joi, 26 februarie 2015

Syoss face KO matreata



Una din patru femei se confruntă cu mătreața, iar 43% dintre acestea au declarat că au în general probleme cu scalpul, fie diferite iritații, eczeme sau mătreață. Evident ca si barbatii se confrunta cu aceasta problema, ba chiar intr-o mai mare masura, as putea spune. Imi place sa cred ca femeile au, totusi, mai mare grija de parul lor si nu-si spala podoaba capilara cu spumant de baie pentru ca "mirosea frumos", asa cum am auzit eu ca fac unii barbati :) De aici si pana la aparitia unor aspecte nu tocmai placute in ceea ce priveste scalpul sau/si parul nu este decat o chestiune de timp. Pentru a combate toate aceste probleme, Syoss a lansat o gamă profesională 
de îngrijire a părului, sampoane care contin un ingredient-minune menit a da KO matretei.


Principala provocare când vine vorba de mătreață este recidiva. De multe ori, această afecțiune a pielii capului poate reapărea în timp dacă nu sunt îndepărtate cauzele, indiferent de produsul utilizat.

De aceea, folosind un compus inovator – platinum-standard Zinc pyrithione- care luptă împotriva cauzelor formării mătreții, Syoss a dezvoltat o nouă soluţie profesională de îngrijire a părului- Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100, şampon anti-mătreaţă, cu protecție anti-recidivă timp de 8 săptămâni.

Noua gamă Syoss luptă împotriva mătreții și a cauzelor formării ei, înlătură cu până la 100% eficiență scuamele de la prima spălare, calmează și restabilește echilibrul de hidratare al scalpului, redându-i aspectul sănătos. În același timp, conferă o senzaţie de prospeţime şi revigorare, datorită parfumului de grapefruit și măr verde.

Formula are la bază inovația platinum-standard Zinc pyrithione, un complex cu proprietăți anti-fungice și bacteriostatice, creat special pentru a acționa pe termen lung împotriva cauzelor mătreții (uscăciunea pielii, problemele fungice de la nivelul scalpului etc).


Noua gamă profesională anti-mătreață Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 este formată din două produse:

· Șampon anti-mătreață uscată Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Extrem, 500 ml

Preț: 17,49 lei

· Șampon anti-mătreață grasă/severă Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Anti-grease, 500 ml

Preț: 17,49 lei








Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search