vineri, 13 martie 2015

Colectia de primere Make Up For Ever Step 1



MUFE nu mai are nevoie de nici o lauda si nu stiu cine poate numi un singur produs dezamagitor al acestui brand! Eu, una, nu! Fie ca vorbesc despre mascara, fond de ten sau rujuri, toate sunt la superlativ. Sa nu mai mentionez si pudra HD, care nu-mi lipseste din portfard de vreo trei ani incoace. Dar, o scurta prezentare a noutatilor va pot face! Asadar, in primavara 2015, Make Up For Ever, brand exclusiv Sephora, si-a imbogatit colectia de minuni cu o gama de primere, Step 1 se numeste, formata din zece produse, fiecare cu beneficiile si recomandarile lui, in functie de necesitatile tenului fiecareia dintre noi.


In colectia de primere Make Up For Ever Step 1 gasim:
  • Mattifying Primer: daca aveti tenul gras sau mixt si intampinati probleme cu rezistenta machiajului, in sensul ca, pana la jumatatea zilei deja va lucesc fruntea, nasul si obrajii, folositi primer-ul matifiant inaintea aplicarii fondului de ten. Are textura unui gel transparent, se absoarbe rapid si lasa pe ten o pelicula catifelata, matasoasa, fara nici urma de luciu.
  • Smoothing Primer: este potrivit persoanelor aflate la varsta primelor riduri, dar si celor mai tinere, dar care vor sa camufleze ridurile de expresie, liniile fine din jurul ochilor. Este usor colorat, insa la contactul cu pielea, isi pierde culoarea, calitate care il recomanda tuturor, indiferent de nuanta tenului, de la cele de portelan pana la cele mai bronzate. Confera un efect satinat pielii si uniformizeaza culoarea tenului, chiar si in cazul celor care se confrunta cu roseata cuperozica,
  • Hydrating Primer: are o textura fluida, contine un ingredient special, Hyaluronat, care actioneaza ca un magnet care retine apa in epiderma si previne deshidratarea tenului. Mentine pielea hidratata si catifelata ore intregi, chiar daca folosim fonduri de ten/pudre matifiante sau profuse de machiaj destinate pielii grase. Uneori, acestea au tendinta de a usca excesiv tenul si, sa nu uitam, si o piele grasa, care luceste, poate fi deshidratata! Folosit inaintea aplicarii machiajului, acest primer nu doar prelungeste viata acestuia, ci mentine si pielea hidratata!
  • Nourishing Primer: in mare parte, acest primer are o textura similara celui hidratant, tot pe baza de apa, insa ceva mai onctuoasa. Contine si unt de Shea, ceea ce il recomanda mai putin tenurilor grase/mixte si mai cu seama celor uscate, devitalizate, care au nevoie de un plus de hidratare. 
  • Redness Correcting: este verde! Da, verde-oliv, dar nu va speriati! Este destinat persoanelor cu un subton rosu al pielii, atenuand cu brio acest aspect si, in complicitate cu fondul de ten, va va ajuta sa obtineti un aspect sanatos al pielii, fara urma de roseata. Contine un pigment special, Spectraflex, care va oferi luminozitate si o nuanta uniforma, naturala pielii. Aplicati doar o cantitate mica de produs, pe fata si gat - la nevoie, si pe decolteu- inaintea fondului de ten si nu va va mai intreba nimeni daca sunteti nervoase sau daca va doare capul! :)

  • Radiant Primer- Pink: este rozaliu si schimba discret nuanta palida a tenului. Face minuni in cazul celor cu pielea foarte alba, foarte palida, cenusie, conferindu-i prospetime, un aspect sanatos, luminos, radiant.
  • Radiant Primer- Light Blue: este potrivit atat celor cu pielea alba, car si celor cu un subton rosu al tenului. Uniformizeaza culoarea si ofera un look fresh, proaspat, luminos.
  • Radiant Primer- Peach: are o nuanta piersicie (sper ca exista acest cuvant!), are efecte similare primerelor anterioare, numai ca acest subton usor portocaliu il recomanda tenurilor palide, lipsite de culoare, cenusii. Poate fi folosit si in zona cearcanelor, de persoanele care vor sa camufleze cenusiul din jurul ochilor.
  • Radiant Primer- Yellow: face cu adevarat minuni pe pielea bronzata! Confera acel glow pielii bronzate, ca-n pictorialele lui Jennifer Lopez de la malul marii. 

  • Radiant Primer- Caramel: este maro foarte inchis, rosiatic, deci nu il folositi daca aveti cuperoza sau un subton rozaliu/rosu al pielii, dar nici daca aveti tenul de portelan. Este potrivit celor cu tenul foarte inchis la culoare sau persoanelor foarte bronzate. Potenteaza acea nuanta de caramel a pielii, o face sa radieze de sanatate, fara a-i schimba culoarea.

Costa in jur de 140 de lei fiecare si le gasiti exclusiv in SEPHORA!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search