vineri, 12 decembrie 2014

Manier.ro, universul gentilor frumoase si cu personalitate



"Cum ti se pare geanta asta?", am intrebat un foarte mare habarnist in ale gentilor, accesoriilor de dama, cosmeticelor si, in general, un nepriceput total in orice legat de minunatiile despre care noi credem ca ne fac viata mai frumoasa. "Este frumoasa!", zice el. "Atat? Doar frumoasa?", cer eu lamuriri. "Da, frumoasa! Si... cu personalitate. Asa ca tine!", da el replica finala cu care nu doar ca imi inchide gura, ci ma determina si sa dau click pe "adauga in cos" si sa cumpar ACEASTA geanta!




De cele mai multe ori, ei nu inteleg legatura noastra speciala cu gentile. Da, poate ca avem sapte genti maro, dar in nici un caz nu sunt toate la fel si cinci negre, dar le deosebeste un fermoar, un buzunarel, o curea in plus, in minus, o cusatura. Nu, nu si nu! Sunt diferite, fiecare dintre ele este potrivita unei anumite situatii, povesti, intamplari. Geanta aceea neagra, din piele, nu ar da bine niciodata cu sandalele roz, dupa cum nici plicul albastru, cu paiete, nu s-ar incadra intr-un peisaj care implica nisip, slapi si bikini. 
Dar ei, cei care isi ascund prin buzunare un portofel, un telefon si eventual cheile masinii, nu pot intelege intotdeauna pasiunea noastra pentru accesorii, acele obiecte fara de care nici nu ne gandim sa iesim din casa, fara de care ne-am simti incomplete, neajutorate - ca doar nu putem pleca la drum, fie si pana la magazinul din colt fara ruj, oglinda, servetele de toate felurile, agende, creme de maini, balsam de buze, ulei de cuticule, telefon, eventual aparat foto ca doar cine stie ce poti surprinde si lista obiectelor pe care le caram zilnic, pe umar, in genti mai mici sau mai mari, ar putea continua mult si bine!
Nu le-am numarat, dar am vreo... 25 de genti! Multe dintre ele merg catre prietene, atunci cand  stiu sigur ca nu le voi mai purta vreodata, dar apoi cand le vad pe umarul lor ma reindragostesc de ele, prea tarziu, insa! :) Altele ajung la mama, cele "serioase", cum le zice ea, adica genti maro sau negre, fara brizbrizuri, fermoare lucitoare, desene nebunesti, culori tipatoare. 
De aceea, simt ca niciodata nu am genti destule! Cand intru intr-un magazin cu genti frumoase, mi se inmoaie picioarele, asa cum patesc si cu incaltarile - sandalele, in special!. Din pacate pentru ele, mor repede in mainile mele pentru ca atunci cand imi cumpar una noua pe care o iubesc cel mai mult dintre toate in momentul ala, insist sa o port pana o distrug! :( 
Zilnic, cu saptamanile si chiar lunile, daca este de buna calitate! Fara exagerare, greutatea unei genti normale nu scade sub doua kilograme! Toata lumea ma intreaba ce car zi de zi, dar mai devreme sau mai tarziu inteleg si ei cum sta treaba cand imi cer servetele umede sau uscate si eu am, creme de maini si am, gel antibacterian si am, farduri, rujuri, demachiant, fond de ten, ulei de cuticule, lac de unghii, agende, pixuri sau medicamente de toate felurile si am! Plus spray cu piper! A girl's gotta do what a girl's gotta do :)
Ah, si sa mai dau din casa: nu-mi place sa tin in mana pungute, asa ca pun totul in geanta. Poate fi vorba despre haine, cosmetice sau mancare, eu le pun in geanta de umar, cu riscul de a o rupe mai repede decat i-a fost dat sa supravietuiasca! Si nu doar o data am ascuns in gentile frumoase pe care mi le admira toata lumea chiar si caserolele cu pranzul pentru serviciu! :)) Dar, de fiecare data cand am o geanta noua imi spun: "niciodata tu nu vei cara o caserola cu mancare, promit!". Si, din pacate, mai tarziu ii vine randul!
Unei singure genti din colectia mea nu i-a venit, pana acum, randul sa care altceva decat farduri si, cel mult, umbrela! Si deja ne iubim de vreo luna! :)
Este vorba despre o geanta superba, neagra, din piele moale, cu fermoar argintiu si ciucuras, preferata mea din aceasta toamna/iarna! Imi impune respect, nu stiu cum sa va spun! :) Atat de frumoasa si de bine lucrata este, incat vreau sa am grija de ea mai mult decat de altele!
Am cumparat-o din magazinul online manier.ro in urma cu o luna, impreuna cu o alta geanta, maro cafea cu lapte, cu fermoar auriu, foarte delicata, dar rezistenta, practica si incapatoare, in acelasi timp. ACEASTA, mai exact!



De regula ma feresc de cumparaturile online pentru ca imi place sa analizez pana la cele mai mici detalii ceea ce cumpar, sa ating, sa vad, sa cunosc. Dar ceea ce ma indeamna sa dau click pe "adauga in cos" sunt fotografiile de foarte buna calitate ale produselor, transparenta cu care producatorul isi prezinta marfa, atentia pentru detalii, prezentarile bine facute, seriozitatea cu care iti raspunde la orice intrebare si, mai ales, promptitudinea cu care iti trimite comanda!

Tin minte ca, in cazul magazinului manier.ro am plasat comanda vineri si deja sambata la pranz ma suna curierul ca sa-mi predea produsele comandate, cele doua genti despre care v-am spus! Un foarte mare plus pentru Manier, in cazul acesta!

Atat de multe genti frumoase am vazut in magazinul online cu domiciliul in Iasi, incat stiu sigur ca ne va lega o prietenie de lunga durata si pentru ca am fost multumita de calitatea produselor, sunt cu atat mai indreptatita sa afirm lucrul acesta!

Gentile au fost analizate si paraanalizate si de colegele de birou, cei mai mari critici a ... orice! Fard, haina, pantof, geanta, toate trec prin filtrul lor si nu foarte usor primesc un calificativ bun! Neah, nu este matase naturala! Oribil, nu este bumbac 100%! Arunca-l, nu este original! Foarte prost, o sa se rupa la prima purtare! Nasol, ai dat banii degeaba pe ea! Cam astea sunt parerile lor legate de orice isi cumpara oricine la noi in redactie! :))

Cand le-am aratat gentile pe care le-am comandat pe manier.ro, stiam ca nu vor avea nimic de comentat, dar tot m-am dus usor cu inima stransa pentru ca mi-era teama ca vor avea replici care sa-mi diminueze bucuria! Dar nici vorba! Normal ca s-au strans ciorchine asupra lor, le-au atins, admirat, pipait, analizat in toate cusaturile, probat si concluzia generala: "Chiar sunt foarte misto! Facusi treaba buna!".

Nu doar ca nu le-au gasit cusur, dar aveau de gand sa-mi plece cu ele acasa, pe motiv ca le imprumuta cate o saptamana, fiecare, asa de proba inainte sa-si comande si ele cate una! :)) Nu li s-a indeplinit dorinta, evident! Oi fi eu darnica, dar in cazul celor doua genti am decis sa ma abtin! :)) Asa ca au luat site-ul Manier la cotrobait si mai bine de o ora am analizat impreuna toata marfa din magazinul online! 

Si am vazut ca nu doar genti extrem de frumoase si, mai ales, de foarte buna calitate are Manier, ci si portofele, si curele, si cosmetice bio, si accesorii de aromaterapie! Multe cadouri speciale, ca tot suntem in luna lui Mos Craciun!

Am incercat sa suprind frumusetea gentilor mele in cateva fotografii, chiar inainte de a cadea zapada, dar va asigur ca sunt si mai dragute in realitate si nu le-am purtat o singura data fara sa primesc complimente pentru fiecare dintre ele! 

Asadar, va invit si pe voi sa aruncati o privire pe www.manier.ro, mai ales ca sunt reduceri deloc de neglijat in aceasta perioada! Si daca pe mine m-ar incanta orice cadou de acolo, care sunt o foarte greu de multumit individa :), va asigur ca nu veti da gres daca ati pune sub bradut o geanta pentru iubita, mama, sotia, colega, matusa sau prietena voastra!

Spor la cumparaturi si va las in compania catorva fotografii ale gentilor mele Manier!












Iorga Daniela Ionela spunea...

sunt minunate,as purta cu mandrie o asemenea gentuta!

Rokolla spunea...

Nu zic ca nu sunt frumoase .... sunt superbe si tu toate ca sunt din piele mi se par totusi putin cam scumpe

Lory's Blog spunea...

Ce adevar graiesti! Ei nici nu stiu de ce dam cu atata fard, cand de fapt noi amestecam culorile, le blenduim, mai deschidem sau inchidem...etc! Servetele uscate, servetele umede, gloss, ruj si lista poate continua!
Iar eu sunt la fel cu gentile insa mi se pune pata pe una si pe aia o port ceva vreme.... :D

Lucica Lazar spunea...

Foarte frumoase! <3

Unknown spunea...

Sunt foarte frumoase :)

Unknown spunea...

buna oare sti geanta maro unde alt. mai o pot gasi innafara de situl manier. ro unde nu o au pe stoc? mersi

Unknown spunea...

buna! imi poti spune te rog cum s-au pastrat gentile in timp? sunt in cautarea gentutei "perfecte" :D si am nevoie de pareri! merci!

Unknown spunea...

Nu recomand manier.ro! Dupa mai putin de o luna mi s-a stricat o capsa si cei de la manier nu mi-au inlocuit-o. Am purtat-o cu grija, nu am fortat-o in niciun fel, pur si simplu a cedat. Dupa mai putin de o luna!!! Sunt frumoase gentile, dar sistemele de inchidere sunt praf, iar garantia nu exista!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search