marți, 7 octombrie 2014

Magnificence by Lierac: serum si crema pentru piele tanara, luminoasa, ferma


La 32 de ani nu-i vreme de pierdut in lupta cu ridurile! Nu ca ar fi acum, dar vor fi. Si nu-i lucru de saga, parol! Este vremea in care incep sa se formeze, incet dar sigur, la inceput in zona ochilor, apoi a fruntii, apoi in jurul gurii, apoi incep sa cada obrajii si sa se increteasca tot mai tare pleoapele si portiunea din coltul ochilor la fiecare zambet. Iar eu nu vreau sa-mi fie teama sa mai zambesc. Am inceput sa folosesc Lierac din acest motiv. Magnificence by Lierac.

Un serum nu-i niciodata un serum. Nu-i (mai) subestimati importanta in rutina zilnica de ingrijire a tenului. Este o potiune magica de-adevaratelea. O licoare concentrata care pastreaza in compozitia sa tot ce-i mai bun pentru piele. Poate lua forma unei minuni antirid sau antiage sau pentru luminozitate sau pentru hidratare si tot asa. In cele mai fericite cazuri, poate fi toate acestea la un loc. Iar Serum Rouge din gama Magnificence de la Lierac asa imi pare a fi.
Se cheama Serum Rouge si chiar este un serum rosu, rosu-rozaliu, care miroase a zmeura. Nu are asa ceva in compozitie, dar mie asa imi pare ca imi parfumeaza tenul dupa ce il aplic. Este apos, nu vascos, nu uleios, dupa un masaj usor al pielii se face nevazut. Nu lasa dare rozalii, nu va speriati! Este rosu-rozaliu, dar nu pateaza pielea, ci, asa cum va spuneam, se absoarbe relativ repede si nu lasa nici un fel de pelicula la supafata. Doar o piele matasoasa, placuta la atingere.
Acest Serum Rouge de la Lierac se lauda ca este un revitalizant intensiv al pielii, ca lupta impotriva ridurilor - in sensul ca le amelioreaza pe cele deja existente si le intarzie pe cele care ar vrea sa se formeze-, ca ofera luminozitate pielii si ca ii (re)da elasticitate(a) si fermitate(a).
Nu cred ca ar fi vorba despre un efect Placebo, dar mie fix asa imi pare ca actioneaza asupra pielii mele. Il aplic dimineata si seara de vreo saptamana si tare mult imi place ce se intampla. 
Dimineata, pielea este luminoasa, hidratata, catifelata si intinsa. Pe scurt, nu m-am trezit buhaita, nici dupa 3 ore de somn si o noapte scaldata in sampanie :)
Il cam iubesc, ce sa zic... Iar eu aveam impresia despre mine ca sunt mai cerebrala si nu ma amorezez la primele vederi! :)
Ca sa-i gasesc un cusur, as putea spune ca nu ma face frumoasa singur-singurel, ci impreuna cu crema pentru zi si pentru noapte din gama Magnificence by Lierac. Se cheama "Velvety cream" sau "Veloutee", en francais!
Are aceleasi atribute: antirid, antiage, fermitate, luminozitate!
Nu este rozalie ca serumul, ci alba si onctuoasa. Ca un unt foarte fin. Aplic o cantitate micuta pe care o masez delicat pe toata fata. Desi este untoasa, nu este grasa. Ma asteptam sa-mi lase o pelicula usor uleioasa pe piele, dar n-a fost asa, motiv pentru care este o excelenta baza pentru machiaj. Aplic fara probleme fond de ten peste si rezultatul este minunat! Imi vad tenul luminos toata ziua, iar pielea este perfect intinsa, parca as fi prins-o cu niste clesti invizibili in zona tamplelor! :)
Atat crema, cat si serumul din gama Magnificence de la Lierac contin D-Glyox, brevet Lierac, un compus care lupta impotriva glicoxidarii celulare, procesul care cauzeaza imbatranirea pielii. De altfel, in compozitia lor se regasesc flori de rodie- cu puternice proprietati anti-aging, arbore de matase si peptide lipozomiale
Mai contin solutie de acid hialuronic dozata 5%, floare de hibiscus rosu, vitaminele C si E (antioxidanti puternici care neutralizeaza efectele radicalilor liberi, principalii responsabili pentru imbatranirea pielii).
Produsele nu contin parabeni.
Ambele produse si alte cateva din aceasta gama Maginifence pe care eu inca nu le-am testat, dar va invit pe voi sa o faceti, se gasesc in exclusivitate in farmaciile Help Net.



adela sirghie spunea...

Si eu tot Lierac folosesc acum...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search