sâmbătă, 28 februarie 2015

NOU! Pudra Rimmel LastingFinish 25H Dual Finish


Pudra Rimmel cu aplicare duală – uscată sau umedă – se aplică precum o pudră, însă acoperă ca un fond de ten lichid, ajutându-te să obţii acoperirea pe care ți-o dorești. Aplic-o uscată pentru un finishlight sau mediu sau umedă pentru un look profesional. Este waterproof, indiferent de condiţii. Controlează gradul de acoperire și maschează toate imperfecţiunile, pentru un finish perfect care durează până la 25 de ore.


Pudra extrem de fină, cu textură catifelată, se aplică uniform, fără a bloca porii sau a încărca tenul! Rezultatul este un finish uşor şi neted care durează timp îndelungat şi este un must-have pentru orice eveniment, oferindu-ți încrederea că vei arăta mereu perfect!

Într-un ambalaj compact cu oglindă şi aplicator tip burete, pudra este accesoriul perfect pe care să îl porţi mereu cu tine.

Cu Rimmel Lasting Finish 25H Dual Finish îţi va fi mai uşor să obţii acel look rezistent pe care ţi-l doreşti și acoperirea care nu te va dezamăgi.

Testat dermatologic.
Preț recomandat: 43 lei
Rokolla spunea...

Ma încânta aceasta pudra! Pare una foarte draguta si mi-a stârnit curiozitatea. Acum mai ramane sa o bage la Promoție in DM si ma declar pe deplin multumita

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search