vineri, 19 decembrie 2014

#‎DecemberBeautyBloggersMeeting3‬



Data de 6 decembrie 2014 va ramane, cu siguranta, incercuita cu rosu in calendarul evenimentelor frumoase din viata mea de beauty blogger pentru ca atunci s-a petrecut intalnirea anuala cu bloggeritele de beauty din toata tara, iar persoanele pe care voiam cel mai mult sa le intalnesc erau Anda Zelenca si Alexandra Patesan (Iguanitza), despre care stiam ca vin de departe. Ele si Maria Dragason (Special Koko) au fost primele bloggerite pe care le-am urmarit de cand ma stiu eu in lumea asta. M-am bucurat enorm sa le revad si pe celelalte fete, dar in cazul lor am privilegiul ca le intalnesc saptamanal, daca nu chiar zilnic, la diverse intalniri prin oras! 



La Caffe Tabiet ne-am intalnit, asadar, intr-o dupa amiaza frumoasa, post Mos Nicolae, eveniment care n-a constat in impartirea de cadouri, asa cum a fost perceput pe nedrept, de anumite persoane, ci in share-uirea de impresii, ganduri, planuri, zambete si, de ce nu, barfisoare de tot felul! :)
De data aceasta n-am mai intarziat, ca anul trecut, si am avut noroc de un taximentrist care m-a dus ca vantul si ca gandul fix in fata cafenelei. Locatia este foarte draguta, calda, primitoare, fetele - Cristina, Larisa si Ioana- pusesera deja cadourile pe fiecare masa, toata lumea era aranjata de sarbatoare, cred ca am vazut cele mai frumoase machiaje si coafuri la un loc. Sa nu mai spun despre coliere. Superbe!




Ce sa va mai spun..
Ah, da! Ioana ne-a pus sa ne prezentam fiecare, in cateva cuvinte! Evident ca m-am molesit. Nu-mi iese deloc treaba cu vorbitul in public, mai ales cand atatia ochi - frumosi, de altfel- erau atintiti asupra mea! Nici nu mai stiam cati ani are blogul. Cred ca am apucat sa spun ca a fost conceput initial ca un blog de barfe mondene- si eu, si cealalta zuza eram ziariste, ea pe economic, eu pe monden, insa aveam atatea de spus, iar paginile publicatiilor la care scriam atunci nu ne permiteau astfel de escapade jurnalistice, asa ca ne-am gandit sa ne facem un spatiu al nostru unde sa refulam. Si asa s-a nascut "divedecarton.blogspot.com".
Intre timp le-am descoperit pe Anda Zelenca, pe Special Koko si pe Iguanitza si atat de tare m-am indragostit de ceea ce scriau ele pe blogurile lor - tin minte cat am suferit eu cand niste neica nimeni s-au luat de Koko pe hi5, parca, :)) si am intrat eu sa-i iau apararea. Ah, si imi mai amintesc ca zilnic le trimiteam prietenelor mele linkuri cu machiajele ei si o ridicam in slavi! O indrageam tare mult, iar acum o citesc cu mare mare placere si o apreciez pentru munca enorma care se afla in spatele machiajelor frumoase pe care le vedem cu toate pe blogul ei.



Asa! Si pentru ca imi placeau mult blogurile fetelor si pentru ca si eu aveam produse cosmetice preferate despre care voiam sa afle lumea, m-am gandit sa schimb un pic profilul blogului. La sugestia cititoarelor, s-a nascut www.pentrudive.com
Chiar daca nu mai avem atat de multi cititori ca atunci cand barfeam despre vedete - in jur de 2.000 pe zi la vremea aceea- imi place mult mai mult ce fac acum! Iar profilul cititorilor s-a schimbat, de la avizi de barfe si rautacisme, la devoratoare de frumos! Iar asta ma bucura enorm, chiar daca acum suntem doar 25 -30.000 unice pe luna! 
Va iubesc si va apreciez pe fiecare in parte si va multumesc mult pentru ca va rupeti cateva minute din zi sa popositi aici la mine! 


cu draga mea, Andreea Filip / deesboudoir.blogspot.ro

Sa revenim la #‎DecemBerbeautyBloggersMeeting3‬ !




Ne-a bucurat pe toate momentul Corinei Coman de la FCB, mesagerul Nivea, Eucerin si Philips, cea care mentine o legatura atat de frumoasa intre noi si brandurile mentionate, careia imi permit sa-i dau premiul pentru cele mai frumoase campanii de anul acesta. De fiecare data cand gasesc un e-mail in Inbox de la Corinuta, il deschid zambind pentru ca stiu sigur ca anunta ceva frumos! La intalnirea cu noi ne-a vorbit despre relatia dintre blogger si PR, ne-a dat sfaturi cum sa imbunatatim aceasta prietenie si cum sa procedam pe viitor, asa incat sa fie bine pentru ambele tabere! Minunat moment! Ah, si ne-a adus si briose! :)

Mirela Vescan, unul dintre cei mai renumiti make-up artisti de la noi din tara, ne-a prezentat noul mascara Rimmel London ScandalEyes X-Treme in exclusivitate, acesta urmand sa fie lansat abia la inceputul lunii februarie 2015. 




Dar aceasta nu a fost singura lansare in exclusivitate de la #DBBM3, ci am mai avut parte de una din partea brand-ului La Roche Posay, unul dintre preferatele mele pentru skincare. Este vorba despre crema Cicaplast Mains, care se adreseaza pielii deteriorate ale mainilor.

Din partea Wycon am primit in dar un voucher de 100 de lei pe care mi-am cumparat cele doua farduri din pozele de mai jos si inca doua oje foarte dragute. Vi le prezint in detaliu, intr-o postare viitoare!




Le-am cunoscut si pe Laura Musuroaea si Ana Sipciu de la Google, care ne-au dat sfaturi pretioase despre strategiile pe care sa le abordam atat pe blog, cat si pe Youtube.



Interesant mi s-a parut si momentul lui Marian Tănase, make-up artist Numeric Proof.

cu ocazia #dbbm3 am inaugurat rujul rosu Estee Lauder Envy

Am ramas pana la finalul finalului, pana seara tarziu si jur ca nu m-am plictisit o secunda! A fost foarte bine organizata intalnirea, fara timpi morti, fara momente plictisitoare, fara gafe! Totul a mers snur. Mai ales ca eu am si castigat la tombola o manichiura speciala, Bio Sculpture Gelun produs-tratament de fapt, care nu doar ca nu este invaziv pentru unghiile naturale, dar le si trateaza şi le sporeste rezistenţa naturală pe tot parcursul purtării. Evident ca am pierdut voucherul si inca nu am ajuns sa testez manichiura minune! :)




As mai sta la povesti vreo doua ore, mai am multe de povestit, dar planuiesc o intalnire de suflet pentru marti, 23 decembrie, cu 65 de copii din centrul de plasament Robin Hood carora le ducem daruri - eu, zuza O si cativa prieteni dragi-  si nu mai am timp acum sa petrecut pe blog! 
Va pup si va iubesc!

ps: voi reveni cu poze multe si frumoase si va mai povestesc despre intalnirea cu fetele dragi din blogosfera de beauty!

Tschuss!!!

WYCON
WYCON
YVES ROCHER
YVES ROCHER
GARNIER
SEPHORA

B.U.
VITA LIBERATA by SEPHORA
JOICO - TOPLINE
ACADEMIE - TOPLINE

ELMIPLANT 
RIMMEL

MELKIOR

MELKIOR

ULEI DE ARGAN LONGEVITA by SOLARIS
L'OREAL

L'OREAL
COLLISTAR 
COLLISTAR
GLISS by SCHWARTZKOPF

BOURJOIS

BOURJOIS

BOURJOIS

NIVEA

OLIA by GARNIER

GLISS by SCHWARTZKOPF

ULEI DE ARGAN by CHI

BENEFIT
BENEFIT


crema de maini CICAPLAST by LA ROCHE-POSAY


SOLARIS

SOLARIS

SOLARIS

SOLARIS

Acest eveniment superb a fost susţinut de:

Topline cu brandurile Moroccanoil, Alessandro, CND, Babor, Academie, Guinot şi Joico
Beauty One cu brandurile CHI şi label.m
Numeric Proof 
Melkior 
Yves Rocher
BU 
Str8 
Elmiplant 
Gliss 
La Roche Posay 
Vichy
Garnier
Coty cu brandurile Rimmel London şi Sally Hansen
Bourjois 
Collistar 
Wycon 
Sephora
Bioderma 
Nivea 
Benefit Cosmetics
Hair Wellness …and More 
Elizabeth Bags
Fit & Go
Bio Sculpture
Lory's Blog spunea...

Suuper! Si ce de bunatati! :)
Chiar eram curioasa sa aflu de unde divedecarton ;))
Iata am aflat secretul:D
Pupici

Zuzele spunea...

da da :))
erau fix dive de carton personajele care ne scoteau pe noi din sarite si care ajungeau aici, pe blog! si daca pe vremea aceea, in urma cu 4-5 ani, tot mai gaseai cate o vedeta cu V mare, acum s-a dus pe apa sambetei si acea bruma de vedetism! nici de carton nu mai sunt divele noastre :))
te pup cu drag, Loredana! <3

Iorga Daniela Ionela spunea...

super...sa folosesti cu spor toate bunatatile,cred ca a fost foarte interesanta intalnirea voastra!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search