joi, 30 octombrie 2014

Capsulele Novophane contra căderii părului și a fragilității unghiilor


Toamna este anotimpul în care ne cade părul, dar știm de ce? Pe lângă factori precum vântul sau frigul, care îi afectează calitatea, părul are o sensibilitate barometrică la schimbările de anotimp. Dermatologii au observat prin studii că părul are un orar al său, cu perioade în care crește mai mult sau cade, sezonier, chiar și fără acțiunea altor factori. Special pentru această perioadă, vă recomand capsulele Novophane, o soluție care pune pe primul loc eficiența în lupta contra căderii părului și a fragilității unghiilor.


Toamna este unul dintre momentele în care alopecia se manifestă atât la bărbați, cât și la femei, fiind mai vizibilă dacă este însoțită de stres sau o dietă deficitară în vitamine și minerale.
În același timp, părul și unghiile sunt primele afectate de schimbările în corpul nostru. Își modifică calitatea rapid reflectând nivelul de stres, mai ridicat mai ales când organismul se adaptează la sezonul rece. De aceea, lupta pentru sănătatea și frumusețea părului și a unghiilor începe din interior.

Capsulele Novophane pentru păr și unghii sunt suplimente nutritive cu o formulă completă de aminoacizi sulfurați (cistină și metionină, precursor al sintezei cheratinei), minerale, vitamine și oligoelemente (Vitaminele B6, B5, B2, C, E, biotină, fier, zinc și magneziu), toate cunoscute ca fiind eficiente în problemele de creștere și calitate ale părului și unghiilor.

Mizând pe eficiență și siguranță absolută, capsulele Novophane au o toleranță foarte ridicată, astfel încât pot fi folosite fără probleme de femeile însărcinate și care alăptează, dar și de copiii de peste 8 ani. Rezultatele sunt vizibile după doar 2 luni de tratament, pentru afecțiuni mici sau mari ale părului și unghiilor.

Afecțiuni care pot fi combătute cu capsulele Novophane:

- De cădere sau deteriorare a părului:
  • Alopecie (atât la bărbați, cât și la femei)
  • Căderea difuză a părului (efluviu telogen)
  • Modificarea calităţii părului
- Unghii:
  • Unghii fragile sau distrofice

O cutie de capsule Novophane pentru păr și unghii este suficientă pentru 1 lună de tratament (modul optim de administrare - 2 capsule pe zi, timp de minimum 2 luni). În cazul tratamentului de atac, se recomandă cură de 4 capsule pe zi, minimum 2 luni.

Preț: Capsule Novophane pentru păr și unghii, 60 capsule - 86 lei (disponibile doar în farmacii)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search