luni, 13 aprilie 2015

Styling fabulos cu Keune New Fundamentals



Cat de nepriceputa ai fi in alegerea hainelor pentru o anumita situatie speciala, niciodata nu vei da gres cu o rochita neagra, in croiala clasica, asortata unor buze rosii si unei manichiuri ingrijite. Jeansii, indiferent de modelul lor, te vor scoate din incurcatura unui dress code casual chic, mai ales daca ii combini cu un tricou alb, simplu. Deja daca adaugi acestei tinute un colier sau/si o pereche de stilettos, transformi tinuta intr-o aparitie care nu va primi nici un repros stilistic. Printre aceste elemente must-have in garderoba oricareia dintre noi isi gasesc un loc respectabil si produsele gamei Keune New Fundamentals, dezvoltata impreuna cu Ilham Mestour (foto)- ambasador international Keune, pentru ca nici o aparitie nu poate primi nota 10 fara o coafura bine pusa la punct.


Produsele sunt versatile, fiind concepute pentru toate tipurile de par, toate lungimile si sunt potrivite pentru orice tip de coafura.


TEXTURE CREAM

Design Texture Cream reprezinta solutia pentru modelarea si remodelarea oricarei coafuri. Este o crema flexibila ce permite definirea coafurii si obtinerea celor mai creative forme si texturi.
Texture Cream este recomandata pentru parul scurt  sau de lungime medie.

CUM SE FOLOSESTE:
•  Omogenizati o cantitate mica de produs in palme
•  Aplicati produsul de la scalp pana la varfuri si modelati parul cu degetele.

“Plasticitatea unei coafuri reprezinta pentru mine un stil caruia ii sunt fidel. Cred in lejeritatea si nonsalanta degajata de o femeie care stie sa-si poate cu atitudine coafura. Texture Cream ma ajuta sa obtin corp, definitie nonstudiata  si forme creative pentru clientele cu parul scurt sau mediu” - Robert Bucur, brand educator, salon Estetique by Robert Bucur.

PRESS WAX

Design Press Wax este o ceara cu  pulverizare, non uleioasa, ce ofera  textura, corp si definitie oricarui tip de par. Produsul poate fi aplicat atat pe scalp cat si pe lungimi si are o finisare satinat-mata. Este perfecta pentru o coafura de zi cu aspect nefinisat. Press Wax este recomandata pentru parul scurt sau de lungime medie.

CUM SE FOLOSESTE:
• Agitati flaconul inainte de folosire
• Pulverizati Press Wax pe parul uscat,de la o distanta de 30 cm
• Coafati dupa dorinta

“Iubesc coafurile studiat- dezordonate si deseori propun clientelor mele  acel look relaxat, feminin aparent nefinisat. Press Wax imi permite sa obtin acea doza de textura si definire lejera a coafurii, fara sa-l incarce. Imi place efectul semi-mat pentru ca ofera parului acel aspect natural, nestudiat” - Andrei Zugravu- Keune brand Educator, salon Hairpond Timisoara.


BLOW DRY SPRAY

Design Blow Dry Spray faciliteaza finisarea impecabila a coafurii si  protejeaza parul impotriva caldurii excesive degajate de echipamentele  de coafare (placa,ondulator,uscator de par).
Reduce timpul de uscare si reprezinta o baza excelenta pentru coafurile speciale.

CUM SE FOLOSESTE:
•  Pulverizati cu generozitate produsulpe parul umed, proaspat spalat
•  Uscati parul si coafati dupa dorinta. Puteti folosi ulterior placa sau ondulatorul fara a degrada firul de par

“Pe langa culoare, sunt pasionata de coafurile speciale. De-a lungul timpului am cautat solutii rapide si simple pentru a pregati parul clientelor mele atunci cand realizez coafuri de eveniment, Blow Dry Spray transforma parul intr-un material flexibil de lucru, dar si o baza pentru produsele de styling aplicate ulterior.” - Elena Ignea- Brand Educator, salon Elena Ignea, Suceava



THICKENING CREAM

Parul tau are nevoie de forma si volum pentru a straluci din nou?
Design Thickening Cream este solutia!
Adauga corp, miscare si volum fabulos parului fin si tern. Diametrul fibrei capilare este ingrosat si in plus beneficiaza de protectie termica. Thickening Cream este potrivit pentru orice tip de par si pentru orice lungime, in special pentru parul fin, subtire.

CUM SE FOLOSESTE:
•  Emulsionati de la scalp pana la varfurio cantitate mica de Thickening Cream pe parul umed, proaspat spalat
• Coafati dupa dorinta

“ Un par sanatos, stralucitor si cu volum reprezinta atributele feminitatii. Ma bucur ca am gasit un produs care livreaza toate cele trei ingrediente pentru un rezultat cu adevarat uimitor. Deja clientele mele sunt indragostite de Thickening Cream”- Cristina Rosca- Brand Educator, Academia Keune Romania


coco spunea...

nu am avut decat o masca parca, sunt produse bune!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search