joi, 9 octombrie 2014

Propunerea JONZAC pentru îngrijirea de toamnă a tenului matur


Putem opri efectele trecerii timpului pe chipul nostru? Intr-un mod relativ natural, adica fara interventii estetice de prost gust, nu! Imbatranirea este fireasca, insa putem intarzia instalarea ridurilor folosind, din timp, produse cosmetice de buna calitate si avand un stil de viata sanatos, asta insemnand sport si alimentatie corecta. JONZAC are o propunere interesanta pentru ingrijirea de toamna a tenului matur si a celui care se indreapta cu pasi repezi spre acea etapa a vietii in care tenul isi pierde elasticitatea, stralucirea si catifelarea de la 20 de ani. Asadar, doamnelor, gama Sublimactive!



Convinse de calitatile dermatologice exceptionale ale apei termale JONZAC si de beneficiile sale asupra regenerarii celulare (constatate in timp), Laboratoarele dermato-cosmetice Léa Nature aduc o inovatie anti-aging: gama BIO anti-îmbătrânire SUBLIMACTIVE, formata din:

* Crema anti-imbatranire pentru ten uscat

Sublimactive Crème riche Jeunesse Immédiate, 109 lei in Farmaciile BELLADONNA (sau 103 lei, pe baza cardului de reducere Belladonna)
Cu o formulă grasă care  nu încarcă, Crème Riche Jeunesse Immédiate Sublimactive este ideală pentru a proteja tenul toamna, când este agresat de schimbările de climă. 
Previne si corectează semnele de imbatranire a pielii - linii fine şi riduri -, refăcând fermitatea ţesuturilor cutanate.


* Crema contur specială pentru ingrijirea zonei din jurul ochilor si a buzelor

Sublimactive Soin contour des yeux Jeunesse Immédiate, 85 lei in Farmaciile BELLADONNA (sau 80 lei – preţul redus pe baza cardului de fidelitate Belladonna).
Primele semne sunt vizibile in jurul ochilor si a buzelor: riduri, linii fine de expresie si linii de deshidratare.
Sublimactive soin contour des yeux et lèvres Jeunesse Immédiate este imbogatit cu extract de chlorella, cu o excelenta actiune anti-cearcane.
Iar apa termală Jonzac, cu efecte regenerante, stimulează celulele să se regenereze din interior, pentru un ten vizibil întinerit, cu riduri şi linii fine de expresie estompate.


Gama Sublimactive combate cercul vicios al cauzelor îmbătrânirii celulare, datorită formulei sale bogate în apa termală regenerantă Jonzac, care, asociata cu Sulfat de Dextran si Poly-Ox, inhiba eliberarea agentilor inflamatori. În plus, extractul de alaria completeaza aceasta actiune, activand o bariera eficienta impotriva radicalilor liberi si amplificand sinteza colagenului.

Cremele Sublimactive de la Eau Thermale Jonzac ofera pielii ingrijire de noua generatie, adaptata diferitelor tipuri de piele si diverselor probleme ale tenului, aducand siguranta maxima si o placere a folosirii zilnice.

Pentru o piele regenerata din interior, care iti va multumi!

Lory's Blog spunea...

Eu am folosit Jonzac despre care am scris aici:
http://loredanamanciu.blogspot.ro/2014/08/review-solutia-micelara-bio-cu-apa.html?m=1

Andu spunea...

Pentru riduri iau Impreskin si ma dau si cu masti.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search