joi, 19 martie 2015

B.U. smoothie pentru duş cu iaurt si papaya


Cu o aromă fructată şi revigorantă, noul smoothie pentru duş B.U. Yogurt + Papaya este o doză de energie şi răsfăţ, ce combină proprietăţile revitalizanteale fructului de papaya cu cele hrănitoare ale iaurtului. 

B.U. in action este o gamă dedicată celor energice, cu un stil de viaţă modern şi activ, care transformă ritualul de îngrijire într-un mix de stări pozitive. 
Noul gel de duş My Smoothies! Yogurt +Papaya este un cocktail pentru piele – bogat în antioxidanţi şi vitamine, papaya ajută la menţinerea aspectului tânăr al pielii şi o lasă energizată şi catifelată. Spuma fină şi cremoasă se datorează iaurtului. Acesta oferă hidratarea necesară pentru o piele elastică, un aspect sănătos şi o atingere mătăsoasă. 

Noul produs beneficiază de complexul de agenţi hrănitori Nutri-Moist System, care oferă extra hidratarea ce redă elasticitatea pielii şi o catifelează. Pe lângă pielea vizibil îngrijită, ingredientele naturale şi parfumul lor delicat continuă să menţină starea de bine pe durata întregii zile, chiar după ce bucuria ritualului spumos s-a încheiat.


Gelurile de duş B.U. in action sunt disponibile în următoarele variante:
  • B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Papaya – and feelthe joy! – 9 lei
  • B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Fig – and feel pampered! – 9 lei
  • B.U. in action bingo Berries – and feel the boost! – 9 lei
  • B.U. in action cool Maracuja – and be refreshed! – 9 lei
  • B.U. in action funky Guava – and get tonified! – 9 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search