vineri, 29 mai 2015

beauty news GLISS: gama Oil Nutritive pentru varfuri despicate


În prag de vară, Schwarzkopf ne invită să stăm de vorbă despre cum putem readuce la viață părul deteriorat, cu vârfuri despicate. Părul devine uscat, tern, casant și lipsit de strălucire din cauza soarelui, atunci când îl agresăm (prin proceduri de styling la surse de căldură,decolorare), dar și atunci când are o lungime peste umeri și intră în contact cu hainele sau este prins în coadă. Din acest motiv el are nevoie de îngrijire maximă. Cu o formulă nouă îmbunătăţită care combină 8 uleiuri preţioase pentru frumusețe și keratină, gama GLISS Oil Nutritive de la Schwarzkopf hrăneşte și repară în profunzime părul lung, deteriorat și predispus la vârfuri despicate, făcându-l strălucitor şi puternic. 

Noua gamă reduce cu până la 90% vârfurile despicate ale părului, îl hrănește intens, îi redă aspectul sănătos și îl lasă plăcut la atingere.
Cele 8 uleiuri preţioase pentru frumusețe care hrănesc părul și completează acțiunea intensăde reparare a Keratinei lichide din formulă sunt: ulei de argan, ulei de șofrănel, ulei de macadamia, ulei de măsline, ulei de caise, ulei de migdale, ulei de trandafir și ulei de susan. 
Pentru a readuce la viață părul deteriorat și pentru a preveni despicarea vârfurilor, specialiștii Schwarzkopf ne propun, pe lângă noul GLISS Oil Nutritive, și o serie de sfaturi de urmat:
  • Evită să-ți speli părul în fiecare zi, pentru a menține lipidele protectoare naturale pe fir
  • Folosește produse de îngrijire specifice părului deteriorat, îmbogățite cu uleiuri naturale și keratină, pentru refacerea și protecția învelișului firelor 
  • Folosește o dată pe săptămână o mască tratament intens hidratantă și folosește de fiecare dată balsam
  • Usucă-ți părul mai întâi la rădăcină, apoi continuă ușor spre vârfuri, pentru a nu agresa cuticulele firelor de păr 
  • Masează-ți scalpul: stimularea circulației sângelui va preveni uscarea părului
  • Piaptănă-ți părul periodic, de la rădăcină spre vârfuri, pentru suplețe și mai multă elasticitate: la fiecare pieptănare, particulele de sebum care protejează firele sunt dispuse uniform pe lungime
  • Aplică tratament fără-clătire pe părul umed: repară aspectul vârfurilor uscate, reface învelișul firelor și previne ruperea
  • Folosește mai rar aparatele de styling (placă, ondulator) și întotdeauna aplică înainte un produs care protejează părul împotriva căldurii;

Gliss Oil Nutritive


- Șampon GLISS OIL NUTRITIVE, 250/400 ml, preț 12,69 lei

Curăță delicat și îngrijește intens părul. Formula cu 8 uleiuri preţioase și keratină repară firul în profunzime și îi reface structura exterioară. 

- Balsam GLISS OIL NUTRITIVE, 200 ml, preț 12,69 lei

Cuprinde nutrienți bogați și keratină care repară intens și refac aspectul vârfurilor degradate cu până la 90% (folosit împreună cu șamponul). 

- Mască anti-vârfuri-despicate GLISS OIL NUTRITIVE, 200ml, preț 19,99 lei

O adevărată cură de revitalizare a părului degradat şi uscat, care repară în profunzime cu până la 95% din vârfurile despicate și îi redă strălucirea sănătoasă. 

- Balsam-express GLISS OIL NUTRITIVE EXPRESS REPAIR, 200 ml, 14,49 lei

Balsamul Express Repair fără clătire are acţiune imediată, făcând părul uşor de pieptanat şi modelat şi vizibil mai mătăsos. Aplicați pe părul umed sau uscat fără a-l clăti. 
Beautybysunshinecom spunea...

Vai vreau si eu toata gama.
www.bysunshine.com

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search