miercuri, 18 martie 2015

Concurs Lancôme: spune-mi de ce este frumoasa viata ta si castigi un parfum "La vie est belle"!




Multa cerneala a curs, din penita celor mai intelepti dintre intelepti, de la incepurile lumii si pana astazi, in incercarea de a da o definitie fericirii. "Suma totala a nenorocirilor care inca nu ni s-au intamplat, se numeste fericire", spunea Romulus Dianu, Alexandre Dumas concluzionand acelasi lucru: "Nu există nici fericire, nici nenorocire pe lume; există doar compararea unei stări cu cealaltă si atata tot. Doar cel care a simtit nefericirea cea mai cumplită e in stare sa simta cea mai mare fericire", insa poate cea mai frumoasa definitie, din punctul meu de vedere, este cea a lui Octavian Paler: "Fericirea nu inseamna sa ai ceea ce doresti, ci sa doresti ceea ce ai".



"Sunt frumoase, nu zic "nu", dar eu nu prea am nevoie de jucarii. Nici dulciurile nu ma fac foarte fericit, desi celorlalti copii le plac, ei sunt mai micuti si se bucura... Dar eu nu vreau nimic din toate astea. Imi doresc doar sa vina mami acasa si sa ma ia de aici!", mi-a spus in iarna, inainte de Craciun, un copilas din centrul de plasament Robin Hood unde am mers cu daruri, impreuna cu alti cativa prieteni. "Mami este singura care ma face fericit, nici nu vreau sa-mi aduca nimic din Londra, doar sa vina sa ma ia de aici, ca eu langa ea sunt cel mai fericit!", a incheiat pustiul, caruia deja ii siroiau lacrimile pe obraji. 
M-a emotionat foarte tare si mi-a parut atat de rau pentru el, insa acela a fost un moment al vietii mele in care am constientizat cat de fericita trebuie sa fiu, pana la urma!
Am parinti si bunici in viata, sanatosi, multumesc lui Dumnezeu, prieteni dragi si adevarati, care ar veni oricand in toiul noptii la usa garsonierei mele inchiriate, daca as avea nevoie de ajutorul lor!  
Intr-o perioada a vietii mele sufeream ca nu sunt mai inalta, ca nu am bustul mai mare, ca am nasul nu-stiu-cum, ca am parul drept si nu ondulat, ca nu am picioarele lungi si subtiri. Mi se parea ca-s tare oropsita ca m-am nascut asa! Intre timp m-am maturizat si, odata cu anii stransi in buletin, mi-a venit si mintea la cap! Poate pentru ca am trecut si prin experiente nu tocmai fericite, am intalnit oameni care se rugau la finalul fiecarei zile sa le mai fie data inca una, pentru care o zi frumoasa insemna una fara dureri, suferinta si lacrimi. Am vazut cum arata nefericirea si am realizat cat de norocoasa sunt eu, fix asa cum sunt, cu toate "defectele" mele, nascuta fix in familia mea, avand exact prietenii pe care ii am si traind, in cele mai mici detalii, viata pe care o traiesc!
Alergand dupa himere si fericiri superficiale ale acestei vieti, uitam ca, totusi, fericirea este sub ochii nostri, in imbratisarile parintilor, in mangaierile calde ale bunicilor, in perna moale pe care o avem sub cap in fiecare noapte, in supa calda pe care o avem in farfurie zi de zi, in sanatatea copiilor nostri. 
Acum, cand scriu randurile acestea sunt foarte obosita, nu extrem de impacata cu ceea ce traiesc, as avea nevoie de mai mult, dar tocmai ce m-a sunat mama sa-mi ureze "Noapte buna!", iar mai apoi bunica mea draga, a carei voce imi descreteste intotdeauna fruntea si reuseste sa-mi calmeze si alunge toate gandurile urate.
Si da, viata mea este frumoasa! 
Si pentru atata lucru, poate nesemnificativ pentru unii, afirm cu emotie si convingere ca viata mea este frumoasa si este datoria mea sa scot la lumina acele elemente care ma fac fericita, sa la apreciez si sa le las sa-mi mentina zambetul pe buze!

Mi-ar placea tare mult sa-mi spui cel putin trei motive pentru care poti afirma "Viata mea este frumoasa!" si, impreuna cu Lancôme Romania, te voi premia cu un parfum "La vie est belle"! N-as putea sa aleg cel mai frumos raspuns pentru ca fiecare este special pentru cel care il scrie, asa ca voi alege prin tragere la sorti o norocoasa!



Parfumul "La vie est belle" care va merge la una dintre voi este un parfum floral-fructat, gurmand, ce reprezinta improspatare si fericire. 
La primul impact, La Vie Est Belle incanta cu esenta de coacaz negru suculent si pere dulci interesante. In inima parfumului gasim note de iasomie, floare de iris si portocale. Mirosul de baza este dat de boabe unice de tonka, nuci, patchouli delicioase, exotice si vanilie jucausa.
Parfum a carui imagine este Julia Roberts simbolizeaza frumusetea de a trai, fiind o combinatie echilibrata de frumusete, putere si persistenta. Flaconul original prezenta o panglica in jurul gatului ca aripile unui flutur, ducand astfel cu gandul la ideea de libertate.

Asadar, te invit sa:

- dai Like pe Facebook paginilor Lancôme Romania si Pentru Dive
- share concursului la pagina voastra
- lasati un comentariu aici, in josul postarii, pe Facebook sau intr-un mail trimis la divedecarton@yahoo.com, care sunt fericirile voastre, ce anume din ceea ce traiti si simtiti va poate face sa afirmati "Viata este frumoasa!". Fie ca aveti un job minunat, o familie iubitoare, o casa frumoasa sau prieteni mereu aproape la bine si la greu, mi-ar placea sa ne ridicam unii altora moralul si sa aducem la lumina elementele frumoase din viata noastra pe care, poate uneori si pe nedrept, le uitam!

Aveti timp pana pe 25 martie! :)




Update:

Va multumesc tuturor celor 412 oameni dragi care v-ati inscris in cursa pentru un parfum La vie est belle, dar din pacate am unul singur de dat si norocul a fost, astazi, de partea celei care a semnat "o piticoata fericita" (karmen_***@yahoo.com)!
Felicitari si astept un mail cu datele date complete pentru a putea primi premiul! Sa te bucuri de el, este cu adevarat senzational, si m-as bucura sa-ti faca viata, deja fericita, un picut mai frumoasa! :)
Celorlalte va spun sa nu va intristati foarte tare! Am deja inca un parfum minunat pentru voi!
Ramaneti aproape!
xoxo

Unknown spunea...

Viata este frumoasa cand ma intalnesc cu prietenele si ne petrecem cateva ore impreuna, cand merg sa-mi vizitez nepotii si ne jucam impreuna toata ziua, cand fac cadouri celor dragi si mi se umple sufletul de bucurie sa ii privesc fericiti.
Like Fb: Ana-Maria Frincu
Share: https://www.facebook.com/anamaria.frincu.3/posts/659498417495776?pnref=story

MARY ANTON spunea...

fb: Marilena Anton
share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/734544583327699?pnref=story
Viata mea este frumoasa pentru ca ma simt o femeie si o mama implinita, am 2 copii minunati pe care ii iubesc fosrte mult si dragostea sotului meu.Mai mult nu as putea cere pentru ca sunt foarte fericita.

Unknown spunea...

Viata este frumoasa deoarece ea ne-a fost data sa o traim o sngura data .Viata merita traita macar si numai din curiozitate .Viata este frumoasa chiar acum cand multumesc lui Dumnezeu m-am trezit intr-o noua zi cu un minunat soare ce imi bate in geam si imi mangaie fata si trupul dar mai alers sufletul ..viata e frumoasa prin oamenii ei, prin pomi, prin coopi, prin zambetele lor , sotiile lor , viata e frumoasa cu toate starile , de bucurie sau de tristete ...viata e viata si merita traita , e numai una .Traiti, iubiti, zambiti ! O , optimista incurabila .

Unknown spunea...

Viata este frumoasa deoarece ea ne-a fost data sa o traim o sngura data .Viata merita traita macar si numai din curiozitate .Viata este frumoasa si acum cand multumesc lui Dumnezeu ca m-am trezit intr-o noua zi cu un minunat soare ce imi bate in geam si imi mangaie fata si trupul dar mai alers sufletul ..viata e frumoasa prin oamenii ei, prin pomi, prin zopi, prin zambetele lor , sotiile lor , viata e frumoasa cu toate starile , de bucurie sau de tristete ...viata e viata si merita traita , e numai una .Traiti, iubiti, zambiti ! O , optimista incurabila .

Florina Matei spunea...

Viata este frumoasa datorita familei mele, datorita fetitelor si sotului

Mikyangel spunea...

Am un baietel minunat de 3 ani si 9 luni, sunt iubita si am un blog, toate lucrurile astea la un loc imi fac viata foarte frumoasa! Mai sunt si alte motive care imi aduc fericirea in fiecare zi, dar astea sunt cele mai importante.

Unknown spunea...

Pe mine orice lucru ma face fericita. E plin internetul de sfaturi cum sa te bucuri de orice ti de intampla-pentru ca nimic nu e intamplator. De exemplu sunt cea mai fericita cand e soare afara, sau cand imi vad sotul venind, cand inca imi mai aud si vad mama, cand imi zambeste nepotelul meu. Lucruri simple, care nu pot fi cumparate cu nici o avere.

Share: https://www.facebook.com/lorena.pintilie.7/posts/10203934287509685

Corina Corina spunea...

Sunt indreptatita sa cred ca viata este frumoasa atunci cand sunt sanatoasa, cand reusesc sa merg si eu la o cafenea si la shopping cu prietenele ( pentru ca am din ce in ce mai putin timp liber),cand imi cumpar un parfum sau o bijuterie mult dorita....insa cel mai fericita ma simt cand daruiesc celor dragi cadouri si vad fericirea pe chipul lor...e un sentiment unic !!!

FB; Corina Cosa

Unknown spunea...

Un concurs cu adevarat minunat!:) Multumim!:)
Sunt multe lucruri pentru care pot sa afirm ca viata mea este minunata!Siguranta si caldura caminului meu.Linistea in suflet.Munca pe care o ador.Prietenii de suflet care imi sunt alaturi.Toata dragostea oamenilor care se reflecta asupra mea la fiecare pas:)
Nume fb:Vaga Claudia
share:https://www.facebook.com/vagaclaudia

IULIA SAVA spunea...

FB:Iulia Sava
SHARE:https://www.facebook.com/iulia.sava.56/posts/330847000442362?pnref=story
Fericirea mea este ca traiesc si ma bucur de viata alaturi de cei dragi

Honey spunea...

Viata mea este frumoasa pentru ca sunt sanatoasa, pentru ca mi-am gasit cariera ideala si pentru ca iubesc!

Unknown spunea...

Sunt fericita pentru ca :
1 - am părinții și iubitul lângă mine
2 - iubesc
3-sunt iubita

Paula Maria spunea...

Share :https://www.facebook.com/paulamaria91/posts/336225089907667?pnref=story

Viata mea este mai mult decat frumoasa pentru ca iubesc si sunt iubita,respectata si apreciata .Mai am un motiv, recent mi-am gasit un nou job, sunt intr-o echipa cu oameni buni si asta ma bucura foarte mult.

Unknown spunea...

Viata mea e frumoasa pentru ca exist, pentru ca sunt sanatoasa si pentru ca aduc fericire celor din jurul meu !

Anonim spunea...

Hey! Multumim pentru un concurs asa fain! Care sunt fericirile unei fete de 25 de ani? Fericirile sincere si nealterate? Ele ar fi multe... Diminetile insorite de vara cand, prin geamul intredeschis se aud pasarile ciripind, cafeaua bauta pe terasa alaturi de sotul meu, calatoriile spontane de weekend, mersul in parfumerii si testarea a cat mai multe arome (ma destreseaza total si ma umple de fericire), intalnirile cu parintii mei haiosi, telefonul dat de fratele meu sa ma anunte de o alta nota buna luata in sesiune, condusul masinii mele micute, vizitele pe care i le fac dragii mele bunici, mangaiatul pisicii, inotatul in mare si multe altele. Viata intreaga e compusa din fericiri mai mari sau mai mici! :) Contul de facebook este Paun Ela (https://www.facebook.com/paun.ela.73). Am dat like paginii tale si a celor de la Lancome plus share concursului pe pagina mea. Pupici! Ela

Durac Mihaela spunea...

Fericirea mea cea mai mare sunt copii mei.Ei imi infrumuseteaza fiecare zi.O alta fericire a mea este ca am o casnicie frumoasa,ne iubim mult si ne respectam.Deasemenea fericirea mea este faptul ca sunt sanatoasa si ma pot bucura de toate placerile vietii si chiar pot spune ca Viata este frumoasa!

Nicoleta Agache spunea...

Sunt santoasa,iubita si am o familie frumoasa.
share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/818010398290354?pnref=story

mihaelamicu2001 spunea...

Pentru fetita mea vreau sa traiesc mult si frumos

mufturel oana spunea...

In primul rand sunt fericita pentru ca sunt santoasa,pentru ca in fiecare dimineata cand ma trezesc ma intampina zambetul sotului meu care ma priveste cum dorm si imi ureaza"Buna dimineata".Asta este al doilea mare motiv pentru care sunt cea mai fericita si viata mea este frumoasa.Cred ca tot ce faci zi de zi iti face viata mai frumoasa,zambetul nepotilor,imbratisarea parintilor,rutina de zi cu zi.Pot sa spun cu mana pe inima ca viata mea e frumoasa si fericita!!

Unknown spunea...

Viata mea e frumoasa pentru ca am parte de doi copii minunati, care imi presara in sufelt atata fericire, de nu exista cuvinte sa o descriu!

Tatiana Sorina spunea...

Am trimis e-mail :vs_tatiana@yahoo.com
share:https://www.facebook.com/tatiana.sorina/posts/933183130059938?pnref=story
Multumim!!! :*

Tatiana Sorina spunea...

am trimis e-mail:vs_tatiana@yahoo.com
share:https://www.facebook.com/tatiana.sorina/posts/933183130059938?pnref=story
Multumim!!! :*

NADIA CANDREA spunea...

Buna!
fb: nadia alina candrea
share: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/966576110029065?pnref=story
Viata mea e frumoasa din atat de multe motive, la care se mai adauga altele si altele pe masura ce zilele trec...
Viata e frumoasa pentru ca eu aleg sa fie asa, pentru ca sunt optimista si plina de viata, pentru ca imi place sa ii vad fericiti pe cei care ma inconjoara, pentru ca imi place sa fiu alaturi de cei pe care ii iubesc! Viata este frumoasa pentru ca m-am implinit ca om si ca femeie, pentru ca am o familie frumoasa, pentru ca am o fiica care imi seamnana si un sot iubitor si rabdator. Viata e frumoasa pentru ca asa aleg eu SA FIE, zi de zi!
Multumesc!

emilia1989 spunea...

Viata mea este frumoasa deoarece sunt iubita, apreciata, respectata dar mai ales pentru ca sunt sanatoasa!

Unknown spunea...

fb share: https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/968041756559532

"Viata este frumoasa". Acum 9 luni nici macar nu indrazneam sa gandesc asa ceva. Eram doar un om pesimist si trist. Dar cum le randuieste Doamne-Doamne pe toate si mi-a trimis in cale un om minunat care mi-a dat lumea peste cap. E jumatatea mea. Datorita lui azi zambesc si am curaj sa strig viata poate fi frumoasa. Iubirea noastra imi infrumuseteaza viata, ma face sa ma bucur mai mult sa apreciez mai mult, sa fiu eu. Familia e un alt motiv pentru care exista frumusete in viata mea, ea mi-a daruit tot ce a putut sa-mi fie bine, m-a crescut si datorita familiei am acum principii si valori. Le multumesc. Lucrurile marunte de care ma indragostesc copilareste imi fac viata frumoasa. Cum ar fi, parfumurile <3 trandafirii <3 mancarea buna si dulciurile delicioase :D. Dar n-as fi indraznit sa vad aceste minunatii care ma fac sa afirm ca "viata este frumoasa"... daca n-ar fi aparut el in viata mea. Chiar daca ne despart 400 km, reusim sa rezistam si sa-i invingem de cate ori putem. Iubesc, sunt iubita si da, viata este frumoasa! :)

coco spunea...

Sunt bunicaaaa :)))...mai este nevoie de ceva?
fb-Oprea Cami
https://www.facebook.com/oprea.cami.9/posts/864884180220112

Bonnye spunea...

Pot afirma ca viata e frumoasa in primul rand pentru ca sunt sanatoasa si am alaturi parinti, frate, iubit, bunici sanatosi si iubitori. Facultatea pe care mi-am ales-o ma multumeste, jobul imi aduce satisfactii si ma ajuta sa imi indeplinesc dorintele materiale, chiar ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu pt tot.
Am dat like si share cu numele Alina Dumitrascu.

Anonim spunea...

Mihaela Grigoras
share : https://www.facebook.com/mihaela.grigoras.10/posts/773755452678525?pnref=story
Viata e frumoasa atunci cand toti cei dragi sunt bine, cand copiii sunt sanatosi si veseli si iti fac doar suprize placute, cand pot sa le asiguri tot ce au nevoie pentru o crestere si o educatie exemplara, cand ne permitem sa mergem cu totii in concediu, impreuna. Viata e frumoasa cand iesim la padure , cand culegem cirese, cand jucam Colonistii din Catan, etc.

claudia hossu spunea...

FB;HOSSU CLAUDIA
SHARE;https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/986218888062460?pnref=story
GFC;CLAUD1A04
GOOGLE;HOSSU CLAUDIA
TWITTER;HOSSU CLAUDIA
VIATA FERICITA ESTE ALATURI DE SOTUL MEU PENTRU CA IL IUBESC SI IL ADOR MA FACE FERICITA PENTRU CA ,MA IUBESTE SI IMI FACE SURPRIZE FRUMOASE.AS MERGE PINA LA CAPATUL LUMII AS ZBURA PE O MARE DE TRANDAFIRII.

Anna Rose spunea...

Mă face fericită să-i știu sănătoși pe toți ai casei, părinți,bunici, frati. Mă fac fericită momentele când pot ajuta și pot fi de folos celor din jur.Mă face fericită liniștea oamenilor pe care-i iubesc.

Anonim spunea...

Draga mea, imi cer scuze daca nu se poate vizualiza share_ul pe care l-am dat, nu stiu sigur daca tu-l vezi sau imi face mie figuri. Repostez link_ul cu share https://www.facebook.com/paun.ela.73/posts/854505211254622
Pupici! Ela

Adina spunea...

Viata e frumoasa pentru ca am niste copii frumosi, sanatosi (slava Domnului), un sot iubitor si pentru ca ma pot bucura de alte placeri ale vietii: un concediu reusit, un film bun, ciocolata fina, etc. Viata e frumoasa cand ai sanatate fizica si psihica astfel incat sa poti aprecia frumusetile ei.
https://www.facebook.com/ApurAdina.Simona

MichelyL spunea...

Pe primul plan se afla fata mea de 8 ani, ea este motivul pt care pot sa spun ca viata e frumoasa. Este vesela, sanatoasa, frumoasa, isteata, imi umple viata.
Al doilea motiv este faptul sa sunt nasatoasa si uneori norocoasa si nu in ultimul rand faptul ca am o persoana speciala in viata mea pe care o iubesc enorm, iubitul meu langa care nu am cum sa ma plictisesc niciodata.
FB: Mihaela Luca

Pastiu Maria spunea...

Viata mea este frumoada deoarece sunt iubita, iubesc si voi iubi Forever!

anuska spunea...

FB: Anuska Ana
Share: https://www.facebook.com/anuska21/posts/10200394062210930?pnref=story
GFC: anuska

Viaţa mea este fericita si frumoasă,iar daca nu este incercsa o fac, ajutata bineinteles de familia mea, deprietenii mei de oamenii frumosi si pozitivi decare sunt inconjurata. Nu este totul numai fericire darin mare parte este asa pentru ca amgrija ca starea mea de spirit sa fie mereu daca nu foarte buna macar buna.

Unknown spunea...

Viata mea este frumoasa pentru ca am o familie frumoasa o fetita minunata un sot frumos si intelegator deci consider ca viata mea nu este numai frumoasa este minunata alaturi de cele mai dragi fiinte!!!

CUVINTE RATACITE spunea...

Ai mei parinti sunt vii si sanatosi( in limitele varstei), sora e bine si pare mai fericita acum, mai frumoasa pe zi ce trece si fata ei, nepoata mea, creste si e din ce in ce mai misto, desteapta si plina de idei nastrusnice si ii iubesc la nebunie, mai am cativa prieteni, nu multi, de la care invat cate ceva in fiecare zi, gen sa am rabdare sau sa ascult, multumesc ca ii am si ca imi ofera momente de fericire cand stau de vorba cu ei sau ma joc cu copii lor . Locuiesc intr-un oras frumos, intr-o alta tara decat Romania si ma bucura enorm cand mai descopar inca o straduta frumoasa sau ma plimb printr-un parc frumos, o mica fericire la care nu visam acum ceva vreme. Zilele cu soare sunt mici fericiri si imi umplu ziua. Si ar mai fi multe lucruri mici, care imi imfrumuseteaza zilele, gen o melodie ce nu am auzit-o de mult, sau un catel pe strada. Multumesc ca mi-ai dat ocazia sa imi spun micile momentele de fericire. Ps. Azi am descoperit "invartita" la un magazin turcesc, un soi de rulada/colac cu multa nuca, zahar, putina cacao, mama obisnuia sa o faca cand eram mai mici.
ccarmenelena - fb, smilingelf@gmail.com

Mirela Gavrila spunea...

Viata e frumoasa si merita traita doar pentru a simti bucuria si veselia din ochii copiilor mei, rasul lor ce umple casa , plimbarile facute in familie, concediile alaturi prieteni, muzica pe care o asculti zi de zi, pana si glumele nereusite ale altora care te fac sa ridici coltul gurii merita sa fie traite, dar mai ales cand copiii iti spun "Mami, te iubesc!" sau cand sotul iti spune "Iubito, te astept !"

Anghel Adela Rozalia spunea...

Viata mea e minunata alaturi de fetele mele, care imi dau un imbold in fiecare zi, sutele de desene pe care mi le face cea mica si nenumaratele declaratii de dragoste :"te iubesc, mami!", zambetul lor, fericirea lor, imbratisarea lor!! Sunt cea mai fericita mamica! Imi place natura, padurea cu mirosul ei proaspat, imi place aerul, soarele, imi place VIATA!

Unknown spunea...

https://www.facebook.com/danielavioleta.rafay/posts/671372756321740 FB danielavioleta.rafay "Viata era frumoasa dar de cand mi-am recapatat sanatatea este minunata pot trai clipe fericita alaturi de cei dragi,de prieteni iubesc chiar si picatura de ploaie,iubesc florile,frunzele copacii,viata cu adevarat iubesc frumosul,fiecare pagina a vietii mele cu dimineti frumoase,cu zambete,cu deliciile preferate,ma iubesc pe mine acum Viata este frumoasa!acum da pot sa strig asta!!!iubesc parfumul florilor,cu simfonia lor de culori fiecare anotimp are farmecul ei cu povestea ei din pagina vietii iubesc cerul cu constelatia lui sclipitoare precum o rochie de seara,luna,soarele care ne incalzeste gingas cu razele sale jucause Viata este frumoasa!!!

Jane spunea...

FB:Janeta Ivan
GFC:jane(janeta_20072001)
Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/378893512235223
Fericirea pentru mine este ca ma simt o femeie realizata si implinita am o fetita superba si un sot iubitor care ma fac zi de zi sa ma simt minunat pentru ca ii am langa mine, zambetul fiicei mele imi da energia intregii zi oricat de posomorata ar fi ea ,sotul imi este alaturi in tot ceea ce fac si ma sprijina foarte mult nu-mi mai pot dori decat sanatate mie si celor dragi sa ne putem bucura de tot ce este frumos in aceasta lume.

Unknown spunea...

Viata mea este mult mai frumoasa de cand am nascut-o pe micuta M. Ea este cea mai mare fericire a mea. Alaturi de fetita mea mai pot enumera la frumusetea vietii mele faptul ca am o familie sanatoasa, fericita, unita.
Am dat share https://www.facebook.com/cristina.pieptea/posts/1020782291268724?pnref=story

Unknown spunea...

fB Ene Maria
share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=363488527172550&id=100005342163092&pnref=story
Eu cred ca viata e frumoasa pentru ca,cred in iubire, in bunatate, cred in ziua de maine

Coman Didina spunea...

Viata este frumoasa pentru ca am o familie minunata!

Unknown spunea...

FB: Claudia Simion
Share:https://www.facebook.com/claudia3187/posts/10153170548294805?pnref=story
Viata mea este frumoasa deoarece: am un iubit pe care il iubesc,care imi este alaturi de 9 ani si ne vom casatori in vara.Am o mama care ma sustine si ma iubeste. Iar al treilea lucru care ma face sa simt ca viata e frumoasa , este pasiunea pentru citit , pe care mi-am redescoperit-o si o data cu ea, inspiratia de a scrie in sfarsit , prima mea carte.

Padureanu Tatiana spunea...

Simt cu adevarat ca viata e frumoasa atunci cand merg si calatoresc pe taramuri noi,plimbarile pe plaja seara tarziu, sunt placerile mele pe care le fac cand am ocazia.

Unknown spunea...

Viata este frumoasa pt ca am sunt o mamica implinita, am 2 copii minunati,un job bun si tot ce imi mai doresc este sanatate pt toata lumea,si pt mine si familia mea. Iar premiul ar intregi fericirea.
https://www.facebook.com/dialog/share?app_id=87741124305&href=http%3A//www.youtube.co

Unknown spunea...

Viata este frumoasa!!! Am o familie frumoasa in care exista dragoste si intelegere. Suntem sanatosi si suntem fericiti ca ne avem unul pe altul. Asta cred eu ca este cel mai improtant si asta ma face pe mine fericita si multumimita si pot sa afirm ca VIATA E FRUMOASA!!
Ioana Dumitru
https://www.facebook.com/ioana.dumitru.5686/posts/446803225495767?pnref=story

Unknown spunea...

Viata este frumoasa si merita traita,eu una profit de fericirile pe care mi le ofera viata ,familia ,prietenii,fiul meu care este totul pentru mine ,ma face sa merg mai departe si sa traiesc viata frumoasa alaturi de ei /
fb;https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/776894389054251

hossu emil spunea...

FB;EMIL HOSSU
GFC;EMILH816
SHARE; https://www.facebook.com/Hossu.Emil/posts/807186392692911?pnref=story
VIATA ESTE FRUMOASA PENTRU CA SOARELE A RASARIT N ZORI SOTIA MI-A SPUS TE IUBESC A FOST CEL MAI ADORABIL MOMENT CARE MA UMPLUT DE FERICIRE PENTRU SURISUL EI CARE IMI UMPLA INIMA DE BUCURIE MERITA ORICE.

Xandra spunea...

FB: Fantasy Corner
Share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=825094047584009&id=556376387789111
Email: xandra_il89@hotmail.com
Faptul ca imi am familia alaturi ,ma face fericita!
Multumim!
Xoxo

Anonim spunea...

FB: Laura Delia
link share:https://www.facebook.com/delia.lauraa/posts/923412894364955?pnref=story
Viata mea este frumoasa pt ca in fiecare dimineata cand ma trezesc am o persoana minunata alaturi de mine care ma respecta si ma rasfata, are grija de mine si ma sustine in tot ceea ce fac.

Unknown spunea...

VIATA ESTE FRUMOASA ATUNCI CAND AI LANGA TINE PRIETENI PUTIN DAR BUNI,IN CARE SA TE APRECIEZE,ATUNCI CAND AI O FAMILIE SI UN SOT CARE SA TE IUBEASCA SI SA TE PLACA ASA CUM ESTI.Viata este frumoasa,atunci cand esti respectata,iubesc si sunt iubita :)

Cinthya Lorena spunea...

Share: https://www.facebook.com/catherine.158756/posts/942094132491726

Pentru mine, fericirea inseamna pisica mea, gradina mea, si omul de langa mine :)

Lacra Lacry spunea...

Buna. Sunt fericita si am o viata minunata, frumoasa, asa cum mi-o doresc <3 pentru ca : am sanatate, iubire si multe..multe impliniri!

Anonim spunea...

Ghizdavu iuliana simona ;Viata mea este frumoasa si sunt fericita pentru ca traiesc si ma trezesc in fiecare dimineata ,sunt fericita si am o viata frumoasa pentru ca baiatul meu si sotul meu sunt sanatosi ,aceste lucruri inseamna pentru mine fericire si viata frumoasa

Anonim spunea...

Ghizdavu iuliana simona ;fb;iuliana simona ghizdavu ,share;https://www.facebook.com/iulianasimona.ghizdavu/posts/1556450417965888?pnref=story

Cristina spunea...

Fericirea mea este Iubitul meu. Am un iubit minunat care mereu mă face să zic „Viața e frumoasă!”

LARI spunea...

Viata e mai frumoasa de cand a aparut baietelul meu, este frumos sa fii mama.
fb:Mardare Larisa Delia
share:https://www.facebook.com/gradinariu.larisadelia

Raluca spunea...

Share-https://www.facebook.com/AbeautifulDayWithMagnetzica/posts/800816636640544
like- andreescu raluca
Viata mea este frumoasa..ma simt binecuvantata si multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru minunile din viata mea, pentru ca ma iubeste si mi-a dat o viata perfecta..Pentru ca nu imi doresc mai mult decat am, pentru ca reusesc sa iert usor, pentru ca apreciez doar ceea ce este important..pentru ca am cel mai bun sot din lume, pentru ca zilnic aud cuvantul mami din gurita micutei mele, pentru ca in curand va veni pe lume si Matei :)..dar cel mai important pentru ca am trecut prin multe greutati..dar am avut un sprijin, am avut un umar pe care sa plang..l-am avut pe El ..iubirea mea..sotul meu drag...Iar Dumnezeu mi-a dat curaj si incredere sa merg mai departe...mi-a dat o familie perfecta, o viata fericita :)

Unknown spunea...

Viata mea e frumoasa, cu bine si rele pentru ca altfel cred ca ne-am plictisii numai de bune, e frumoasa pentru ca sunt sanatoasa si eu si familia mea - lucrul cel mai important pentru mine, viata e frumoasa pentru ca am sansa de a ma trezi in fiecare dimineata si de a zambii cunoscutilor si necunoscutilor - zambetul e cadoul gratis pe care ma bucur din suflet intotdeauna cand il ofer cuiva si din partea acelui cuiva primesc in schimb alt zambet, e frumoasa pentru ca dorm in parul si in tara mea chiar daca viata e grea, e frumoasa pur si simplu, e minunata cand esti sanatos si ai putere sa faci totul pentru ca totul sa fie frumos

Carmen Tender spunea...

FB:CARMEN MARYLENA TENDER,SHARE:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/1108687309148472?pnref=story
Ce ma face fericita sunt lucrurile simple...fie privirea dulce a unui copil in parc sau zumzaitul albinelor..o floare frumos colorata si bineinteles...caldura familiei mele.Totul este un intreg uneori razlet..dar merue plin de iubire si fericire!

Unknown spunea...

Viata mea este frumoasa, pentru ca ma regasesc in ea.Este asa cum cred ca se cuvine sa fie pentru mine.Am parte de liniste interioara, lucru pretios, care imi confera armonia cu mine insami. Am langa mine persoana potrivita, am un job care ma multumeste emotional.Ma trezesc in fiecare zi cu un scop; si oricat de marunt ar parea acel scop, imi da motive sa gandesc ca da, viata mea este frumoasa!

Unknown spunea...

Viata mea e frumoasa din lucrurile simple,faptul ca sunt sanataosa,ca am o familie sanatoasa,faptul ca uneori stau si ma uit la soare cum ma incalzeste,ca pot fi eu insumi,toate sunt frumoase ,dar cea mai frumoasa fiinta e fetita mea

Anonim spunea...

FB: Lucian Marius
link share:https://www.facebook.com/luciaan.mariuss/posts/812268358827844?pnref=story
Viata mea este frumoasa pt ca in fiecare zi cand ma trezesc am unde sa plec de acasa deoarece am un loc de munca si pt ca am alaturi de mine o persoana minunata care ma iubeste si care are grija de mine

Popescu Ioana Cristina spunea...

Ceea ce ma face sa spun "Viata e frumoasa" este momentul acela in care ma pot relaxa alaturi de prieteni si familie fara sa ma gandesc la grijile cotidiene!

MIKA spunea...

Viaţa este frumoasă deoarece şi pentru că EXIST...ZÂMBESC, IUBESC...soarele, luna, răsăritul şi apusul...cald şi rece...fac ceea ce îmi place...dăruiesc celor din jurul meu o vorbă bună, un gest ...există copii frumoşi, veseli, mame şi soţii, amante...bărbaţi, soţi cumsecade, amanţi ...îndrăgostiţi...oameni...mări...oceane..munţi şi văi...prieteni...

Suta Lavinia spunea...

Dragostea familiei mele, prietenii dragi si sanatatea imi fac viata frumoasa

Anonim spunea...

fb Mirela Mandreanu. ceea ce ma face fericita,si imi umple viata de bucurie si frumos este faptul ca sunt mama!!! am baiat si fata,am un sot MINUNAT!!MA iubeste,ma intelege,ma alinta zi de zi.... iubesc viata...caci pt orice clipa sunt multumita...Familia mea este tot ce am mai frumos pe lume...si sunt un om implinit!

Anonim spunea...

Viata e frumoasa cand esti alaturi de familie.

Unknown spunea...

E FRUMOASA VIATA MEA,PT CA AM UN COPIL DEOSEBIT,DACA NU ERA EL LA PROBLEMELEPE CARE LE-AM AVUT NU MAI ERAM DEMULTPE ACEASTA LUME,ELIMI LUMINEAZA TOATA VIATA MEA,SI DIN CAUZA ACEASTA E DEOSEBITA

smarandache daniela spunea...

FB:smarandache daniella SHARE:https://www.facebook.com/smarandache.daniella/posts/1598925547009552
Fericirea mea este ca traiesc si ma bucur de viata alaturi de oamenii dragi.

Unknown spunea...

fb alina nicoleta preda
share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1379676539021954&id=100009388624288&pnref=story
viata mea este frumoasa datorita familiei , iubitului meu , si datorita tuturor momentelor frumoase care mi se intampla.

Unknown spunea...

Viata este frumoasa pentru ca sunt fericita in fiecare din dimineata cand fiica mea imi zambeste.Am un sot minunat care imi pregateste un mic dejun delicios si are grija de mine. Admir splendida natura, ma face sa fiu cea mai fericita!
Facebook: Venera Padureanu
Share;https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=450538695110742&id=100004638454154&_rdr

The Tender Side of the Moon spunea...

Viata mea e frumoasa pentru mine,pentru ca in primul rand sunt sanatoasa,cand treci prin momemte grele realizezi ca este cel mai important lucru in viata. In al doilea rand pentru ca am un copil minunat care pot sa spun ca mi-a implinit visele si in al treilea rand simt ca sunt iubita de sotul meu si asta ma face fericita si implinita

Gabriela Lupu spunea...

Viata e frumosa din simplu motiv ca am primit-o de la parinti si noi trebuie sa ne-o facem frumosa si vesela pentru a avea o stare de spirit foarte buna.
Da pot spune din toata inima ca viata e frumoasa pentru mine deoarece am o fetita minunata , un sot iubitor si sunt inconjurata de atentie,dragoste si intelegere.
Share: https://www.facebook.com/gabriela.gabriela.564/posts/405494752962606
FB: Gabriela Gabriela Gabriela

NICOLETA GEORGESCU spunea...

fb. Nicoleta Georgescu
viata mea este frumoasa pentru ca am langa mine cea mai scumpa fiinta din lume -mama, sunt sanatoasa si mereu inconjurata de prieteni dragi care imi sunt alaturi si la bine dar mai ales la greu.

Anonim spunea...

FB Gianina Musat Viața mea este frumoasă deoarece sunt sănătoasă, am un soț excepțional, pe care îl iubesc și doi copii minunați. Share https://m.facebook.com/gianina.musat2?ref=bookmark

Unknown spunea...

https://www.facebook.com/predescu.raluca/posts/809232262480862?pnref=story
Raluca Predescu
Am o mulțime de motive care ma fac fericita zilnic, sunt o tânără mămică a unui băiețel de 8 luni, am cei mai buni părinți din lume, iar prietenele mele sunt minunate.

ada spunea...

fb dan si adriana
https://www.facebook.com/standanielsiadriana/posts/861840883857539

Fericirea mea este fetita mea de 8 luni si jumatate am toate motivele din lume ca sa spun "Viata este Frumoasa".

ada spunea...

https://www.facebook.com/standanielsiadriana/posts/861840883857539
fb dan si adriana
stan adriana
Am o fetita minunata de 8 luni si jumatate o minunatie de copil ,am toate motivele din lume sa afirma faptul ca "Viata este frumoasa"

Noëlle Noëlle spunea...

Cafeaua de dimineata, o carte buna,calatoriile, marea in fiecare vara. Toate acestea
imi fac viata mai frumoasa!

Unknown spunea...

Viata mea este frumoasa pentru ca sunt inconjurata de oameni frumosi, care ma iubesc si au incredere in mine, pentru ca stiu sa traiesc prezentul la intensitate maxima, pentru ca imi place sa ma bucur de lucrurile marunte care imi sunt oferite!

Mirela-Liliana Ion spunea...

Viata mea este frumoasa pentru ca sunt sanatoasa,pentru ca am langa mine acea persoana deosebita care ma sprijina la bine si la greu,pentru ca am 2 bune prietene cu care pot discuta oricand,la orice ora din zi sau din noapte despre orice ;de asemenea viata mea este frumoasa pentru ca in curand imi voi vedea implinit visul de a avea o casa doar a mea si a sotului meu .Pot sa spun ca viata mea este frumoasa pentru ca asa o fac eu,incerc sa vad lucrurile frumoase,minunate din jurul nostru si incerc sa zambesc mereu,pentru ca poti obtine multe zambind si ii poti ajuta pe cei din jur,fie doar cu un zambet.
Pe FB sunt Mirela-Liliana Ion.
Link-ul de share este : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/956723514360019?pnref=story
O zi minunata iti doresc !!

claudia spunea...

Viata mea este frumoasa pentru ca pot privi copilul meu cum zambeste, cum creste, cum se reflecta in ochii lui razele de soare. Este frumoasa pentru ca soarele rasare si lumineaza in fiecare dimineata, pentru ca florile zambesc soarelui si celor care le privesc, pentru ca se aud pasarile ciripind, uneori ploaia picurand, vantul batand sau zapada cazand lin din cer ca fluturi albi zburand. Viata mea este frumoasa pentru ca este unica, pentru ca ma trezesc in fiecare dimineata, sunt sanatoasa, pot sa ma bucur de fiecare strop de viata din jurul meu, inclusiv de mirosul diafan al unui parfum fin cum este "La vie est belle" pe care il ador...

Anonim spunea...

Viata mea este frumoasa pentru ca am un sot care ma iubeste, ma respecta si ma rasfata de cate ori are ocazia, pentru ca mi-a daruit un copil minunat scump si dulce. E frumoasa pentru ca suntem sanatosi si fericiti si cu fiecare zi care trece ne iubim din ce in ce mai mult.
FB: Mariana Loredana
Share: https://www.facebook.com/mariana.mariana.3998/posts/419351964894187?pnref=story

Unknown spunea...

Pot gasi o multime de motive pentru care viata mea este minunata: ca suntem sanatosi, eu si toti cei dragi mie, ca ii am pe parintii mei in viata, ca mi-am gasit sufletul-pereche si in iunie ne casatorim, pentru ca am cei mai simpatici catei, un job care-mi place, pentru ca multe vise mi s-au implinit si sunt convinsa ca urmeaza si altele la rand, pentru ca am timp pentru mine, pentru ca sunt o gramada de seriale si filme faine care ma captiveaza, pentru ca exista muuulte carti pe care vreau sa le citesc si pentru ca am in fiecare zi cel putin 10 motive de recunostinta :) viata este frumoasa daca alegi sa o privesti asa !

Lucica Lazar spunea...

Fb. Lucica Lazar
Share concurs. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/721126291340947?pnref=story
Viata e frumoasa pentru ca am un sot iubitor si grijuliu,am doua fete mari,sanatoase si frumoase si am un nepotel minunat si dragalas,care il cresc eu :)nu-mi concep viata fara el.
Viata e frumoasa si merita traita.
Multumesc pentru concurs! :-* <3

ellafairytale spunea...

Share:https://www.facebook.com/fairytalela/posts/1575478652721395?pnref=story
Fb:Ella Pop

Pot spune sincer ca acum viata mea e frumoasa, pentru ca am reusit sa imi iau casa mea.Am un copil frumos, un iubit minunat, un serviciu, ce imi mai pot dori de la viata decat sanatate?

infofiltru spunea...

Viata e frumoasa pentru ca e un dar divin, insa atunci cand ai si un bebelus scumpel foc, un sot iubitor si te simti implinita nu prea ti-ai putea dori prea multe. ma trezesc zilnic fericita cand vad un copil cret cu 2 dinti care ma trezeste cu pupici si care abia asteapta s aisi inceapa ziua cu mine, cand ma trezesc din pat si ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa sa pot avea grija de familia mea si de faptul ca nu ne lipseste nimic (important) pentru a avea o viata fericita. Viata e frumoasa, uneori poate da impresia ca nu e ins atunci nu trebuie sa pierdem perspectiva lucrurilor marunte care ne fac mai fericiti decat cele materiale.
Share am dat aici : https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=873252092738241&id=100001603751353

Gavriloi Adina spunea...

FB like: Adina Gavriloi

Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/868023019907362?pnref=story

Fericirile mele sunt simple: o zi insorita, florile parfumate, fluturii multicolori, o carte buna si o ciocolata delicioasa.

Unknown spunea...

Cele trei marete fericiri ale mele?! 1.Dumnezeu ma iubeste.
2.Mama este langa mine, si-mi este TOT, pentru mine.
3.Voluntariatul pe care-l fac pe ambulanta, si-mi ajut semenii salvand-le viata .
Muuuuultumim draga noastra , m-ai facut fericita, facandu-ma sa spun ceea ce simt si ador.
Multumim.. esti un om minunat!
Share:https://www.facebook.com/budoi.catalina/posts/1092822050734017
Fb: Gabriela Catalina

gabrini2000 spunea...

Viata e frumoasa pentru ca am parintii langa mine, ca am o familie alaturi, ca am prieteni cu care ma intalnesc si petrecem clipe de neuitat impreuna, ca am prieteni care-mi sunt departe, dar la care ma gandesc cu drag, dar si ei la fel.Viata e frumoasa si trebuie traita.

Unknown spunea...

FB: Alexandra Gavrilă
Share: https://www.facebook.com/gavrila.alexandra.nicoleta/posts/976992815652207?pnref=story
Micile bucurii care-mi fac viata mai frumoasa sunt plimbarile random prin Bucuresti [n-am mai facut acest lucru de multe luni si tare mi-e dor], timpul liber in compania persoanelor dragi si vacantele la tara, singurul loc in care ma simt libera, unde ma "deconectez" de toata agitatia din Bucuresti. Tare mi-e dor, dar m-as putea bucura de ele dupa ce predau si sustin disertatia si prediploma. Soon, baby, soon! :D

Summer spunea...

"Don't you love life!?" sau "Life is better lived togheter!" sunt doua expresii care imi ghideaza viata in momentele de dragoste si fericire cauzate de existenta parintilor, a iubitului, a faptelor bune si a intamplarilor cu happy ending.
La vita e bella no mather what.

Anonim spunea...

Viata e frumoasa pentru ca avem ce sa punem in fiecare zi pe masa, ca am o familie care ma iubeste si ma sustine, indiferent daca am gresit sau nu la viata mea (se mai intampla si lucruri mai nasoale, nu?) si ca pot sa zambesc in fiecare zi, indiferent daca e o zi mai buna sau nu :) Sunt fericita cu micile lucruri! :D
Linkul de share: https://www.facebook.com/adela.ade15/posts/934941369874107
Numele FB: Adela Ade

ioana alexandrescu spunea...

https://www.facebook.com/ioana.alexandrescu.3/posts/737463483039432
fb ioana alexandrescu
vacantele,copilul si sotul ma fac fericita

Aurora​​ Carmen spunea...

Când spun că viaţa e frumoasă, mă gândesc la acei oameni care îşi trăiesc viaţa pentru o cauză nobilă. 
FB:Aurora​​ Carmen
Share:

Andrea Chitic spunea...

Fb: Andrea Chitic
share: https://www.facebook.com/andrea.chitic/posts/971766826167836?pnref=story
Ma face fericita: o plimbare in voie prin magazine pentru a admira noutatile si sa-mi cumpar ce-mi doresc; zilele cu soare; sa ies in oras cu sotul si prietenii; sa merg la un concert; glumele sotului sau o discutie cu el despre stiinta/psihologie/istorie; un film bun vizionat cu sotul; cand canta baiatul meu, David; cand e sanatos; cand imi iese un machiaj :); ziua de luni (spre deosebire de multi oameni, eu merg cu drag la munca); planurile pe care ni le facem eu si sotul; cand castig un giveaway; cand gasesc sub brad exact ce-mi doresc... si multe altele...

Violeta N. spunea...

Share: https://www.facebook.com/Violeta.Negru.P/posts/914438108589261?pnref=story
Viata mea e frumoasa, mai ales in aceste momente, pentru ca port in pantece minunea pentru care m-am rugat la Dumnezeu,pentru ca in putin timp voi avea propria mea familie, intregita...pentru ca parintii si fratii mei imi sunt alaturi si sunt sanatosi...si pentru multe alte lucruri mici dar importante ce ma fac sa zambesc.
Viata e frumoasa, daca stii sa apreciezi esentialul ei.

cyucy spunea...

cele 3 fericiri ale mele sunt:fiica mea,sotul meu si o cafea delicioasa servita dimineata

scenic spunea...

fiica mea; vacanta la mare;sanatatea celor dragi mie

adipl spunea...

O zi cu soare,zambilele ma fac fericita,un sarut de la iubitul meu

silvicap spunea...

o vacanta la munte,un parfum pe care il prefer de ani de zile si o floare oferita de sotul meu

adrianaL spunea...

https://www.facebook.com/adriana.lautarescu/posts/706029876186894
viata este frumoasa cand sunt cu sotul si copii,in vacante cand mi seofera flori,cadouri

oprea ion spunea...

https://www.facebook.com/ion.oprea.501/posts/808415559238489
fb ion oprea
fericirile mele sunt sotia,copii,florile,masinile

mamae spunea...

Fericirile mele sunt:nepotica,gradina mea,sotul meu!

cetmam spunea...

Viata este frumoasa pentru ca am o familie deosebita,sunt sanatoasa si pot simti razele soarelui dimineata intrandu-mi pe geam!

alina dita spunea...

fericirile mele sunt marunte dar importante pt mine..am reusit sa scriu o carte...sa slabesc 10 kg..sa devin vegetariana si sa-mi inscriu copilul cel mare la o scoala buna:)))

samziana constantinescu spunea...

viata e frumoasa la mine...am un sot care ma iubeste..trei fete minunate care mi-au facut nepoti extraordinari....am o casa frumoasa si mult timp liber ca sa ma pot distra si ma pot plimba pe unde vreau eu!

dita marcela spunea...

sunt fericita..sunt fericita ca sunt sanatoasa, ca sunt iubita, ca sunt implinita. Sunt fericita ca in curand, impreuna cu sotul ne vom muta la tara..unde linistea ne va inconjura si ne vom petrece batranetea impreuna

Unknown spunea...

FB: Mihaela Mitran
Share: https://www.facebook.com/mihaela.mitran.54/posts/835240223214296
Sa spun ca viata e frumoasa ma face sa spun copilul meu, este lumina ochilor mei, este tot ce am mai scump si mai drag pe lume. Sotul care ma iubeste si imi demonstreaza asta in fiecare zi; zi de zi ma face sa ma simt iubita si apreciata. Ultimul insa nu cel din urma, familia, faptul ca am o familie care ma iubeste, ma intelege, sprijina si ajuta atunci cand am nevoie este foarte important pentru mine.

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Sunt fericită că am o familie, că am prieteni care îmi sunt aproape, că suntem sănătoși.Parfumul "La vie est belle " mă învăluie în fiecare zi și mă face să zâmbesc. Viața este frumoasă atunci când ști să te bucuri de fiecare clipa a vieții tale!

marinela ceaus spunea...

viata e frumoasa...trebuie doar sa vedem noi asta!! eu o vad frumoasa de vreo 10 ani cand am hotarat sa las totul in urma si sa incep un nou capitol in viata mea. Sa las relatiile bolnavicioase si sa incep sa fiu eu insumi...si bine am facut!! acum pot spune ca frumusetea este si langa mine dar si in inima mea!

loredana elena spunea...

viata mea e frumoasa pentru ca de curand am nascut cel de-am doilea copil...am un sot care ma iubeste si..o soacra care sta cu fetele cat timp eu ma rasfat:))))

gabor maria spunea...

sunt fericita ca am intalnit dupa 1 ani dragostea adevarata si ca pot spune ca sunt indragostita! Dupa multe esecuri si dezamagiri viata mea este frumoasa ...si asta o poate spune si fata mea ! soarele la mine straluceste in fiecare zi...

elena simion spunea...

viata mea e frumoasa...am decis ca dupa 15 ani sa schimb radical totul...servici, prieteni si..sot..sa ma mult in alt judet si sa ma simt libera sa incerc tot ce nu am avut curaj sa incerc vreodata! Sa ma simt libera si indrazneata!! sa simt ca viata e frumoasa si pentru mine! share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1584097698541142&id=100008227804675&pnref=story

doina vitomireanu spunea...

sunt fericita ca in viata mea a venit bebele...ca m-am casatorit de curand si ca deja planuim venirea celui de-al 4 membru:))). Ce poate sa ma faca mai fericita de atat???

dobrete georgiana spunea...

viata mea e frumoasa..can ies in oras cu fetele. ma duc la spa, la un film si ma plimb cu bicicleta prin parc cu copii

Doina TP spunea...

In ceea ce ma priveste , pot spune ca viata e frumoasa, pentru ca am o familie frumoasa, cu copilasi sanatosi si cu suflet mare, viata e frumoasa pentru ca, desi, am ajuns in stadiul in care anumite boli imi dau de cap, apreciez ca sunt bine, si ca ma trezesc in fiecare zi...ceea ce e mai important.Trebuie doar sa deschidem ochii si sa " vedem" toate lucrurile, atat frumoase cat si mai putin placute.

Aly Lee spunea...

Viata este frumoasa pentru ca am o familie care ma iubeste si ma sustine neconditionat, am prieteni minunati,am jobul dorit si imi place mult ceea ce fac.

Anonim spunea...

Iubesc viata pentru tot ceea ce-mi ofera: dragoste, familie, prieteni, natura. Viata este frumoasa cand ma aflu pe mare si respir aerul sarat al libertatii. Viata este frumoasa in drumetiile la munte care ma reimprospateaza cu energie. Viata este frumoasa cand savurez un vin bun alaturi de cei dragi. Viata este frumoasa in haosul orasului, deopotriva efervescent si indispensabil.

FB = Leon Daibu

rekaalina spunea...

viata mea este frumoasa pentru ca am o familie,am copii isteti,suntem sanatosi si suntem alaturi unul de celalalt.

Unknown spunea...

-am un job bun
-am o familie frumoasa
-am parte e iubire
-am ocazia sa fac ce-mi place

Anonim spunea...

Viata mea este frumoasa pentru ca am cea mai buna mama din lume, care ma iubeste si ma sustine in tot ceea ce fac, de asemenea iubitul meu imi arata zilnic ce inseamna fericirea si prietenii mei imi ridica mereu moralul, chiar si in cele mai grele zile. Asadar, datorita lor pot spune cu mandrie VIATA MEA ESTE FRUMOASA !!!

Giulia Maxx spunea...

Inceputul fiecarei zile, racoarea, cerul senin, razele soarelui...

Flory Pop spunea...

Viata e frumoasa pentru simplul fapt ca traim, ca ne trezim in fiecare dimineata cu o gramada de planuri, ca avem sansa de a zambi unui cer albastru, de a alerga prin ploaie, de a imbratisa pe cineva drag. Da!

Unknown spunea...

Toti trecem la un moment dat prin greutati dar pana la urma realizam ca viata e frumoasa si merita traita! Familia, iubitul, prietenii, chiar si propria mea persoana, iepurasul meu care ma zgarie, scrisul pe blog, muzica, cartile - toate astea ma fac fericita. Fiecare clipa este frumoasa si trebuia traita din plin.

FB: Laura Iovan
share: https://www.facebook.com/lala.lmt/posts/1046606732034856

Anonim spunea...

Viata este plina de lectii pe care, daca le-am lua mereu in calcul, am face-o mai frumoasa decat este! Ne luptam cu o boala ca sa apreciem cat de importanta este sanatatea, suferim din cauza unui barbat ca sa-l putem aprecia pe cel cu adevarat bun si frumos si dragastos atunci cand ne intra in viata, luptam cu foamea ca sa apreciem bucata de paine, suntem singuri ca sa-i apreciem mai bine pe cei care ne sunt alaturi.
Intotdeauna, experientele prin care trecem ne sunt lectii de viata.
Atunci cand de multumim cu putin, viata este minunata!
Dar si cand tindem sa avem mai mult, nu ar trebui sa uitam minunile ei de baza: sanatatea, familia, dragostea, linistea sufleteasca.
Nu am multe, dar pentru ca imi am parintii in viata, un barbat care ma iubeste si care ma face fericita zi de zi, de 10 ani incoace, prieteni dragi si mereu saritori la nevoie, un loc de munca nu extrem de bine platit dar care imi permite sa platesc o rata la casa, mancarea luna de luna si macar o data pe an o vacanta, pentru toate acestea pot spune cu mana pe inima ca viata mea este frumoasa!

ps: ti-am trimis un mail lung, semnat "O piticoata fericita"

Unknown spunea...

Viata e frumoasa cand vad zambetul fiului meu, cand beau cafeaua la rasarit de soare, cand sotul meu ma alinta, cand pot citi o carte buna in liniste, cand stau la o mica bbarfa cu prietenele, cand mananc manacarea mea preferata!!!!!!!!!!!!!1 va pup! Viata e frumoasaaaaa!

ARON ELENA spunea...

VIATA ESTE FRUMOASA ATUNCI CAND STII SA TE BUCURI DE TOT CE REPREZINTA EA , MIROSUL FLORILOR , ZAMBETUL COPIILOR , O CAFEA BAUTA PE BALCON IN RAZELE SOARELUI , RELAXAREA DE SEARA , JOCUL CU COPII IN PARC TOTUL REPREZINTA FRUMUSETE , SI BUCURIE. O intamplare recenta ma facut sa stiu ce inseamna bucurie si frumusete la copii ei se bucura si de un BINE la scoala si stiu ca frumusete inseamna tot ce ii inconjoara

Anonim spunea...

Cine a câștigat

ELENA BANU spunea...

Uf :( niciodata nu am noroc la tine pe pagini!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search