sâmbătă, 11 octombrie 2014

Despre Eliza, oameni frumosi, Silhouette si Guinot Hydradermie



Este ora 03.14. Am baut un ceai negru Earl Grey - my fav- si evident nu pot sa dorm. Stiam ca asta va urma, dar n-am putut rezista poftei si stiam ca am treaba multa, romane intregi de scris, poze de facut, documentare pentru una, alta. Nu am facut nimic din toate astea, in afara de niste exercitii de gimnastica pe mingea mea adorata. Stateam si ma gandeam ce norocoasa sunt ca imi ies in cale, intr-un fel sau altul, aproape zilnic, oameni frumosi si ce mare lucru este sa fii in pielea mea. Nu-i loc de modestie in cazul asta, chiar ma simt o norocoasa. Nu toti au sansa de a le fi intinse maini de ajutor fix atunci cand au nevoie, de a le fi oferite anumite privilegii, de multe ori, fara a li se cere nimic la schimb, de a primi zambete fara a li se impune reciproca. Si reflectam asa un pic catre mine, ce usor imi este sa dezvolt simpatie pentru unele persoane si antipatie - mult spus "ura"- catre altele. Unele dintre sufletele care-mi sunt cele mai dragi este Eliza. Eliza si atat. Da, tu! Despre tine este vorba, doooh! :)




Eliza mea, sufletul asta bun care s-a cuibarit in al meu, pe nesimtite aproape, are un zambet pana la urechi, un entuziasm molipsitor, un ras contagios si imi schimba starea de spirit in bine de indata ce-mi apare pe ecran fereastra ei de Facebook in care imi scrie fie si un simplu salut. Chiar nu stiu ce-i cu fata asta. Ne vedem la cafea o data pe... an - shame on us, dear!-, nu mergem impreuna la cumparaturi, nu am facut petrecere in pijamale impreuna, n-a gustat niciodata din grisul meu cu lapte, nu prea stiu nimic despre viata ei, in afara faptului ca este un om sensibil, iubitor, bun, sincer, inteligent, si nici ea despre a mea. Avem niste puncte comune, de ordin amoros, dar nu le detaliez aici, stai calma, pisi! :)
Dar imi este draga si foarte draga! 
Are ceva pozitiv in el acest om, raspandeste frumos in jurul ei. Nu stiu de ce, dar asta simt despre ea. Chiar daca are probleme ca oricare dintre noi, frustrari, suferinte, neimpliniri. Ea este frumoasa. Pe afara si pe dinauntru.
Ah, si este omul care mi-a scris, intr-o zi cand aveam lacrimile in barba - sufeream si eu de una, alta- si ma simteam jos de tot, la pamant, sa calci pe mine: "Ce zici? Vrei un masaj superrelaxant cu pietre de jad?". Am zambit si eu pana la urechi, mi-am sters inlacrimarea si amaraciunea si l-am vrut. Si a fost mirific. O sa va povestesc despre el. nici o grija!

Altadata, cand la fel, eram eu intr-o dispozitie proasta rau - are un dar aparte de a nimeri in existenta mea fix cand am nevoie de ea- ma intreaba ce-as spune daca m-ar invita pe la Silhouette sa ma faca fericita si frumoasa fetele de acolo? Ce-as fi putut sa zic in afara unui "DA" cu majuscule?!
Nici macar nu am intrebat pentru ce? cum? in ce fel?, ci doar "cand?".
Cand vine vorba despre Eliza si despre Silhouette, am deplina incredere!
Nu am nevoie sa pun o mie de intrebari pentru ca stiu sigur ca nu voi fi dezamagita!
Am mai fost la Silhouette pentru cateva tratamente corporale de infrumusetare absolut minunate. Poate ca ele se regasesc si in alte saloane/ centre, dar Silhouette are ceva aparte. Nu doar aparatele de ultima generatie sau cosmeticele de cea mai buna calitate de pe piata (Babor, Academie, Guinot) sunt motivele pentru care iubesc Silhouette, ci mai ales oamenii de acolo.

Sunt sigura ca au si ele probleme acasa, copii care au luat note mici, iubiti cu care s-au certat, parinti care le creeaza probleme, neajunsuri materiale, amoroase, habar nu am, dar pentru fetele din centrele Silhouette pari mereu ca esti fix persoana pe care o asteptau sa o rasfete. 
Mereu zambitoare, amabile, pregatite sa-ti raspunda la orice intrebare si sa-ti satisfaca orice capriciu, indiferent cat de mofturos ai fi. Si nu mai spun despre pregatirea profesionala. Cunosc perfect toate procedurile, le explica pe indelete, calm, le repeta daca nu ai inteles, detaliaza beneficiile unui anume terapii asupra pielii tale, nu par niciodata plictisite, obosite, frustrate. Desi poate ca sunt. Dar nu se simte asta nici o clipa. Mi-ar placea sa stiu ca sunt respectate pentru asta, din toate punctele de vedere!



Ultima data cand am calcat pragul Silhouette a fost intr-o vineri de toamna devreme, dimineata frumoasa, dar pentru mine mohorata pentru ca nu eram deloc intr-o stare sufleteasca ok. Am vrut sa anulez programarea, apoi m-am razgandit. Tocmai datorita considerentelor de mai sus. Stiam ca daca trag de mine sa ajung in Dorobanti, acolo va fi totul bine. Ma las pe mainile fetelor si scap de probleme! Si asa a fost!

Eram programata pentru tratamentul facial Guinot Hydradermie. Nu am cerut detalii. Eram la Silhouette si era vorba despre Guinot. Indiferent ce urma sa mi se intample, era de bine! Paranteza: urasc sa nu retin numele persoanelor cu care interactionez. Pot sa spun ce am facut acum 5 ani pe vremea asta, dar nu mai stiu cum o chema pe fata cu care am facut cunostinta acum o ora.



Asta mi s-a intamplat si cu frumusica de la Silhouette Dorobanti care s-a ocupat de tenul meu in cadrul procedurii Guinot Hydradermie si care are maini de aur. Si acum ma trec fiori pe sira spinarii si ma cuprinde o stare din aia de calm si relaxare cand ma gandesc la rasfatul de atunci. Este drept ca tratamentul despre care vorbesc implica interventia unui dispozitiv cu care se face masaj facial, dar se folosesc destul de mult si mainile pentru demachiere, tonifiere, aplicarea mastilor, a serumurilor, a cremelor, iar atingerea celei care face toate lucrurile astea este atat de importanta!



Daca ai noroc te cuprinde starea de calm si relaxare si ti se face pielea de gaina la atingerile tandre si atente ale celei/celui care iti face tratamentul respectiv, daca nu, simti ca ai vrea sa te ridici mai repede de pe scaun, atat de agresive si deloc prietenoase sunt gesturile personalului salonului respectiv.

Eu am avut noroc de maini de aur! Ah, si tonul vocii celei care iti detaliaza tratamentul este factor important in procesul tau de relaxare. Mi s-a intamplat sa mi se tipe in ureche, sa-mi fie agresat timpanul de voci la volum mult prea mare si in neconcordanta totala cu muzica zen de pe fundal si parfumul lumanarilor aprinse pentru relaxarea mea.

In acea vineri, la Silhouette Dorobanti, totul a fost perfect!
Si sa nu mai spun despre cosmeticele folosite pentru infrumusetarea chipului meu. Toate Guinot, insa selectate special pentru nevoile tenului meu. Nu se iau lotiuni, creme, serumuri alandala, doar ca sa fie, sa treaca mai repede pasii tratamentului si sa avem inca un client nemultumit, dar cu banii luati.
La Silhouette nu este asa!
Mi s-a curatat pielea, apoi tonifiata, apoi mi s-a pulverizat apa micelara Guinot despre care va spun ca miroase si se simte demential, a urmat o exfoliere cu un produs special al aceluiasi brand, care a fost atent si usor masat pe tenul meu de catre mainile de aur pe care le invocam mai inainte. Fiecare produs este indepartat de pe ten cu prosop umezit cu apa calda, asa incat rasfatul sa fie suprem. 
Mi sa aplicat si o masca, apoi un serum, apoi o crema pentru fata si una pentru ochi, iar la final am fost machiata usor cu fond de ten, tot Guinot, desigur. A fost foarte draguta fata care s-a ocupat de mine. Stia ca merg la serviciu dupa aceea, i-am spus ca nu ma simt foarte confortabil sa ies fara machiaj pe strada, dar ma descurc eu cumva si ea s-a oferit sa ma ajute cu un strat lejer de fond de ten, nu inainte de a-mi spune ca "tenul va arata atat de bine dupa Guinot Hydradermie, incat nu o sa aveti nevoie de machiaj, va asigur!".

Si a avut dreptate! Ma uitam in oglinda, la final, si nu-mi venea sa cred ca ala este tenul meu! Luminos, curat, neted, rozaliu in obraji si avand un luciu sanatos, acel "glow" special care se obtine din machiaj, cu iluminatoare de buna calitate si priceperea unui make-up artist. In cazul meu radia de frumusete si sanatate.




Iar ea era parca si mai fericita decat mine! Sunt anumite gesturi si expresii pe care nu le poti fabrica daca nu le simti. In cazul ei n-a fost vorba despre teatrul ieftin pe care l-am intalnit in alte saloane. Chiar era incantata de ceea ce obtinuse pe chipul meu si fericita de fericirea mea!

Cand am plecat, condusa pana la usa de fata cu maini de aur despre care va spun, mergeam prin Dorobanti, pe jos, spre redactie si scoteam oglinda din 10 in 10 minute sa-mi mai analizez tenul. Am zambit fericita pana la Casa Presei, traversand Herastraul, gandindu-ma ce mare lucru este sa ti se intample ceva atat de frumos. 
Si Eliza mea era la Venetia atunci, dar stiu ca a primit gandurile mele frumoase din clipa aia pentru ca s-au indreptat catre ea sentimente tare frumoase. Asa, de om misto ce este ea! :)

Asadar, multumesc, suflete, ca mi-ai alungat tristetea in ziua aia! 
Nici nu stii ce mare lucru ai facut trimitandu-ma pe mainile de aur de la Silhouette-ul din Dorobanti in acele momente in care te-ai gasit sa intervii exact, dar exact, atunci cand trebuia!

PS: bine, bine, ti-am ridicat osanale de parca primisi Nobel-ul pentru pace! Mira-te si razi cu gura pana la urechi, cum te stiu! So what?! O fi importanta pentru omenire don'soara laureata, pentru mine, esti mai importanta tu, Elizo cea cu vino-ncoa! 



===''''===


AICI puteti vedea un filmulet care detaliaza tratamentul Guinot Hydradermie despre care vorbesc eu!


Pe langa produsele senzationale care se folosesc in acest tratament, responsabil pentru rezultatul wow este aparatul cu care se face dubla ionizare, o inovatie majora permite penetrarea rapida si profunda a ingredientilor activi ai tratamentului de ionizare pentru o eficienta exceptionala. Tratamentul este disponibil in sapte versiuni in functie de obiectivele de infrumusetare si de tipul pielii.

Hydradermie este un tratament exclusiv Guinot de îngrijire care va permite sa redescoperiti o piele mult mai frumoasa decât a fost ea vreodata înca de la prima aplicare. Unica la nivel mondial, aceasta inovatie majora permite penetrarea rapida si profunda a ingredientilor activi ai tratamentului de ionizare pentru o eficienta exceptionala.
Tratamentul este disponibil în sapte versiuni în functie de obiectivele de înfrumusetare si de tipul pielii
Tratamentul Hydradermie este practicat doar de esteticiene avizate care au absolvit cu succes un stagiu de formare obligatorie.

Fie ca sunt aplicate la New-York, Londra, Hong-Kong, Sydney, Toronto, Madrid, Roma, în centre spa sau pe vase de croaziera, tratamentele Hydradermie sunt practicate cu aceeasi excelenta, pentru a multumi clientele exigente ale GUINOT.

Secretele tratamentului

“DUBLA IONIZARE”
Ingredientii activi de polaritate pozitiva si negativa patrund rapid în epiderma pentru a o hidrata.

OXIGENAREA
Reda stralucirea pielii favorizând oxigenarea celulelor pielii si microcirculatia.

MODELAJ DETENSIONARE
Experimentati un moment unic de relaxare, lasându-va în voia degetelor experte ale esteticienei dv.


V-am facut curioase?
Pai mergeti la Silhouette! Va asteapta oricand un zambet, o vorba calda si una bucata perechi de maini de aur! :)
Paula Maria spunea...

In dimineata asta te invidiez,tanjesc dupa o relaxare la salon si mai ales cu astfel de oameni frumosi pe care ii intalnesti rar in zilele noastre :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search