sâmbătă, 4 octombrie 2014

Sa fie CLEAR pentru toata lumea: ce este matreata si cum se poate trata


Specialiștii în psihologie spun că prima impresie se formează într-un minut și jumătate de la primul contact vizual. Impactul pe care aceasta îl are asupra celor cu care interacționezi poate fi, însă, de lungă durată, de unde și eforturile pe care le depui astfel încât să transmiți de la început cea mai bună imagine. Potrivit cercetătorilor Unilever, una dintre afecțiunile care influențează în mod negativ încrederea în sine este mătreața. Prezența mătreții pe costumul tău negru sau pe noua ta rochie neagră de exemplu, nu te ajută să faci cea mai bună impresie, iar tu vei avea mai puțină încredere în tine.


Mătreața este problema numărul 1 în îngrijirea scalpului și una dintre afecțiunile care influențează în mod negativ încrederea în sine în interacțiunile sociale. În acest context, CLEAR și-a asumat misiunea de a ajuta cele 2 miliarde de persoane din lume care se confruntă cu această afecțiune, să scape de mătreață și astfel să aibă mai multă încredere în sine în interacțiunile sociale, fără să aibă nimic de ascuns.

Șamponul antimătreață CLEAR se relansează și aduce pe piața din România o gamă mai largă de șampoane, 6 variante pentru femei și 5 pentru bărbați, dedicate fiecărui tip de păr.

Produsele beneficiază de o formulă nouă, un nou design de ambalaj și un nou gramaj (250ml în loc de 200ml), oferind astfel cu 25% mai multă protecție împotriva mătreții.

Principala cauză a apariției mătreții este Malassezia, o ciupercă ce trăiește pe scalpul sănătos al majoritații adultilor, dar care uneori se înmulțește necontrolat datorită factorilor externi ce slăbesc bariera naturală de protecție a pielii capului. Tehnologia folosită în șampoanele antimătreață obișnuite se concentrează doar pe înlăturarea ciupercii Malassezia. Acesta este motivul pentru care problema mătreții este rezolvată doar temporar. 
9 din 10 persoane care au mătreață susțin că aceasta reapare după o anumită perioadă de timp.

Pentru că înțelege deosebirile dintre scapul femeilor și cel al bărbaților, CLEAR a creat game dedicate. Noua generație de șampoane CLEAR pentru femei conține Nutrium 10, o tehnologie unică antimătreață cu eficiență dovedită clinic. 
Creat 100% pentru bărbați, fiecare șampon din gama extinsă CLEAR Men conține BioNutrium 10, o tehnologie unică antimătreață ce combină Zinc Pyrithione și Climbazole. CLEAR este șamponul antimătreață pentru bărbați numărul 1 în lume.

Formula inovatoare CLEAR, Nutrium 10 pentru femei, respectiv BioNutrium 10 pentru bărbați, cu agenți antimătreață și ingrediente nutritive, pătrunde în profunzime și ajută la activarea barierei naturale de protecție a scalpului, prevenind astfel reapariția mătreții.
CLEAR îți oferă îngrijirea specializată de care ai nevoie astfel încât să nu ai nimic de ascuns și să ai mai multă încredere în tine.

Prețuri recomandate:
Șampon CLEAR MEN / WOMEN 250ml - 15,65 RON
Șampon CLEAR MEN/ WOMEN 400ml - 22,15 RON


CLEAR MEN 

24H Fresh (Păr normal)

Cu BIO-NUTRIUM 10 și EXTRACTE DE LĂMÂIE & MENTĂ, șamponul CLEAR luptă eficient împotriva mătreții¹, pentru un păr curat, fără mătreață¹ și o senzație de prospețime pentru mai mult timp.

Cool Sport Menthol (Păr normal)

Cu BIO-NUTRIUM 10 și EXTRACT DE MENTĂ șamponul CLEAR luptă eficient împotriva mătreții¹ și îți oferă o senzație de prospețime pentru un păr curat, fără mătreață¹.

Classic Action 2 in1 (Pentru toate tipurile de păr)

Cu BIO-NUTRIUM 10 și cu DUAL-ACTIVE SYSTEM, o combinație puternică de Zinc Pyrithione și Climbazole, CLEAR 2în1 șampon & balsam luptă eficient împotriva mătreții¹, pentru o protecție antimătreață de durată și un păr curat.

Refreshing Grease Control (Păr cu tendință de îngrășare)

Cu BIO-NUTRIUM 10 și EXTRACT DE LĂMÂIE șamponul CLEAR pentru păr cu tendință de îngrășare îndepărtează și menține sub control excesul de sebum lăsând părul curat, fără mătreață.

Anti Hair Fall  (Păr fragil, cu tendință de cădere)

Cu BIO-NUTRIUM 10 și EXTRACT DE GINSENG, șamponul CLEAR luptă eficient împotriva mătreții și fortifică firul de păr de la rădăcină până la vârfuri,  pentru un păr curat, fără mătreață.


CLEAR WOMEN

Scalp Oil Control (Păr cu tendință de îngrășare)

Cu NUTRIUM 10 și ESENȚĂ DE CITRICE, șamponul CLEAR îndepărtează excesul de sebum și lasă părul curat, fără mătreață.

ICE Cool Menthol (Păr normal)

Cu NUTRIUM 10 și EXTRACT DE MENTĂ, șamponul CLEAR pentru păr normal elimină eficient mătreața și îți oferă o senzație de prospețime.

Damaged & Colored (Păr vopsit și degradat)

Cu NUTRIUM 10 şi COLAGEN, șamponul CLEAR repară firul de păr fragil elimină mătreața1 și ajută la protejarea părului vopsit împotriva degradării și a ruperii.

Intense Hydration (Păr uscat)

Cu NUTRIUM 10 și EXTRACT DE CACTUS, șamponul CLEAR pentru păr uscat hidratează intens1 pielea capului și elimină mătreața, pentru un păr cu aspect sănătos.

Soft & Shiny Hair (Păr normal)

Cu NUTRIUM 10 și ingrediente nutritive, șamponul CLEAR pentru păr normal, lasă părul mătăsos și strălucitor, fără mătreață.

Anti –Hair Fall (Păr fragil, cu tendință de cădere)

Cu NUTRIUM 10 și EXTRACT DE GINSENG, șamponul CLEAR pentru păr fragil cu tendință de cădere elimină  mătreața și fortifica firul de păr de la rădăcină până la vârfuri.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search