marți, 6 octombrie 2015

Am aparut in revistele Elle si Ioana de octombrie!



Semnez de vreo 8 ani in presa scrisa, dar pot compara bucuria pricinuita de aparitia din revista Elle de octombrie cu primul print din ziarul Gardianul, publicatie la care m-am angajat prin 2007 si in care semnam rubricile Cultura si Monden. Am colaborat intre timp si cu alte publicatii online sau print, La Revista, Marie Claire, Femeia, Cosmopolitan, Miresici, Puterea, dar in acele cazuri, fericite de altfel, eram Gabriela Dumba jurnalistul, nu bloggerul de la www.pentrudive.com, copilul pe care m-am chinuit singura sa-l cresc, sa-l educ si sa-l fac placut si iubit de atat de multi oameni. O bucurie similara mi-a adus si pagina pe care am semnat-o in editia de octombrie a revistei Ioana, despre pensarea sprancenelor. Fabuloase experiente pentru care le multumesc din suflet Laviniei Gogu si Alinei Grozea!




Elle a fost prima revista pe care am cumparat-o vreodata si pentru care trebuia sa economisesc bani din alocatia de elev, pe care o citeam din scoarta in scoarta, ii stiam rubricile pe de rost si ma declaram socata in fiecare numar de frumusetea, dar si preturile pantofilor, gentilor, rochiilor, parfumurilor sau a cosmeticelor prezentate acolo. 
Nu intelegeam, la vremea aceea, cu mintea mea de elev de provincie, neinitiat in ale beauty stuff-ului, cum poate costa patru milioane un parfum si ma intrebam daca exista pe lume un om care sa plateasca pentru asta! 
Ma gandeam cat de fericite sunt femeile care au ocazia sa simta pe pielea lor tehnicile de infrumusetare prezentate in paginile revistei, aproape ca imi dadeau lacrimile din cauza dorintei arzatoare de a avea si eu rujurile acelea superbe, fardurile, cremele si lotiunile pe care le vedeam in Elle. 
Acum le am pe majoritatea! 
Si parfumurile, si fardurile, si cremele! 
Si, mai mult decat atat, poza si numele meu au aparut in acea revista Elle, care mie imi parea, in adolescenta, spatiul care aduna, luna de luna, cele mai destepte si mai frumoase femei de pe pamant!
Gandind asa, nostalgica, la perioada aceea in care nu stiam mai nimic pe lume, si nici nu visam vreodata sa mi se intample o astfel de bucurie, pot doar sa concluzionez "Daca iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul va contribui la indeplinirea dorintei tale!
Ah, imi amintesc ca prima revista Elle cumparata avea drept cadou o mostra a parfumului Cool Water de la Davidoff pe care il pastram pentru zilele speciale! :) 
Acum am un parfum intreg si cred, cu mintea de om mare, ca fiecare zi este speciala!



Bucuria si intoarcerea aceasta in timp a fost prilejuita de Lavinia Gogu, beauty editor la revista Elle, care m-a invitat si pe mine, impreuna cu mai multe bloggerite de beauty, sa oferim un sfat de ingrijire/infrumusetare cititoarelor Elle. Am ales sa scriu cateva randuri despre uleiul de cocos pe care il ador cu adevarat si pe care vi-l recomand din suflet! Am testat mai multe in ultimul an, insa cel mai si cel mai mult imi place uleiul de cocos fractionat de la Secom (il gasiti AICI)!



Si cu revista Ioana am trait o experienta frumoasa si onoranta! Cand m-a intrebat redactorul-sef Alina Grozea daca vreau sa scriu un material despre pensarea sprancenelor in functie de forma fetei, am exclamat un foarte fericit si zgomotos "Da!!!", dar apoi m-a cuprins panica. Eu sa scriu asa ceva?! Tocmai eu, cea vesnic cu sprancenele ciuntite, stricate de propria-mi mana neindemanatica si de lenea de a face un drum pana la un profesionist?! Si mi-am amintit, cu ocazia asta, si intalnirea cu Anastasia Soare, acum muuuulti ani, o experienta haioasa, dar si penibila, avand in vedere ca s-a declarat socata de forma sprancenelor mele de fata cu multa lume buna, adunata, daca imi aduc bine aminte, la Intercontinental, cu ocazia unui eveniment de presa. 
Si a trebuit, pentru articolul din revista Ioana, sa consult un specialist, sa ma las pe mana lui si sa-i ascult sfaturile pe care mi-am propus sa le memorez si sa le pastrez drept litera de lege lunara a unei posibile infrumusetari: "Niciodata, dar niciodata, nu-ti mai atinge sprancenele! Lasa penseta pe mana cui se pricepe! Multumeste-te ca ai sprancene dese care pot lua o forma frumoasa in mana cui se pricepe si nu te mai incapatana sa le uratesti!".
O sa va povestesc, in curand, pe blog, si ce mare specialist in arta stilizarii sprancenelor am intalnit, cu ocazia asta, o femeie care face minuni cu penseta, capabila sa va faca mai frumoasa doar in cateva miscari!

In incheiere, vreau sa va multumesc si voua, celor care intrati zilnic aici, pe blog, pentru ca - asa cum spun actorii, sportivii, cantaretii, etc atunci cand primesc un premiu important- majoritatea bucuriilor mele, inclusiv acestea doua, vi se datoreaza voua, divelor mele dragi!
Va imbratisez!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search