luni, 8 decembrie 2014

BÔCASSY: cosmetice naturale, fara parabeni, pentru o piele care respira frumusete


Aseara am intrat intr-un magazin DM, am vazut pe raft cateva creme Bocassy si am ramas cateva secunde cu privirea pironita pentru ca nu stiam unde am mai vazut numele acestui brand, apoi mi-am amintit ca in urma cu ceva timp am primit un mail de informare din partea Anei Maria Raduta, mesager al frumosului din partea agentiei Egea Orbico Beauty. Inca nu cunosc produsele pe pielea mea, dar atat de frumoasa este prezentarea lor, incat nu pot sa nu va povestesc si voua putin despre ele, in speranta ca va fac curioase sa le testam impreuna! :)

Asadar, faceti cunostinta cu brandul BÔCASSY, doamnelor! 


"Frumusetea nu înseamnă nimic fara dragoste. Fara dragoste ar fi doar uratenie deghizata. Dar adaugand dragoste se transforma in magie. Da, vine din inima…magia, alchimia. Si, da uitam de ea deseori, uitam inima si magia, deoarece si durerea vine de asemenea din inima. Inchidem ochii asupra suferintei si închidem ochii asupra lumii. Si totusi lumea merge mai departe si magia ramane nedescoperita iar frumusetea ramane falsa. Da, exista durere si exista si saracie, iar unele lucruri se intampla dincolo de intelegerea noastra, dar există inima si există frumusete, iar daca ne unim mainile magia va deveni mai puternica, iar scanteia se va transforma intr-o flacara. 

Unii oameni de stiinta calculeaza cate zile si cate nopti traieste un om intr-o viata, exista doctori care ne repara cand suntem distrusi, exista chiar si doctori care ne pot face să aratam frumosi si tineri atunci cand incepem sa imbatranim, dar ceea ce dorim cu totii cu adevarat este sa gasim o semnificatie, un motiv şi ceva care sa merite sa fim aici. Cautam fericire, cautam putere, bani, frumusete… toate lucrurile care vin si se duc de parca au propria lor vointa, si totusi inima ramane cauza uitata, dar ea va fi aici pana in ziua in care murim. Dar atunci, dacă suntem norocosi, vine o zi cand deschidem usa, si infruntam lumea cu toate frumusetile si neajunsurile ei… si ajutam, pentru ca ajutand pe altii ne salvam pe noi. Pentru unii acea zi a venit cu mult timp in urmă, pentru alti acea zi este foarte aproape, sau pentru altii foarte departe, dar cifrele nu contează deoarece alchimia functionează in mod neliniar. Si vine acea zi cand nu mai putem sa ramanem aceiasi, deoarece magia a început sa functioneze…

Produsele de ingrijire pentru piele BÔCASSY, contin preponderant ingrediente de origine naturala ce au fost aduse la un echilibru ideal dupa ani lungi de cercetare pentru a satisface nevoile pielii, insa fara a o incarca. Combinatiile corecte și eficiente ale diferitelor ingrediente în formele lor naturale, fac produsele BÔCASSY sa fie adecvate si eficiente pentru toate grupele de vârstă și diferitele necesitati. Produsele sunt testate și certificate pentru eficientă și prezintă modificări semnificative si vizibile după doar 4 săptămâni de utilizare pe toti subiectii.
Produsele BÔCASSY nu conțin parabeni, uleiuri de silicon, coloranti, uleiuri minerale, în orice forma. Eficientă dovedita. Produse testate dermatologic.


SERUMUL

Serumul BÔCASSY este cel mai puternic hidratant aferent aceastei linii de produse de îngrijire a pielii, cu efect suplimentar asupra fermitatii și elasticitatii. Serumul este destinat tuturor grupelor de vârstă ca o îngrijire completă pentru cei de varsta mijlocie (25-50) și / sau in completarea îngrijirii pentru o vârstă matura (50+), in ingrijirea de zi sau de noapte. Hidratarea și fermitatea pielii sunt cele mai importatnte calități ale acestui serum cu eficienta dovedita pentru 100% din subiecți. Combinația de ingrediente din plante (ulei de masline pentru a hrani pielea si a ajuta la mentinerea nivelului optim de hiratare pe tot parcursul zilei, cacao și untul de shea hrănesc și cresc densitatea pielii si protejeaza contra factorilor externi; glicerina pastreaza hidratarea prin eliberarea treptata; extractele de anason și radacina de tataneasa ajuta la revitalizarea tesutului pielii, completeaza prin substanțe nutritive ce ajuta la creșterea fermitatii) și vitaminele A, B și E mai mult decat necesarul elementar pentru un tonus optim, pentru a face piele sa arate intinerita (tanara) si sanatoasa - sunt cei mai buni luptatori in estomparea semnelor de trecere a timpului) sunt esentiale in acest produs pentru realizarea tuturor acestor efecte. 
Serumul BÔCASSY are eficienta dovedita in hidratarea pielii și, de asemenea, stimuleaza și creste calitatile biomecanice ale pielii (de fermitate și elasticitate), este ideal cu fiecare utilizare pentru capacitățile sale de a hidrata și a menține hidratarea. Ingredientele naturale și vitaminele cresc puternic fermitatea și elasticitatea, ceea ce face acest Serum ideal pentru toti utilizatorii, indiferent de varsta si de tipul de piele.

Pret: 117 lei





CREMA HIDRATANTA CU TEXTURA DE GEL 

Crema hidratanta cu textura de gel BÔCASSY este dezvoltat ca un produs suplimentar pentru intreaga linie de produse destinate îngrijirii fetei, cat si pentru utilizatorii care doresc doar o cantitate de produs cu sau fara ulei. Produsele fara nici un fel de uleiuri (grasimi) ar trebui să fie evitate pentru ca ele pot cauza un dezechilibru al glandelor pielii. De aceea, acesta crema cu textura de gel conține cantitati mici de ulei de germeni de grau, ce au calitatea de a mentine nivelul de hidratare al pielii si este, de asemenea, o sursa naturala de vitamina E, precum și de glicerina vegetala, care pastreaza si elibereaza treptat nutrientii in piele. Crema hidratanta cu textura de gel BÔCASSY reprezinta produsul de ingrijire necesar pentru fiecare tip de piele, avand calitatea sa dovedita de a mentine o hidratare optima timp de 24 de ore de la aplicare. Acesta face ca pielea sa fie proaspata și radianta si mareste efectul altor produse atunci cand este folosita in combinație. Hidratarea pielii este esențială pentru a avea un look proaspat pe timp indelungat, dar este foarte greu sa il pastrați hidratat peste 24 de ore cu o singură utilizare. Odata cu rolul principal și cel mai important al acestei crema cu textura de gel, acest produs contine, de asemenea, ingrediente care hranesc fara prea multe uleiuri. 
Nutrientii in acest produs sunt, prin urmare, vitaminele si extractele (A, E si B) care revitalizeaza si maresc aspectul de tonifiere. Extractul de ceai verde este bine cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante, care ajuta impotriva semnelor de imbatranire și anasonul, din timpuri stravechi ca ca elixirul tineretii; cofeina, care s-a dovedit a fi un ingredient eficient pentru stimularea vitalitatii si energizarea pielii. 
Crema cu textura de gel BOCASSY si-a dovedit eficiența cresterii nivelului de hidratare semnificativ a tenului dupa o singură aplicare și menținerea hidratarii timp de 24 de ore. 

Efectul pozitiv l-au prezentat 100% dintre subiectii care au participat la studiu. 

Pret: 94 lei 





CREMA HIDRATANTA DE NOAPTE 

Crema hidratanta de noapte BÔCASSY este foarte eficienta și bogata in surse naturale si elemente necesare pentru a mentine tonusul optim al pielii, aspectul sau sanatos și creșterea fermitatii și elasticitatii. Pe timpul noptii pielea se auto-regenereaza in mod natural si este necesar sa oferim sprijin acestui proces prin combinația corecta de uleiuri, pentru a inlocui lipsa de vitamine, minerale si grasimi pe care le pierde in mod natural cu trecerea timpului. 
Această combinatie de ingrediente este aleasa special pentru sustinerea acestui process de revitalizare pe timp de noapte, pentru a consolida elasticitatea pielii si a se pastra la un nivel optim, datorita scaderii rezultate odata cu inaintarea in varsta. 
In combinatie cu uleiul de seminte de floarea soarelui, glicerina vegetala, precum și vitamine (A, E și B, ca nutrient suplimentari) va creste hidratarea pielii, dar vor avea un efect sporit asupra proprietatilor sale biomecanice, cum ar fi cel de fermitate și elasticitate. Extractul de ceai verde este un puternic anti-oxidant care actioneaza pentru revitalizare si este un real ajutor ce mentine aspectul tineresc si proaspat al pielii. Extractul de radacina de tataneasa completeaza consolidarea elasticitatii prin menținerea nivelului optim de hidratare care are ca rezultate finale estomparea semnelor de imbatranire. 
Uleiul de susan și de floarea-soarelui sunt sursa naturala de vitamine și alte elemente nutritive pentru a alimenta pielea in profunzime si untul cacao precum si untul de shea, impreuna cu o cantitate mica de ceara de albine restructureaza chiar si pielea marcata de oboseala, ce isi recastiga prospetimea, vitalitatea si densitatea. Crema de noapte hidratanta se dovedește a crește fermitatea și elasticitatea.

Pret: 94 lei 





CREMA DE ZI HIDRATANTA 

Crema de zi hidratanta BÔCASSY este pentru o ingrijre puternica si completa, care, prin compozitia sa bogata pe baza de plante, satisface nevoile pielii mature, ceea ce face nivelul de lifting, hidratarea și hranirea una dintre prioritățile de top. Tenul matur are nevoie de mai multa hidratare si substanțe nutritive, deoarece se pierde apa mult mai rapid si este inlocuita in mod semnificativ mai lent. Prin urmare, este foarte important ca aceste elemente sa fie adaugate si pastrate in piele pentru prin utilizarea cremelor de ingrijire. 
Crema nutritiva de zi BÔCASSY este creata special pentru a mentine hidratatrea la nivelul pielii prin diferite combinații ale ingredientelor, dar efectul ei principal este diminuarea semnelor vizibile ale trecerii timpului si de estompare a suprafatei pielii, hranind cu vitamine, minerale si uleiuri, pielea matura ce pierde rapid aceste elemente. Astfel, acesta devine mai moale, mai densa, iar rezultatele finale sunt liniile fine vizibil estompate, linii create de pierderea hidratarii si a substanțelor hranitoare, pierderi cauzate de imbatranire. 
Extracte din plante (musetelul revitalizeaza si estompeaza liniile fine din piele cauzate de îmbătrânire; schinduful (denumit si fan grecesc) ajută la menținerea nivelului de hidratare a pielii și optimizeaza intinerirea acesteia; radacina de tataneasa stimuleaza regenerarea pielii; anasonul ajuta la mentinerea aspectului proaspat prin reglarea eliminarilor de grasimi) și uleiuri și unturi (ulei de masline si de floarea-soarelui sunt bogate in mod natural in vitamina E, o sursa bogata de elemente nutritive ce amplifica tonusul pielii in timp ce untul de shea si cel de cacao hranesc pielea și contribuie la cresterea densitatii acesteia oferindu-i protectie. Crema de zi hidratanta BÔCASSY s-a dovedit ca ajuta la scaderea vizibila a ridurilor. 

Pret: 106 lei



CREMA DE ZI LEJERA 

Crema de zi lejera BÔCASSY, putem spune cu certitudine ca acopera cel mai larg spectru de utilizatori pentru efectul sau specific de hidratare si o gama largă de aplicabilitate. Acesta este conceputa pentru femei cu varsta cuprinsa intre 25-45 de ani. Sarcina principală a acestei creme este de a hidrata pielea pa parcursul zilei, asigurandu-i nutrientii necesari si energizarea. Pentru a crește fermitatea pielii si a imbunatati tonusul, crema de zi lejera BÔCASSY este bogata in ulei de masline care hraneste pielea din interior netezind astfel suprafata sa; este bogata în acizi grasi și are un efect de intinerire al pielii; mentine nivelul de hidratare al pielii pe tot parcursul zilei. Ceaiul verde reintinereste pielea, revitalizeaza și energizeaza, dovedindu-se a fi și un puternic anti-oxidant. Atat uleiul de măsline cat si ceaiul verde sporesc reactiile care stimuleaza consolidarea fibrelor de colagen si, astfel, creste fermitatea si elasticitatea pielii, deoarece colagenul, din pacate, nu poate fi inlocui in mod natural. 
Vitamina B are o importanta esentiala pentru aspectul nostru fresh si absolut necesar pentru sanatatea pielii si a tonusului optim. Uleiul de germeni de grau, precum și cel de cacao și unt de shea ofera volumul pielii, reface și protejeaza in timpul zilei. Toate aceste elemente, împreună, vor duce la aspect ferm al pielii prin cresterea hidratarii, fermitatii și elasticitatii, factori cruciali in estomparea si diminuarea semnelor vizibile ale trecerii timpului.

Pret: 94 lei


Pentru a fi in pas cu noutatile legate de aceste produse, va invit sa dati Like paginii BOCASSY Romania AICI


Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Am tot vazut prin DM produsele astea, dar nu le-am incerat.
Serumul pare interesant, trebuie sa-l mai studiez. :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search