marți, 17 februarie 2015

Apa de Toaleta Florala Brit Rhythm by BURBERRY



Burberry ne prezinta noul membru al familiei Brit Rhythm de dama, Apa de Toaleta Florala este inspirata din muzica si o are ca si imagine a campaniei de promovare pe celebra actrita si fotomodel britanic Suki Waterhouse.  In timp ce Brit Rhythm for Women (aparut in 2014) combina feminitatea puternica si o latura rock and roll intr-o aroma pudrat florala, Apa de Toaleta Florala este senzuala, florala cu o intorsatura fructata neasteptata. Note proaspete de top de fructe delicioase, lamaie siciliana si portocala se deschid pentru o nota de mijloc intoxicanta de iasomie egipteana, floare de lotus si liliac inrourat. Notele de baza de lemn ambrat, lemn uscat si mosc confera un final arzator.



FLACONUL

Prezentata in clasicul flacon rectangular de sticla Brit Rhythm, Apa de toaleta Florala are culoarea in tonuri de roz delicat cu lichidul roz si un ambalaj de un roz metalic delicat. Flaconul evidentiaza texturicontrastante atat netede cat si gravate care oglindesc neasteptatul miros.



SURSA DE INSPIRATIE - MUZICA

Colectia Brit Rhythm este inspirata de energia si anticiparea muzicii live. Muzica sta la baza tuturor activitatilor globale Burberry – de la defilari, evenimente si coloana sonora a platformei brandului dedicata talentelor debutante, Burberry Acoustic. 

CAMPANIA

Filmata la Londra, sub atenta coordonare a lui Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Executive Officer, lui Suki Waterhouse i se alatura muzicianul britanic George Barnett pentru a doua oara, amandoi purtand o geaca iconica de piele din colectia Burberry Brit. In culise, arzator si intim, campania se formeaza pe legatura intensa, energia si adrenalina, ce vine dupa finalul unui concert demuzica live. Campania va fi amplificata prin intermediul platformelor digitale inclusiv Facebook, Twitter, YouTube, Youku, Google+ Pinterest, Instagram si Burberry.com.

BEAUTY LOOK

Creat de Consultantul Artistic de Burberry Make-up Wendy Rowe, look-ul de beauty aduce sub luminareflectoarelor ochii care sunt bine definiti cu ajutorul  Burberry Effortless Liquid Eyeliner si Burberry Effortless Eyebrow Definer; pielea radiaza si are tonuri calde datorita unei straluciri subtile date deBurberry Fresh Glow BB Cream; buzele raman nude cu lips are kept nude si minimaliste cu o atingerede  Burberry Lip Mist in Trench Kiss No.211.

GAMA

  • Brit Rhythm For Women – Floral Eau De Toilette 90ml
  • Brit Rhythm For Women – Floral Eau De Toilette 50ml

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search