joi, 2 octombrie 2014

Douglas Promenada ne invita la Dior beauty journey


În perioada 1 – 5 octombrie, parfumeria Douglas și casa Dior, ne invită în Promenada Mall pentru o experiență de neuitat, o adevărată călătorie în lumea frumuseții Dior. Avem ocazia sa beneficiem in mod gratuit, fara a fi nevoie sa cumparati ceva din parfumerie - desi nu cred ca va puteti abtine :) - de sedinte de manichiura, machiaj, tratament al tenului, toate cu produse Dior. Si puteti cumpara parfumuri Dior personalizate! Un specialist in gravura pe sticla va poate personaliza parfumul preferat cu orice fel de mesaj doriti. Visez si eu la un Dior Addict - iubirea mea parfumata suprema- cu un mesaj special pe sticla-i! :)

În plus, pe data de 3 octombrie, tot în interiorul mall-ului se va desfășura evenimentul de desemnare al celui mai bun specialist în arta machiajului din lanțul de magazine Douglas, un proiect educațional desfășurat în colaborare cu Dior.
Eu am fost aseara in Douglas Promenada si tare mult mi-a placut! Din pacate nu am avut timp pentru manichiura si rasfat cu produsele cosmetice Dior, insa am beneficiat de un machiaj rapid dar foarte dragut. M-au facut foarte draguta, m-au si pozat in chip de diva, cu o capa cu pene pe umeri! :)
Am luat si Dior la pachet si alte bunatati Douglas, ca un fan infocat ce mi-s! :)

Oricare dintre voi puteti fi personajul principal in Dior Beauty Journey din parfumeria Douglas Promenada, dar ca sa nu asteptati prea mult si fetele de la machiaj, manichiura sau tratamente ale tenului sa-si poata doza bine timpul, ar fi de preferat sa va programati telefonic la numărul 021 794 24 05 sau direct în magazinul Douglas din mall Promenada.




Asta va asteapta la Douglas in Promenada, zilele acestea:








Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search