sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Top 10 sampoane preferate: #2 Pantene Hair Fall Defense, previne si stopeaza caderea parului


Din nou despre caderea parului, da! Tot mai multe persoane din jurul meu se plang de aceasta problema. Unele se alina cu gandul ca este toamna si parul se regenereaza, traverseaza, deci, acea perioada din an in care ar trebui sa cada putin peste 100 de fire pe zi. Nu stiu cine sta sa le numere, dar situatia este alarmanta atunci cand peria este plina cu par, atunci cand la limpezirea balsamului, parul se desprinde suvite-suvite, cand scurgerea de la cada trebuie eliberata saptamanal, cand perna - si-a ta, si-a celuilalt- este tapetata cu fire de par, cand el are parul tau pe tricou, pe sub tricou, prin ciorapi, pe oriunde... Mda, daca te afli in unul sau mai multe dintre aceste cazuri, atunci nu te mai culca pe o ureche ca este toamna si trebuie sa cada parul! Ia masuri! Incearca produsele noii game Pantene - Hair Fall Defense, destinate prevenirii si stoparii caderii parului!



Pantene Hair Fall Defense vine in ajutorul parului oferindu-i rezistenta, astfel incat sa nu mai existe teama firelor ramase pe perie. Practic, opreste caderea parului in doar 14 zile.
Pantene Pro-V intelege ca problema caderii parului este o preocupare majora a femeii moderne, asa ca a realizat cercetari amanuntite pentru gasirea unei solutii. Cu ajutorul oamenilor de stiinta in proteomica din cadrul Institutului de Cercetare a Parului Pantene Pro-V, s-a descoperit ca fragilitatea parului porneste de la cele mai mici fisuri ale structurilor de proteine din nucleul firului de par – structuri responsabile pentru mentinerea rezistentei acestuia.


Solutia? Noul sistem Hair Fall Defense dezvoltat de cercetatorii Pantene Pro-V cu un complex de intarire de la radacina pana la varfuri, ajutand la protejarea si ingrijirea parului, astfel incat sa-ti poti urma ritualul zilnic de ingrijire fara grija firelor de par care se rup si cad.
Rezultatul - un par mai rezistent, care straluceste de sanatate si nu cade.
Gama Pantene Hair Fall Defense este formata din sampon, balsam, masca si lotiune tonica:

  • Samponul Pantene Pro-V Hair Fall Defense are la bază un nou complex de întărire a firului de păr, carea acţionează în interior, acolo unde se produc cele mai mari traume. 
  • Balsamul Pantene Pro-V Hair Fall Defense, conceput pentru utilizarea zilnică, protejează părul pe toată lungimea sa și îi oferă rezistenţă împotriva ruperii şi implicit căderii.Masca de păr intensivă, destinată utilizării de două ori pe săptămână, oferă părului o rezistenţă de 10 ori mai mare împotriva căderii, şi are o formulă uşoară de clătire.
  • Loţiunea tonică Pantene Pro-V Hair Fall Defense Instant Hair Strength conferă părului şi mai multă rezistenţă pentru a preveni căderea şi cu 40% mai multă amplitudine. Tonicul conţine vitamina B3 şi Pro-Vitamina B5, care pătrund adânc în păr. Se recomandă utilizarea zilnică şi masarea rădăcinii pentru o acoperire uniformă înainte de coafat.



Folosesc deja de vreo doua saptamani aceste produse, pe toate, ca la carte si sunt multumita de ceea ce-mi ofera! Par foarte curat, moale, matasos, stralucitor, extrem de placut parfumat si chiar ceva mai rezistent! N-am numarat firele de par care imi cadeau inainte si pe cele care cad dupa povestea de amor cu Pantene Hair Fall Defense, dar imi place ceea ce se intampla acum! Eu imi spal zilnic parul, aplic zilnic ori balsam, ori masca si de fiecare data si lotiunea tonica! Da, imi place noua gama Pantene! Chiar imi place! Pe cuvant ca imi place! Sigur ca imi place, normal ca imi place! (recunoasteti personajul de la Mondenii?) :))

Bine, eu sunt fan declarat Pantene, iubesc Pantene, orice Pantene si am deschise vreo 5 seturi Pantene in momentul asta - sampon, balsam/masca, ulei! De cate ori merg in afara tarii, prima oprire cand intru intr-un magazin de cosmetice, este standul Pantene!
Habar n-am de ce mi s-a pus pata asa rau, dar prietenii mei deja stiu ca atunci cand pleaca intr-0 deplasare in strainatate trebuie sa-mi aduca musai un produs Pantene de acolo! Scriu harta Pantene a lumii, pare-mi-se! :))

Cel mai mult si mai mult si mai mult din toate Pantene-urile folosite vreodata imi place, insa, gama Pantene Brunette Expressions care la noi inca nu a aparut! :(( Nici pe afara nu se gaseste pe toate drumurile, iar asta vara in Grecia am gasit gamele pentru blonde si pentru roscate, dar, culmea, pentru brunete, nu!

Care, pe unde gasiti, nu conteaza ce pret, de pe Marte, Saturn sau Venus, sa-mi luati si mie doi saci de sampon, balsam, tratament intensiv Pantene Pro-V Brunette Expressions! :)

Pana atunci, ma delectez cu Pantene Hair Fall Defense!

Va foarte multumesc!
xoxo
Cristina Cocoreanu spunea...

Te inteleg si mie imi place pantene brunette. L-am folosit de f multe ori, imi aducea unchiul meu din America. Pacat ca in tara nu au aparut, sigur vor avea succes. Am avut ocazia tot prin intermediul unchiului sa folosim Pantene Pro V pe vremea lui Ceausescu, exista o gama de lux galbena cu capac auriu, f buna, nu stiu daca se mai fabrica in State. De cativa ani buni nici eu nu mai am de unde sa procur pantene american :)

Anonim spunea...

Buna ziua!
Si eu am avut in trecut probleme legate de caderea parului. La analize mi-a iesit lipsa de fier. Am luat ceva produse cu fier si s-a mai remediat situatia. In paralel am luat si folixin un produs din plante.

Anonim spunea...

Mie imi cade parul de foarte multa vreme dar de abia acum o sa incerc sa fac ceva pentru a mai stopa caderea parului.

Anonim spunea...

Eu folosesc pentru par un sampon ce se numeste Fortive. Chiar m-a ajutat sa mai stopez din caderea parului.

Unknown spunea...

Ami cade mult par se sa fac casa nu mai am problema a caderîi părului

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search