duminică, 9 noiembrie 2014

Pachete speciale B.U. pentru sarbatori si nu numai


Dintotdeauna am apreciat inzecit cadourile care nu au fost prilejuite de o sarbatoare anume, despre care stiu ca nu mi-ar fi fost oferite altfel, care simt ca au implicat o grija, o cheltuiala poate fortata si care mi-au fost oferite pentru ca asa trebuia. Ador, in schimb, micile suprize care vin pe neasteptate si nu doar o data m-au inlacrimat de drag o frunza aramie, o floare rupta dintr-un gard sau o ciocolata lasate pe perna, birou sau in cizme intr-o zi de luni, fara nici un motiv! Doar pentru ca asa a simtit cadorisitorul! :) Sigur ca nu mi-au displacut niciodata nici cadourile de sub bradul de Craciun, cele din cizmele lui Mos Nicolae sau darurile lui 8 mai/8 noiembrie cand sunt coplesita de la-multi-ani-uri care ma fericesc pana la Soare si inapoi!


Pentru sezonul sărbătorilor de iarna, aniversari, zile speciale, momente frumoase si clipe in care simtiti nevoia sa daruiti dragoste, zambete si fericire, B.U. a creat pachete speciale care celebrează spiritul tânăr şi vesel. Fiecare pachet spune o poveste şi caută o anumită stare de spirit pe care să o învăluie într-o stare de bine, parfumată.




  • Pachetul B.U. Wild

B.U. Wild este parfumul celor care transformă provocările într-un stil de viaţă. Frumuseţea personalităţilor puternice şi dornice de aventură este redată de aroma intrigantă a nuferilor şi de notele verzi ce emană prospeţime şi energie. Cu o inimă de trandafir şi iasomie, latura feminină a nonconformistelor este împletită cu spiritul liber al acestora. Garoafa şi căpşuna sugerează jovialitate şi completează ludic un parfum cu tradiţie. Notele de bază, santal şi mosc, transformă mireasma într-o aromă caldă şi prietenoasă, perfectă pentru zilele friguroase de iarnă.
Pachetele pentru sărbători din gama B.U. Wild sunt:

• Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 47 lei

• Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei

• Deo Natural Spray (75ml) + Shower Gel (250ml) – 24 lei




Pachetele B.U. Heartbeat

Căldura sărbătorilor de iarnă este transpusă în notele dulci ale parfumului Heartbeat. Uşor vanilat şi pudrat, acesta este compania perfectă pentru zilele reci ale noului anotimp, pe care le face mai prietenoase. Mireasma notelor de vârf, bergamotă şi fructe de pădure, emană energia şi veselia străzilor cu târguri de Crăciun, iar inima de trandafir şi frezie duce cu gândul la momentele petrecute alături de cei dragi. Moscul, lemnul de santal şi vanilia au puterea magică de a îmbrăca albul zăpezii în file de poveste.
Pachetele pentru sărbători din gama B.U. Heartbeat sunt:

• Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 47 lei

• Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei

• Deo Natural Spray (75ml) + Shower Gel (250ml) – 24 lei 















Pachetele B.U. Candy Love


Sărbătorile sunt poveştile colorate alături de cei dragi. Candy Love este parfumul sentimentelor frumoase, împachetate în note de căpşună. Notele de vârf, de iasomie şi albăstrele, oferă parfumului atingeri elegante şi vesele. Cu o bază de lemn de santal, praline şi vanilie, Candy Love este o reafirmare constantă a dragostei, iar în noul sezon acesta este secretul celor irezistibile.
Pachetele pentru sărbători din gama B.U. Candy Love sunt:

• Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 47 lei

• Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei

Pachetele B.U. Trendy

B.U. Trendy este parfumul celor cu încredere în sine şi care cunosc puterea unui zâmbet. Accentele de mandarină şi măr evidenţiază spiritul tânăr şi dinamic al nonconformistelor ce se bucură de fiecare clipă. Latura artistică a acestora este evidenţiată prin notele de mijloc, liliac şi bujor, iar pasiunea pentru frumos se regăseşte în clasica mireasmă a trandafirului. Moscul şi lemnul de santal completează perfect amestecul de arome proaspete şi delicate.
Pachetele pentru sărbători din gama B.U. Trendy sunt:

• Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 47 lei

• Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei
coco spunea...

Imi plac parfumurile BU!!

Lory's Blog spunea...

Un set BU cred ca nu ar strica nimanui! Arata bine si sunt chiar ok pentru preturile lor! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search