duminică, 5 aprilie 2015

Veniţi şi voi în misiunea secretă B.U.?



Când vine vorba de dat sfaturi sunt prima! "Sfătuitoare-şef" este numele meu mic, deşi nu întotdeauna pun şi eu în aplicare ceea ce le propun celorlalţi! Mi s-a dus buhul c-aş fi bună în dat cu părerea, ridicat moralul, schimbat în bine starea de spirit. Imi ajut oamenii dragi să aibă mai multă încredere în ei şi merg întotdeauna pe principiul "a fi tu însuţi este cool". Acestea fiind spuse, evident că nu puteam sta deoparte când am văzut provocarea "My secret mission" de pe pagina de Facebook B.U. România de a fi agent secret şi de a o ajuta pe fata B.U. să-l cucerească pe băiatul visurilor sale! Ah, am uitat să menţionez că în timpul liber, pe lângă părerist-şef, sunt şi un soi de Sherlock Holmes altoit cu agent FBI+CIA. Aflu orice despre oricine, prin te miri ce metode, iar găsirea aculului în carul cu fân este o reală provocare şi, la fel de bine, ţi-aş putea da de urmă chiar şi-n vestita gaura de şarpe!

Nu doar o singură dată am fost complice la cucerirea unui EL şi cred că fiecare dintre voi aţi fost părtaşe la o astfel de experienţă, când prietena noastră dragă avea nevoie disperată de consiliere în cucerirea celui mai cel din liceu. Când nu dormea noaptea cu gândul la el şi nici voi din cauza telefoanelor ei disperate fix pe această temă. Am fost într-o astfel de poveste şi complice, dar şi subiect principal, când mă perpeleam de pe o parte pe alta, toată noaptea, gândindu-mă în fel şi chip la metode de cucerire a lui. Şi când nu-mi răspundea la telefon nici o prietenă la ora 2.00 dimineaţa, scriam în jurnal. Liceul meu a fost cândva în secolul trecut, când nu exista iphone, nici Facebook. Doar MIRC, dar n-are rost să vă întorc în Epoca de Piatră cu astfel de destăinuiri.

Ideea este ca şi eu, şi tu am avut şi avem nevoie de sfaturi atunci când pregătim o primă întâlnire cu băiatul care ne place, trasăm scenarii, gândim replici, imaginăm conversaţii, cerem păreri, doar, doar povestea dintre noi nu se opreşte la o primă cafea.

B.U. România ne provoacă pe toate să intrăm într-o astfel de poveste, să fim prietenele fetei B.U. şi să o ajutăm să urmeze cei mai potriviţi paşi ai unei istorii de amor cu băiatul care i-a pus inima pe jar. (click AICI pentru a ajunge direct in aplicatia B.U My Secret de pe Facebook)


Va trebui să o ajutăm să se pregătească pentru prima întâlnire, să aleagă cea mai bună metodă de comunicare cu el, aşa încât să nu o dea în bară, iar pentru asta putem fi recompensate cu premii foarte drăguţe: produse B.U., jurnale cu pix, vouchere Meli Melo, truse pentru machiaj Sephora şi tricouri My Secret. 

Marele premiu este un TOTAL MAKEOVER, care va include o sedinta de styling (machiaj, coafura, o tinuta vestimentara wow) si o sedinta foto cu castigatoarea desemnata in urma jurizarii. 

Partea frumoasă este că fiecare dintre noi este un agent secret care decide felul în care continua povestea dintre fata B.U. şi băiatul pe care îl place ea. Există 5 etape ale acestei prime întâlniri, fiecare cu o probă obligatorie şi una opţionala, iar deciziile pe care noi le luăm, printr-un simplu click in aplicatia de pe Facebook, ne aduc un anumit punctaj.
La finalul fiecărei etape, agentul secret care cumulează cel mai mare punctaj câştigă unul din premiile despre care v-am povestit mai sus. Cool sau ce? :)

Si ca sa va fac putin curaj si chef de actiune, iata ce putem castiga, la finalul fiecarei etape:

Etapa 1:  20 seturi de jurnale cu pix + DEO My Secret
Etapa 2:  20 seturi In Action Deo Sensitive + Shower Gel Fig
Etapa 3:  5 vouchere Meli Melo valoare 100 lei + DEO My Secret
Etapa 4:  3 truse de machiaj Sephora si pensule machiaj  + DEO My Secret
Etapa 5: 10 tricouri My Secret + set EDT & DEO My Secret                          
                15 seturi EDT & DEO My Secret


Ce ziceţi? Ne punem insigna de agent secret în piept şi pornim in misiune? Eu deja am una, invizibilă până acum, dar am decis să fiu agent secret cu cărţile pe faţă, declarat şi asumat! :)

Şi propun să ne recunoaştem între noi, agenţii secreţi B.U. după parfumul abia lansat, B.U. My Secret! Este o mireasmă dulce-primăvăratică, o aromă proaspătă de mandarină, măr şi pară, combinată cu note fructate de zmeură şi cireşe, dar şi adieri dulci de iasomie, gardenie, nucă de cocos şi vanilie.

Puf-puf un strop de parfum după ureche, la încheietura mâinii şi acolo unde vreţi să fiţi sărutate - să o citez pe Coco Chanel- şi haidem în misiunea secretă B.U, dragile mele agente secrete! 
Pana pe 3 mai avem treaba serioasa!






Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search