miercuri, 22 iulie 2015

Ea este castigatoarea misiunii B.U.!


In aprilie porneam impreuna in Misiunea Secreta B.U. si tare frumos ne-a mai distrat, timp de cinci saptamani, urmand pasii din aplicatia interactiva postata pe pagina de Facebook B.U. Romania. Ne-am asumat atunci rolul de cele mai bune prietene ale fetei B.U. hotarata sa-l cucereasca pe barbatul vietii sale si i-am oferit, printr-un click sau mai multe, sfaturi pretioase pentru a-si indeplini misiunea amoroasa. 


La randul nostru am fost rasplatite cu multe premii parfumate oferite de B.U. Romania, iar una dintre noi, mai norocoasa din fire, a castigat marele premiu: un total makeover (machiaj si coafura) si un pictorial publicat in revista Glamour. Ea este Georgiana-Cristina Ionița si va invit sa-i cititi povestea in editia de iulie a revistei Glamour (inca o mai gasiti pe piata), mai ales ca vine la pachet cu o serie de tatuaje metalice temporare, aurii si argintii, superdragute!


Mi-a placut tare mult supriza B.U. Romania, cea de mai jos, fotografia in care Georgiana, marea castigatoare a Misiunii Secrete B.U., a pozat atat de dragut cu parfumul B.U. My Secret intr-o mana si cu afisul pe care este scris numele bloguletului nostru in cealalalta! :)


Felicitari, Georgiana si multumesc pentru aceasta fotografie!
A reusit sa-mi descreteasca fruntea si sa-mi stearga stresul acumulat in ultima perioada, una dintre cele ma urate din viata mea, apropo! Din fericire, oamenii frumosi pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului, iar voi va includeti printre ei, fete frumoase de la agentia The Cover, reusesc in mod miraculos sa stearga tristetea cauzata de cei care nu stiu sa creeze frumosul, ci doar sa-l distruga!
Dar, despre aceasta etapa-lectie de viata menita a-mi face bine facandu-mi rau, dupa cum sunt sigura ca o sa realizez mai tarziu, voi povesti cu alta ocazie! Pana atunci, multumesc, asadar, creatorilor de bine si frumos intamplati in viata mea pentru ca Cineva i-a trimis sa-mi fie sprijin!
XOXO, dolls!

Elena spunea...

Gabi, draga noastra, ne bucuram ca ne esti aproape si ca ne sustii. Iti dorim zile senine, cu rezolvari neasteptate si cu oameni frumosi care sa-ti aduca zambetul pe buze <3

Andrei spunea...

Felicitari pentru acele mici premii dar si castigatoarei pentru cel mare. A fost o oportunitate placuta, sunt sigur de asta.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search