duminică, 22 martie 2015

5 rujuri rosii pe care le ador



De cand m-am indragostit de rujul rosu, de foarte putin timp ce-i drept, odata cu maturizarea mea din mai multe puncte de vedere, mi-a trecut de cateva ori prin minte: oare cum am putut trai fara el pana acum?! Nu am niste buze iesit din cale afara de senzuale, nici carnoase, nici botoxate, ba chiar subtiri, insa chiar si asa mi-am propus sa folosesc rujul rosu ori de cate ori am eu chef! Nu stiu cat de bine arat in ochii altora, dar mie, buzele rosii imi ridica moralul, imi place sentimentul de incredere pe care mi-l confera rujul rosu si acestea fiind spuse, atat cat va tine acest coup de foudre dintre noi, ii voi ramane fidela!



Rujurile rosii nu sunt toate la fel! Desi la prima vedere ai putea avea impresia ca sunt identice, chiar daca le deosebeste o jumatate de ton, este suficient sa le schimbe total culoarea de pe buze. Mie nu imi plac cele sidefate sau lucioase, glossul rosu nici atat. Pe buzele mele nu arata bine, ma vulgarizeaza cumva si prefer sa le evit. Daca stau bine sa ma gandesc, imi plac o idee mai mult rujurile de-un rosu-fuchsia. Nu rosu-sangeriu, ci spre roz aprins. Un make-up artist mi-a recomandat acum multa vreme colorarea buzelor in culori puternice - rosu, fuchsia, mov, visiniu pentru ca, spunea el, imi evidentiaza culoarea ochilor, dar nu am avut curaj! Pana de curand.
Avand in vedere ca ochii nu mi-i machiez puternic niciodata, prefer fadurile de pleoape in culori pamantii, machiajul discret, natural, in tonuri de maro, bej, auriu sau doar eyeliner negru si atat! Astfel, buzele rosii se potrivesc de minune, chiar si in mijlocul zilei, efectul nefiind unul de paiata scapata de la circ! :)



In acest moment, preferatele mele sunt:

1. Biotissima by Life Care, preferatul Innei, apropo. Am cunoscut brandul Biotissima de curand si m-am indragostit iremediabil de acest ruj! Pe langa nuanta absolut superba, care mie mi se potriveste manusa, este foarte cremos, deosebit de rezistent, fara a usca o secunda buzele. Au fost zile cand l-am avut pe buze de dimineata si pana la miezul zilei si a ramas impecabil, chiar daca am baut cafea, am mancat, etc. Si este mat si matasos! Pur si simplu il ador! O sa mi-l cumpar multa vreme de aici incolo, dupa ce mi se termina cel pe care il am. Gama de machiaj Biotissima este disponibila numai online, AICI, pe site-ul Life Care, unde puteti vedea si ingredientele rujului, bio toate, dar si alte produse de make-up ale acestui brand.



2. Shiseido Perfect Rouge. Este cremos, rezistent, de-un rosu adorabil. Este perfect. Este Shiseido!



3. MAC Russian Red. Culoarea este fabuloasa, as putea spune ca este rosul perfect, fix nuanta pe care trebuie sa le aiba buzele dorit rosii. Din pacate, mie rujurile MAC imi usuca buzele. N-as putea spune de ce mie, pentru ca prietenele mele le adora chiar pentru aceasta calitate: ca hidrateaza buzele, le coloreaza foarte bine si nu le usuca. Ei bine, mie nu! Am cu toate rujurile MAC aceasta problema. Dupa o singura purtare trebuie sa aplic balsam de buze din belsug in zilele urmatoare. Dar, referindu-ma strict la nuanta Russian Red este cu adevarat superba!



4. Melkior Cosmopolitan Red. Face parte din categoria Shiny a rujurilor Melkior, are particule discrete stralucitoare, este foarte cremos si hidratant. L-am folosit si eu, si l-am imprumutat si unei prietene si vreme de doua ore cat ne-am plimbat prin mall ne-am minunat una in urechea celeilalte de textura minunata a rujului. Se simte matasos, foarte fin, intens pigmentat si cu o stralucire aparte. Il gasiti in magazinele Melkior (unul in AFI Cotroceni, langa patinoar) sau online, AICI.



5. Maybelline Ravishing Rose Color Sensational. Este un rosu-corai pentru buze ca doua fragute coapte bine, Chiar are gust de fructe si se simte foarte catifelat. Hidrateaza si coloreaza foarte bine, fiind si foarte rezistent, iar eu chiar nu sunt o purtatoare de ruj foarte comoda. Nu-l protejez in nici un fel atunci cand mananc sau beau ceva, ba chiar fac si baloane pana la urechi atunci cand mananc guma. Cand sunt eu cu mine, sa ne intelegem! Nu sparg baloane in urechile celor din jur! :)


 ***



Unknown spunea...

ce ambalaj interesant are Biotissima by Life Care

Lucica Lazar spunea...

Foarte dragute toate trei <3

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search