luni, 8 decembrie 2014

Si Estee Lauder a creat rujul rosu!


Si Douglas a facut in asa fel incat toate femeile iubitoare de frumos sa si-l permita, as putea continua afirmatia din titlu! Si spun asta pentru ca in parfumeriile Douglas, aceasta minune pe care o vedeti in poza si, mai jos, pe buzele mele, costa doar 29 de lei! 

Nu-i o gluma si nici nu-i un fake! Este un miniruj intr-o nuanta superba, Envy, foarte dragut si chic, tocmai bun pentru pastrat in portofel si folosit in acele momente speciale in care avem nevoie de buze rosii! Este micut, dar mie imi va ajunge, cu siguranta, mai mult de jumatate de an! Sa fim serioase, nu oricand te simti pregatita pentru buze rosii si nu oriunde se permite o astfel de "indrazneala", dar atunci cand se iveste acel moment din saptamana/ luna/ an, de ce sa nu ai pe buze cel mai si cel mai frumos si cremos si de calitate ruj? Estee Lauder, adica!
Dintotdeauna am fost de principiul ca mai bine putin si bun, decat mult si prost! Prin urmare, am ales cu foarte mare drag si convingere sa platesc 29 de lei pe acest miniruj Estee Lauder, decat sa dau banii astia pe un ruj de duzina, dar in marimea normala! De fapt, daca stau bine si ma gandesc, am vazut rujuri de duzina chiar mai scumpe de 29 de lei, asa ca, va trimit in parfumeriile Douglas sa va faceti un cadou frumos!
Ah, si sa nu uit! Estee Lauder mai are o promotie similara: minimascara si minigloss, 69 lei impreuna!



Lory's Blog spunea...

Doar atat? Pai e super tare...chiar daca e un mini-ruj! Eu am mereu cate un ruj sau doua in geanta:D
Iar pentru ca e Estee Lauder, poate va ajunge si la mine in gentuta! :)
Merci de pont!
Pupici

alina madalina spunea...

super nuanta

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search