confort. 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search