luni, 16 februarie 2015

beauty news L'Oreal: gama ELSEVE Ulei Extraordinar


Gama Elseve Ulei Extraodinar se adreseaza, in mod special, dar nu exclusiv, persoanelor al caror par sufera de deshidratare si de un grad accentuat de uscare: cuticula neregulata, aspect tern, lipsit de stralucire si de vigoare, fragilizare si tendinta de rupere. 
Eu nu am parul uscat, este normal spre gras, si am avut o experienta chiar foarte placuta atat cu samponul si balsamul Elseve Ulei Extraordinar, cat mai ales cu masca si uleiul hranitor. Asa ca nu va temeti sa le incercati, chiar daca nu sunteti, tocmai, in targetul acestei noi game! :)


Fibra capilara poate fi uscata de la natura sau poate deveni astfel. Cuticula unui fir de par uscat este neregulata si se poate exfolia. Astfel, parul devine tern, rebel si lipsit de stralucire. Cand parul creste, gradual, deteriorarea afecteaza fibra capilara pe toata lungimea sa cu diferite. Asa apar varfurile “inspicate” si inestetice.
Secretul formulelor Elseve Ulei Extraordinar consta intr-un echilibru perfect al ingredientelor adaptate fiecarui tip de par uscat: agenti de curatare delicati, agenti de ingrijire, agenti de ingrijire pe baza de ulei si apa. 

Nu mai putin de 6 uleiuri extrase din flori rare si recunoscute pentru beneficiile lor extraordinare sunt incluse in noua gama Elseve: macese- cu proprietati de regenerare excelente, musetel - cu rol de iluminare, in - pentru fortifiere, lotus - pentru un plus de catifelare, florare de tiara - pentru o hidratare intensiva si floarea soarelui - pentru hranire.

Textura Elseve Ulei Extraordinar Nutritie este una cu totul aparte: Samponul 
Elseve Ulei Extraordinar, L’Oreal Paris (16 lei) invaluie parul cu delicatete, are o textura fondanta care ofera doza perfecta de nutritie datorita tehnologiei speciale a gamei Ulei Extraordinar. Parul este intens hranit, dar fara sa fie ingreunat. Formula contine uleiuri din flori: macese pentru regenerare, lotus pentru catifelare, musetel pentru iluminare si floare de tiara pentru Hidratare.



Balsam Elseve Ulei Extraordinar, L’Oreal Paris (16 lei) hraneste parul, il disciplineaza si il parfumeaza cu un buchet minunat: mango, frezie, scortisoara, lemn de cedru, de santal, coacaze si nectarine.

Masca Elseve Ulei Extraordinar, L’Oreal Paris (30 lei) f
ace minuni cu parul foarte uscat! Pe langa faptul ca acesta devine usor de pieptanat si fluid, ii si ofera un o stralucire intensa.



coco spunea...

o sa incerc si eu uleiul, sun mare amatoare uleiuri pt par!

Anonim spunea...

Nu ingrasa parul?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search