marți, 18 noiembrie 2014

“Descoperă culoarea personalității tale” cu Palette și Nectra Color


De Palette ma leaga o singura amintire: blondul- argintiu arctic pe care l-am avut in plete la sfarsitul liceului! Nici unul dintre prietenii pe care i-am intalnit in ultimii 10 ani nu cred ca eu as fi putut fi vreodata blonda, dar da! Am fost blonda, argintie chiar! De fapt, daca stau sa ma gandesc, in perioada aceea am testat toate nuantele de blond din catalogul Palette - era vopseaua mea preferata pentru par pentru ca nu trebuia sa-mi mai decolorez parul in prealabil! Dupa blondul-argintiu a urmat roscat-violet si cativa ani m-am bucurat de culoarea asta in par, insa de vreo sapte ani m-am simtit satena si asa am ramas. Nu ma mai regasesc in blond, nici intr-o alta nuanta decat saten inchis. N-as sti sa-mi explic de ce, dar culoarea parului chiar are legatura cu interiorul, cu ceea ce traim si simtim intr-o anumita perioada a vietii noastre, cred ca ne reflecta gradul de maturitate, de incredere in sine, de curaj.Noua campanie națională Schwarzkopf ajută femeile să-și descopere culoarea potrivită a părului în funcție de personalitate
Pornind de la inspirația că fiecare femeie este autentică și culoarea părului trebuie să fie în ton cu personalitatea ei, Schwarzkopf lansează o nouă campanie națională pentru mărcile sale de coloranți de păr Palette și Nectra Color. 
Campania promoțională “Descoperă culoarea personalității tale” se va desfășura în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2014 în magazinele din întreaga țară, prin intermediul micro-site-ului www.culoarea-mea.ro unde, cu ajutorul unei aplicații Quiz, româncele își pot descoperi culoarea potrivită a părului în funcție de propria personalitate.
În perioada campaniei, oricine achiziționează produse Schwarzkopf pentru colorarea părului din gamele Palette Intensive Color Creme, Palette Permanent Natural Colors, Palette Salon Colors, Palette Deluxe sau Nectra Color in valoare de minim 11 ron și înregistrează datele de pe bonul fiscal prin SMS la numărul 1873 sau pe microsite-ul campaniei www.culoarea-mea.ro, poate câștiga unul dintre cele 4 mari premii special croite pentru personalitatea sa: o ședință profesională de make-up și hairstyle, o ședință foto profesională, o petrecere all-inclusive în club sau un voucher SPA pentru 2 persoane. Marii câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați în data de 18 decembrie 2014.


UPDATE!

Deeeeeeci, ce v-am zis ca ma simt santena?!?!?! :)))
Tocmai ce mi-am facut testul si rezultatul este.....


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search